نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با ابزار NotePad

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ++Hichkas
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    دنیای 0 و 1
    پست
    150

    Unhappy مشکل با ابزار NotePad

    سلام دوستان
    از ابتدا بابت مطرح کردن بحثی که مربوط به انجمن C++‎‎ و در اینجا مطرح کردم معذرت میخوام ولی من این سوال در اون انجمن پرسیدم و کسی جواب نداده حالا یا سوال من پیش پا افتاده بوده و اونا اومدن فقط نگاه کردن و جواب ندادن یا بلد نبودن از شما میخوام اگر کسی میدونه کمکم کنه از مدیران انجمن هم میخوام که لطفا این تاپیک رو پاک نکنند چون در مکان مناسب مطرح شده و کسی جواب نداد و به نظرم افراد داخل این انجمن فعالترن اینجا مطرح کردم تا جواب سوالم پیدا کنم :
    من یه پروژه نوت پد دارم که تقریبا کامل اما چند تا ایراد داره اگر کسی می تونه کمکم کنه. مشکلاتش به ترتیب در زیر هست:
    وقتی Find می کنم فقط اولین کلمه رو مشخص می کنه که نوشته شده

    void __fastcall TForm2::Find1Click(TObject *Sender)
    {
    LongInt foundat;
    int StartPos, ToEnd;
    TSearchTypes mySearchTypes;
    if (FindDialog1->Execute()) {

    if (RichEdit1->SelLength!=0) {
    StartPos= RichEdit1->SelStart + RichEdit1->SelLength ;
    }
    else{
    StartPos =0;
    }
    ToEnd=Text.Length()- StartPos;
    //foundat=RichEdit1->FindTextA(RichEdit1->Lines->Text,StartPos,ToEnd,mySearchTypes);
    if (foundat!=-1) {
    SetFocus();
    RichEdit1->SelStart=foundat;
    RichEdit1->SelLength=Text.Length();
    }

    }
    }
    وقتی replace می کنم هم اول فقط کلمه درخواستی رو چاپ می کرد بدون اینکه پیداش کنه
    یعنی آخر خط پیدا می کنه و کلمه ای رو که کاربر خواسته جایگزین کنه رو پشت سر هم چاپ می کنه
    void __fastcall TForm2::replace1Click(TObject *Sender)
    {
    ReplaceDialog1->Execute();
    }
    //---------------------------------------------------------------------------
    void __fastcall TForm2::ReplaceDialog1Find(TObject *Sender)
    {
    if (FindDialog1->Execute()) {

    if (RichEdit1->SelLength!=0) {
    StartPos= RichEdit1->SelStart + RichEdit1->SelLength ;
    }
    else{
    StartPos =0;
    }
    ToEnd=Text.Length()- StartPos;
    //foundat=RichEdit1->FindTextA(RichEdit1->Lines->Text,StartPos,ToEnd,mySearchTypes);
    if (foundat!=-1) {
    SetFocus();
    RichEdit1->SelStart=foundat;
    RichEdit1->SelLength=Text.Length();
    }

    }
    }
    //---------------------------------------------------------------------------
    void __fastcall TForm2::ReplaceDialog1Replace(TObject *Sender)
    {
    if (RichEdit1->SelLength!=0) {
    StartPos=RichEdit1->SelStart+ RichEdit1->SelLength;
    }
    else {
    StartPos=0;
    }
    ToEnd=Text.Length()- StartPos;
    if (foundat!=-1) {
    SetFocus();
    RichEdit1->SelLength=RichEdit1->Text.Length();
    RichEdit1->SelText=ReplaceDialog1->ReplaceTextA;
    }
    }
    وقتی کلا Save میکنم می بندمش و با نوت پد ویندوز بازش می کنم یه سریکلمات بی مفهوم بالاش نوشته سده اگر کسی میتونه لطفا کمکم کنه
    پیشا پیش ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ++Hichkas
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    دنیای 0 و 1
    پست
    150

    نقل قول: مشکل با ابزار NotePad

    با سلام دوباره
    مشکل اول و دوم تونستم حل کنم ولی آخری رو نه کسی هست در این زمینه کمککم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با ابزار Notepad
    نوشته شده توسط ++Hichkas در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1391, 15:24 عصر
  2. مشکل با ابزار Ad rotator کمک کنید...
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 10:18 صبح
  3. مشکل در find notepad
    نوشته شده توسط sara_np در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 11:28 صبح
  4. مشکل با ابزار گرید ویو
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 17:46 عصر
  5. مشکل در برنامه notepad
    نوشته شده توسط sara_np در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 01:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •