نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: راهنمایی

  1. #1

    Question راهنمایی

    سلام به همه.
    دوستان من میخوام با استفاده از زبان جاوا یه قطعه کد بنویسم که یه میلی ثانیه در برنامه تاخیر ایجاد کنه. میشه راهنماییم کنید. ممنون

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی

    سلام
    باید از Thread استفاده کنید. یعنی باید کار با Threadها رو یاد بگیرید. سخت نیست.

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی

    البته جز اینکه اسپایدر عزیز گفت اگر راه خیلی مبتدیانه و غیر استاندارد بخوای! یه for بزرگ بذار که هیچ چیزی داخل بدنش نباشه! در حد ی میلی ثانیه تاخیر خوبه! البته اگر نمیخوای مثلا حرکت گرافیکی رو نشون بدی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: راهنمایی

    به کمک Thread ها و متد wait() .

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی

    میشه یه مطلبی راجع به کا کردن با thread ها اگه دارین بهم بدین؟ و ینکه چطور بشه با thread ها تاخیر ایجاد کرد. ممنون میشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: راهنمایی

    چند مثال خوب توی این لینک هست.

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی

    نقل قول نوشته شده توسط ashkanksh مشاهده تاپیک
    البته جز اینکه اسپایدر عزیز گفت اگر راه خیلی مبتدیانه و غیر استاندارد بخوای! یه for بزرگ بذار که هیچ چیزی داخل بدنش نباشه! در حد ی میلی ثانیه تاخیر خوبه! البته اگر نمیخوای مثلا حرکت گرافیکی رو نشون بدی
    با این کار کل برنامه برای چند لحظه هنگ میکنه

  8. #8

    نقل قول: راهنمایی

    با این کار کل برنامه برای چند لحظه هنگ میکنه
    خب اسپایدر جان گفتم که مبتدیانه و اینکه ایشون هم گفته بودن برنامه ی میلی ثانیه تاخیر ایجاد کنه نه یه قسمت از برنامه!



    میتونید یک ترد به صورت زیر تعریف کنید و کارایی که میخواید انجام بده رو داخل متد run بنویسید!
    class SimpleThread extends Thread {
    public SimpleThread(String str) {
    super(str);
    }
    public void run() {
    for (int i = 0; i < 10; i++) {
    System.out.println(i + " " + getName());
    try {
    sleep((int)(Math.random() * 1000));
    } catch (InterruptedException e) {}
    }
    System.out.println("DONE! " + getName());
    }
    }



    بعد یه ابجکت ازش بسازید و با متد استارت شروعش رو به برنامه بفرستید و با متد ویت همونجور که دوستان گفتن وقفه به برنامه بدید!


    که البته خود متد main هم خودش یک ترد هست و این باعث میشه در اون قسمت از کدی که داخل متد run نوشتید وقفه میندازه.

  9. #9

    نقل قول: راهنمایی

    ممنون از راهنماییاتون. خیلی مفید بودن. درست شد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل بزرگ با Image ها - لطفا - به راهنمایی احتیاج دارم
    نوشته شده توسط سعید قدیری مقدم در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 خرداد 1382, 12:28 عصر
  2. راهنمایی در مورد کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 اردیبهشت 1382, 21:01 عصر
  3. راهنمایی در مورد دستورات sql
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 اردیبهشت 1382, 13:14 عصر
  4. لطفا راهنمایی کنید گرافیک در دلفی
    نوشته شده توسط jinus در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اردیبهشت 1382, 21:24 عصر
  5. درخواست راهنمایی در مورد refresh
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1382, 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •