نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کلاسی برای مدیریت فایل های وب سایت به صورت اجکسی در Asp.net .(کد باز ، رایگان)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    کلاسی برای مدیریت فایل های وب سایت به صورت اجکسی در Asp.net .(کد باز ، رایگان)

    سلام خدمت همه دوستان و همکاران عزیز .
    در همین تالار کلاس هایی رو دوستان برای کار با فایل ها در قالب فایل dll اماده کردن بودند و حالا من یه قدم بالا تر می روم و کل کد های اون رو براتون می زارم ، البته کار من نیست کار BinaryIntellect Consulting هست.
    خوب ولی به هر حال تلاش های من هم برای پیدا کردن اون و نشر اون هست و این کار من هم رایگان نیست؟!
    هزینه اون انتشار شما به بقیه برنامه نویس های asp.net هست ایرانی و غیر ایرانی فرقی نداره.

    فایل اصلی ajaxfilemanager :
    ajaxfilemanager.zip
    برای استفاده به ajaxToolkit نیاز هست.
    اجکس با استفاد از page method هم صورت گرفته.
    اگر AjaxToolkit ندارید مشکلی نیست بدون اون شما قادر به تست برنامه هستید ، بروی vs من هم AjaxToolkit نصب نیست.


    امیدورام مفید باشه.
    آخرین ویرایش به وسیله aminghaderi : دوشنبه 25 اردیبهشت 1391 در 10:44 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: کلاسی برای مدیریت فایل های وب سایت به صورت اجکسی در Asp.net .(کد باز ، رایگان)

    اما کلاسی که برای کار با فایل ها وب به صورت غیر اجکسی می توان کار کرد و البته کلاس اصلی :

    1) FileSystemItem
    2) FileSystemManager


    public class FileSystemItem
    {
    private string strName;
    private string strFullName;

    private DateTime dtCreationDate;
    private DateTime dtLastAccessDate;
    private DateTime dtLastWriteDate;

    private bool blnIsFolder;

    private long lngSize;
    private long lngFileCount;
    private long lngSubFolderCount;

    public string Name
    {
    get { return strName; }
    set { strName = value; }
    }

    public string FullName
    {
    get { return strFullName; }
    set { strFullName = value; }
    }

    public DateTime CreationDate
    {
    get { return dtCreationDate; }
    set { dtCreationDate = value; }
    }

    public bool IsFolder
    {
    get { return blnIsFolder; }
    set { blnIsFolder = value; }
    }

    public long Size
    {
    get{return lngSize;}
    set{lngSize = value;}
    }

    public DateTime LastAccessDate
    {
    get{return dtLastAccessDate;}
    set{dtLastAccessDate = value;}
    }

    public DateTime LastWriteDate
    {
    get{return dtLastWriteDate;}
    set{dtLastWriteDate = value;}
    }

    public long FileCount
    {
    get{return lngFileCount;}
    set{lngFileCount = value;}
    }

    public long SubFolderCount
    {
    get{return lngSubFolderCount;}
    set{lngSubFolderCount = value;}
    }
    }






    public class FileSystemManager
    {
    private static string strRootFolder;

    static FileSystemManager()
    {
    strRootFolder = HttpContext.Current.Request.PhysicalApplicationPat h;
    strRootFolder = strRootFolder.Substring(0, strRootFolder.LastIndexOf(@"\"));
    }

    public static string GetRootPath()
    {
    return strRootFolder;
    }

    public static void SetRootPath(string path)
    {
    strRootFolder = path;
    }

    public static List<FileSystemItem> GetItems()
    {
    return GetItems(strRootFolder);
    }

    public static List<FileSystemItem> GetItems(string path)
    {
    string[] folders = Directory.GetDirectories(path);
    string[] files = Directory.GetFiles(path);
    List<FileSystemItem> list = new List<FileSystemItem>();
    foreach (string s in folders)
    {
    FileSystemItem item = new FileSystemItem();
    DirectoryInfo di = new DirectoryInfo(s);
    item.Name = di.Name;
    item.FullName = di.FullName;
    item.CreationDate = di.CreationTime;
    item.IsFolder = true;
    list.Add(item);
    }
    foreach (string s in files)
    {
    FileSystemItem item = new FileSystemItem();
    FileInfo fi = new FileInfo(s);
    item.Name = fi.Name;
    item.FullName = fi.FullName;
    item.CreationDate = fi.CreationTime;
    item.IsFolder = true;
    item.Size = fi.Length;
    list.Add(item);
    }

    if (path.ToLower() != strRootFolder.ToLower())
    {
    FileSystemItem topitem = new FileSystemItem();
    DirectoryInfo topdi = new DirectoryInfo(path).Parent;
    topitem.Name = "[Parent]";
    topitem.FullName = topdi.FullName;
    list.Insert(0, topitem);

    FileSystemItem rootitem = new FileSystemItem();
    DirectoryInfo rootdi = new DirectoryInfo(strRootFolder);
    rootitem.Name = "[Root]";
    rootitem.FullName = rootdi.FullName;
    list.Insert(0, rootitem);

    }
    return list;
    }

    public static void CreateFolder(string name, string parentName)
    {
    DirectoryInfo di = new DirectoryInfo(parentName);
    di.CreateSubdirectory(name);
    }

    public static void DeleteFolder(string path)
    {
    Directory.Delete(path);
    }

    public static void MoveFolder(string oldPath, string newPath)
    {
    Directory.Move(oldPath, newPath);
    }

    public static void CreateFile(string filename, string path)
    {
    FileStream fs = File.Create(path + "\\" + filename);
    fs.Close();
    }

    public static void CreateFile(string filename, string path, byte[] contents)
    {
    FileStream fs = File.Create(path + "\\" + filename);
    fs.Write(contents, 0, contents.Length);
    fs.Close();
    }

    public static void DeleteFile(string path)
    {
    File.Delete(path);
    }

    public static void MoveFile(string oldPath, string newPath)
    {
    File.Move(oldPath, newPath);
    }

    public static FileSystemItem GetItemInfo(string path)
    {
    FileSystemItem item = new FileSystemItem();
    if (Directory.Exists(path))
    {
    DirectoryInfo di = new DirectoryInfo(path);
    item.Name = di.Name;
    item.FullName = di.FullName;
    item.CreationDate = di.CreationTime;
    item.IsFolder = true;
    item.LastAccessDate = di.LastAccessTime;
    item.LastWriteDate = di.LastWriteTime;
    item.FileCount = di.GetFiles().Length;
    item.SubFolderCount = di.GetDirectories().Length;
    }
    else
    {
    FileInfo fi = new FileInfo(path);
    item.Name = fi.Name;
    item.FullName = fi.FullName;
    item.CreationDate = fi.CreationTime;
    item.LastAccessDate = fi.LastAccessTime;
    item.LastWriteDate = fi.LastWriteTime;
    item.IsFolder = false;
    item.Size = fi.Length;
    }
    return item;
    }

    public static void CopyFolder(string source, string destination)
    {
    String[] files;
    if (destination[destination.Length - 1] != Path.DirectorySeparatorChar)
    destination += Path.DirectorySeparatorChar;
    if (!Directory.Exists(destination)) Directory.CreateDirectory(destination);
    files = Directory.GetFileSystemEntries(source);
    foreach (string element in files)
    {
    if (Directory.Exists(element))
    CopyFolder(element, destination + Path.GetFileName(element));
    else
    File.Copy(element, destination + Path.GetFileName(element), true);
    }
    }
    }



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: کلاسی برای مدیریت فایل های وب سایت به صورت اجکسی در Asp.net .(کد باز ، رایگان)

    از مزیت های این برنامه نوشتن کد های استاندارد و نمایش قابلت Asp.net هست .
    گر چه خود برنامه اینقدر حرفه ای و شیوا نوشته شده که نیازی به توضیحات اضافی نداره و خود کد ها با برنامه نویس صحبت می کنند ولی خیلی دوست دارم کاملا کلاس رو براتون شرح بدم قدم به قدم و جز به جز ولی وقتش متاسفانه نیست و اگر بگم بعدا این کار رو می کنم ، دروغ گفتم چون مشغله من تمامی نداره ، شاید خودم تمام بشم که اون ها هم تمام شوند.
    از این رو از دوستانی که وقتشان آزاد تر هست و مایل هستند برای افزایش بار علمی جامعه نرم افزار گام برداند می خام تا این تاپیک رو ادامه دهند.
    اما اگر دوستان سوالی داشند بفرمایند تا در وسع خودم پاسخ دهم.


    با تشکر.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: مرورگر حرفه ای سایت برای دانلود فایل های خاص از آن
    نوشته شده توسط arash020 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1390, 11:12 صبح
  2. دانلود پروژه مدیریت فایل های وب سایت
    نوشته شده توسط MoslemMaleki در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اسفند 1389, 10:28 صبح
  3. یک Activex برای نمایش فایل های Gif در برنامه
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1384, 12:00 عصر
  4. برنامه ای برای ساخت فایل های PDF !!!!
    نوشته شده توسط armin_izer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اسفند 1383, 11:15 صبح
  5. مشکل ذخیره سازی فایل های این سایت
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •