نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Declare

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    102

    Declare

    لطفا يكي از دوستان اين خط را توضيح بده :

    Declare Integer SHGetSpecialFolderPath in Shell32.dll ;
    Long hwndOwner, String @ lpszPath, Integer nFolder, Integer fCreate

    اينها چه هستند ؟
    SHGetSpecialFolderPath ؟
    hwndOwner, String @ lpszPath, Integer nFolder, Integer fCreate

    همچنين اعداد مقابل اين سطرها به چه مفهومي است :


    #DEFINE HKEY_CLASSES_ROOT -2147483648 && BITSET(0,31)
    #DEFINE HKEY_CURRENT_USER -2147483647 && BITSET(0,31)+1
    #DEFINE HKEY_LOCAL_MACHINE -2147483646 && BITSET(0,31)+2
    #DEFINE HKEY_USERS -2147483645 && BITSET(0,31)+3
    
    						

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: Declare

    اينها چه هستند ؟
    SHGetSpecialFolderPath ؟
    اين يك تابع از توابع api هست كه windows براي برنامه نويسان داره و كارهاي زيادي با اونها ميشه انجام داد.جالبه كه اكثرا با فاكس قابل استفاده هستند.متاسفانه اطلاعات من در همين حده.اميدوارم اساتيد راهنمايي بيشتري كنند.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: Declare

    http://www.news2news.com/vfp/index.php
    این سایت بارها معرفی شده است. برخی کدهای پیشرفته اش پولی هستن اما اکثرا رو میتونید استفاده کنید و طریقه استفاده رو بیاموزید.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

تاپیک های مشابه

  1. معضل Declare کردن از نوع Ntext
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آبان 1386, 17:20 عصر
  2. declare کردن API
    نوشته شده توسط hooooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مرداد 1386, 09:59 صبح
  3. استفاده استاتیک از یک تابع جدید در یک DLL، به طوری که Declar
    نوشته شده توسط SMA Soft در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1383, 19:48 عصر
  4. Declaring public functions !
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آبان 1382, 04:55 صبح
  5. local variable named 'e' cannot be declared
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 شهریور 1382, 01:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •