نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با ابزار Notepad

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ++Hichkas
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    دنیای 0 و 1
    پست
    150

    Unhappy مشکل با ابزار Notepad

    با سلام به دوستان عزیز
    من یه پروژه نوت پد دارم که تقریبا کامل اما چند تا ایراد داره اگر کسی می تونه کمکم کنه. مشکلاتش به ترتیب در زیر هست:
    وقتی Find می کنم فقط اولین کلمه رو مشخص می کنه که نوشته شده

    void __fastcall TForm2::Find1Click(TObject *Sender)
    {
    LongInt foundat;
    int StartPos, ToEnd;
    TSearchTypes mySearchTypes;
    if (FindDialog1->Execute()) {

    if (RichEdit1->SelLength!=0) {
    StartPos= RichEdit1->SelStart + RichEdit1->SelLength ;
    }
    else{
    StartPos =0;
    }
    ToEnd=Text.Length()- StartPos;
    //foundat=RichEdit1->FindTextA(RichEdit1->Lines->Text,StartPos,ToEnd,mySearchTypes);
    if (foundat!=-1) {
    SetFocus();
    RichEdit1->SelStart=foundat;
    RichEdit1->SelLength=Text.Length();
    }

    }
    }
    وقتی replace می کنم هم اول فقط کلمه درخواستی رو چاپ می کرد بدون اینکه پیداش کنه ولی الان اون کارم انجام نمیده

    void __fastcall TForm2::replace1Click(TObject *Sender)
    {
    ReplaceDialog1->Execute();
    }
    //---------------------------------------------------------------------------
    void __fastcall TForm2::ReplaceDialog1Find(TObject *Sender)
    {
    if (FindDialog1->Execute()) {

    if (RichEdit1->SelLength!=0) {
    StartPos= RichEdit1->SelStart + RichEdit1->SelLength ;
    }
    else{
    StartPos =0;
    }
    ToEnd=Text.Length()- StartPos;
    //foundat=RichEdit1->FindTextA(RichEdit1->Lines->Text,StartPos,ToEnd,mySearchTypes);
    if (foundat!=-1) {
    SetFocus();
    RichEdit1->SelStart=foundat;
    RichEdit1->SelLength=Text.Length();
    }

    }
    }
    //---------------------------------------------------------------------------
    void __fastcall TForm2::ReplaceDialog1Replace(TObject *Sender)
    {
    if (RichEdit1->SelLength!=0) {
    StartPos=RichEdit1->SelStart+ RichEdit1->SelLength;
    }
    else {
    StartPos=0;
    }
    ToEnd=Text.Length()- StartPos;
    if (foundat!=-1) {
    SetFocus();
    RichEdit1->SelLength=RichEdit1->Text.Length();
    RichEdit1->SelText=ReplaceDialog1->ReplaceTextA;
    }
    }
    وقتی کلا Save میکنم می بندمش و با نوت پد ویندوز بازش می کنم یه سریکلمات بی مفهوم بالاش نوشته سده اگر کسی میتونه لطفا کمکم کنه
    پیشا پیش ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله ++Hichkas : چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391 در 21:17 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ++Hichkas
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    دنیای 0 و 1
    پست
    150

    نقل قول: مشکل با ابزار Notepad

    سلام
    ممنون از تمام دوستانی که فقط نگاه میکنن!!!
    من مشکل replace و Find رو حل کردم از بین کسانی که نگاه میکنن کسی هست در مورد مشکل سوم بتونه کمک کنه؟؟؟؟
    بازم ممنون از نگاهتون

  3. #3
    کاربر جدید آواتار ز-مولوی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    نگارستان ایران
    پست
    9

    نقل قول: مشکل با ابزار Notepad

    سلام
    خوب هستید
    من هم مشکل شمارو دارم
    برنامه قسمتهای find-go to - replace
    رو مشکل دارم
    بعد اینکه میخوام وقتی فایل متنی درگ کردم روی نت پد بازش کنه
    ممکنه کمکم کنید؟
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ++Hichkas
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    دنیای 0 و 1
    پست
    150

    نقل قول: مشکل با ابزار Notepad

    سلام ممنون
    کد رو براتون فرستادم امیدوارم بدرد بخوره اگر شما هم تونستید GoTo رو نوشتید برام بفرستید من اون وقتش رو پیدا نکردم بنویسم.
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با ابزار گزارش سازی report.rdlc
    نوشته شده توسط pedramfj در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مهر 1389, 10:54 صبح
  2. مشکل با ابزار Ad rotator کمک کنید...
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 10:18 صبح
  3. مشکل در find notepad
    نوشته شده توسط sara_np در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 11:28 صبح
  4. مشکل با ابزار گرید ویو
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 17:46 عصر
  5. مشکل در برنامه notepad
    نوشته شده توسط sara_np در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 01:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •