نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جستجوی یک عدد در یک ارایه با استفاده از تابع بازگشتی

  1. #1

    Thumbs up جستجوی یک عدد در یک ارایه با استفاده از تابع بازگشتی

    سلام دوستان.من میخوام یک عدد رو تو یه ارایه جستجو کنم اما با استفاده از تابع بازگشتی. کد پایین رو نوشتم اما خطا میده.کسی میتونه کمکی کنه.مرسی.


    #include <iostream.h>
    int search (int a[],int b,int n)
    {
    if (n==-1)
    return -1;
    else if (b==a[n])
    return a[n];
    else
    return search (a[n-1],b,n-1);
    }
    int main ()
    {
    int i,m,z[10],c,q;
    m=10;
    for (i=0;i<m;i++)
    cin>>z[i];
    cout<<" what do you want serach: ";
    cin>>c;
    q= search (z[10],c,m);
    cout<<q;
    return 0;
    }

  2. #2

    نقل قول: جستجوی یک عدد در یک ارایه با استفاده از تابع بازگشتی

    دوست عزیر مشکل کانورت داره این برنامه شما ! شما می تونید از روش ارجاعی استفاده کنید ! و یا تبدیل رو به صورت دستی انجام دهید !

  3. #3

    نقل قول: جستجوی یک عدد در یک ارایه با استفاده از تابع بازگشتی

    نقل قول نوشته شده توسط obaid1372 مشاهده تاپیک
    دوست عزیر مشکل کانورت داره این برنامه شما ! شما می تونید از روش ارجاعی استفاده کنید ! و یا تبدیل رو به صورت دستی انجام دهید !
    یعنی چه جوری اونوقت؟؟؟میشه مثال بزنی؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: جستجوی یک عدد در یک ارایه با استفاده از تابع بازگشتی

    به خط 19 و 9 نگاه کن متغیری توی خط 9 n از نوع اشاره گر اگر باشه باید برنامه درست بشه چون باید ادرس n رو بفرستی برای ارایه ارایه از نوع اشاره گر هست ولی عدد داده ساده است
    اگر به این صورت تغییر بدی درست میشه


    #include <iostream>
    #define m 10
    using namespace std;
    int search (int a[],int b,int n);
    int main ()

    {
    int array[m],c,q;
    for (int i=0;i<m;i++)
    cin>>array[i];

    cout<<" what do you want serach: ";
    cin>>c;

    q=search (array,c,m);

    cout<<q;
    return 0;
    }

    int search (int a[],int b,int n)
    {

    if (n==-1)
    return -1;

    else if (b==a[n])
    return a[n];
    else
    return search(a,b,n-1);
    }


تاپیک های مشابه

  1. تبديل عدد رنگ به حروف براي استفاده در html
    نوشته شده توسط masoud17 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1389, 21:00 عصر
  2. بدست آوردن جواب یک عبارت محاسباتی با استفاده از تابع بازگشتی
    نوشته شده توسط hamid1 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 فروردین 1389, 01:08 صبح
  3. ضرب دو عدد كوچكتر از 4 - بدون استفاده از نوع هاي عددي و فقط با نوع char
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1388, 12:23 عصر
  4. جستجوی یک عدد در یک رشته آرایه ای
    نوشته شده توسط blackeve در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1385, 10:56 صبح
  5. بزرگترین عدد بین A,Bرا بدون استفاده از شرط جستجو
    نوشته شده توسط badash در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1384, 05:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •