نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کوئری جستجو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    156

    Unhappy کوئری جستجو

    سلام
    سوالم اینه که من یک جدول توی دیتابیس دارم که رکوردهای اون تماما فارسی هستن.من یه کوئری سرچ نوشتم ولی این کوئری فقط وقتی جواب میده که من کلیدواژه سرچ رو از سایت کپی میکنم و توی تکست باکس سرچ پیست میکنم ولی وقتی که خودم دستی مینویسیم جواب نمیده؟فقط می دونم که مشکل ازفارسی بودنشه.باید چکار کنم؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: کوئری جستجو

    این کوئری را من نوشتم با کوئری خودت مقایسه کن
    SELECT *  FROM pic  WHERE fa_name LIKE '%".$keyword ."%'

    البته باید این کی امن باشه تا به وسیله اینجکشن هک نشه !

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    156

    نقل قول: کوئری جستجو

    ممنون ولی بازم جواب نمیده.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    156

    نقل قول: کوئری جستجو

    کسی نیست که جواب سوال منو بدونه؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: کوئری جستجو

    سلام
    فکر کنم مشکل شما تو اینکد شدن کلمات فارسیه
    شما تگ زیر را توی هدر دارید ؟
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=UTF-8">

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    156

    نقل قول: کوئری جستجو

    ممنون ،ولی من این مورد رو هم رعایت کردم.حتی وقتی phpmyadmin هم کوئری جستجو رو انجام میدم همینطوریه یعنی اگه کلمه رو از خود متن کپی کنم جواب میده ولی وقتی خودم مینویسم جواب نمی ده!

  7. #7

    نقل قول: کوئری جستجو

    نوع فیلد دیتابیس از نوع utf-8 هست ؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    156

    نقل قول: کوئری جستجو

    بله ،همه اینطور موارد رو رعایت کردم.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    156

    نقل قول: کوئری جستجو

    دوستان کسی راه حلی نداره کمکم کنه!!!!!!!!!!!

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    86

    نقل قول: کوئری جستجو

    برای جستجوی فارسی ابتدا

    mysql_query('set names utf8 ')
    رو اجرا کن

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    156

    نقل قول: کوئری جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_1986 مشاهده تاپیک
    برای جستجوی فارسی ابتدا

    mysql_query('set names utf8 ')
    رو اجرا کن
    ممنون
    این کد رو قسمتی که کوئری سرچ رو نوشتم اضافه کنم،چون من mysql_query('set names utf8 ') رو توی فایل کانفیگم اضافه کردم.

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن کوئری جستجو
    نوشته شده توسط elham1985 در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1391, 04:09 صبح
  2. سوال: پیدا نشدن جواب در کوئری جستجو
    نوشته شده توسط numberone1 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1390, 16:27 عصر
  3. سوال: کوئری جستجو در sql
    نوشته شده توسط amin mohamadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1390, 17:43 عصر
  4. مشکل در کوئری جستجو
    نوشته شده توسط pesarkhobeee در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 بهمن 1387, 11:47 صبح
  5. جستجو + کوئری
    نوشته شده توسط smderfan در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 10:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •