نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Hybrid
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    JVM
    پست
    1,484
    تشکر کردن
    1,023
    1,700 بار تشکر شده در 793 پست

    Thumbs up آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    به نام خدا

    سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه ، با توجه به اهمیت کار با فایل های و فولدر ها تصمیم گرفتم آموزش رو در این مورد بدم شاید به درد دوستان بخوره .

    به امید خدا قصد دارم این تاپیک رو به یک آموزش جامع تبدیل کنم تا دوستان تنها با خوندن این تاپیک آشنایی کاملی با فایل ها و فولدرها بدست بیارن.


    شیوه ی ارائه مطالب در این تاپیک اینه که اول فایل ها رو کامل توضیح میدم و سپس فولدرها رو و در آخر هر چی که بتونم مثال میارم تا کامل ملکه ی ذهنتون بشه .



    دوستان عزیز میتونن سوالات خودشون رو در این بخش بپرسن یا اگر نمونه کاری یا مطلب آموزشی در رابطه با این مبحث دارن در همین تاپیک قرار بدن تا تاپیک جامعی داشته باشیم




    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : دوشنبه 26 تیر 1391 در 19:55 بعد از ظهر

  2. 13 کاربر از Hybrid به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  3. #2
    کاربر دائمی آواتار Hybrid
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    JVM
    پست
    1,484
    تشکر کردن
    1,023
    1,700 بار تشکر شده در 793 پست

    فهرست مطالب تاپیک

    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : شنبه 10 تیر 1391 در 00:56 قبل از ظهر

  4. 10 کاربر از Hybrid به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  5. #3

  6. 9 کاربر از Hybrid به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  7. #4
    کاربر دائمی آواتار Hybrid
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    JVM
    پست
    1,484
    تشکر کردن
    1,023
    1,700 بار تشکر شده در 793 پست

    توضیح کوتاه در مورد فایل ها و فولدر ها

    فایل ها :

    یک منبع ذخیره سازی ساده هستند که شما به راحتی میتونید اطلاعات خودتون رو در اونها ذخیره کنید.برای آنکه بتونید از اطلاعاتی که وارد کامپیوتر میکنید چندین بار استفاده کنید باید اونها رو وارد دیسک کنید ، اطلاعات به صورت فایل در حافظه جانبی ذخیره میشن به این نوع فایل ها که حاوی اطلاعات هستند فایل داده میگن.

    فولدرها :


    بخشی از حافظه ی دیسک هستند که میتونید چندین فایل رو در آنها ذخیره کنید.


    در دات نت برای کار با فایل ها و پوشه ها از فضای نامی System.io استفاده میشه.این فضای نامی حاوی کلاس ها و متدهایی هست که کار با فایل ها و پوشه ها و پردازش اونا رو بسیار راحت میکنه از جمله کلاس های پرکاربرد در این فضای نامی میتوان کلاس های زیر رو نام برد :

    StreamWriter : از این کلاس میتوان برای ذخیره سازی متن در یک فایل استفاده کرد.

    StreamReader : این کلاس امکان خواندن اطلاعات از فایل را امکان پذیر میکنه.

    FileStream : برای ورودی و خروجی بر روی فایلها به کار میرود.

    File : برای کار بر روی فایلها به کار میرود.

    Directory : این کلاس حاوی مت ها و خاصیت هایی برای کار بر روی پوشه ها هست.

  8. 11 کاربر از Hybrid به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  9. #5
    کاربر دائمی آواتار Hybrid
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    JVM
    پست
    1,484
    تشکر کردن
    1,023
    1,700 بار تشکر شده در 793 پست

    کلاس FileStream

    فایل ها درون حافظه ی جانبی ذخیره شدن برای کار با اونها باید ابتدا یک متغیر فایل درون حافظه ی اصلی ایجاد کنیم سپس این متغیر فایل رو به فایل فیزیکی اصلی (موجود در حافظه ی جانبی ) ارتباط بدیم.در واقع این کلاس یک پل ارتباطی بین حافظه ی اصلی و حافظه ی جانبی هست.

    نحوه ی تعریف متغیر فایل و ارتباط اون با فایل اصلی به شکل زیر هست :

    1 ) ابتدا فضای نامی System.io را به برنامه اضافه کنید .

    2 ) یک شی از این کلاس بسازید و پارامتر های اونو مقدار دهی کنید :

    Dim FS As New FileStream("محل و موقیت فایل در حافظه ی جانبی",FileMode,FileAccess)


    پارامتر اول :مسیر کامل فایل اصلی را در این پارامتر وارد کنید.

    پارامتر دوم : داخل این پارامتر باید مشخص کنیم که این فایل فیزیکی موجود در حافظه ی جانبی به چه صورتی باز بشه این پارامتر دارای مقادیر زیر هست :

    FileMode.Append
    : فایل را طوری باز میکنه که بتونید اطلاعاتی رو بهش اضافه کنید ( بعد از باز کردن فایل اشاره گر رو به انتهای فایل میبره )
    FileMode.Create : فایل رو در همون مسیری که در پاراتر اول مشخص کردین ایجاد میکنه ( اگه فایل موجود باشه اطلاعاتش رو پاک میکنه)
    Filemode.Open : فایل موجود رو باز میکنه
    FileMode.OpenorCreate : اگه فایل موجود باشه اونو باز میکنه در غیر این صورت اونو ایجاد میکنه.


    پارامتر سوم ( FileAccess )میتونه مقادیر زیر رو داشته باشه :

    FileAccess.read : فقط میتونید فایل رو بخونید.
    FileAccess.Write : فقط میتونید در فایل بنویسید.
    FileAccess.readWrite : هم میتونید داخل فایل بنویسید و هم میتونید اطلاعات داخلش رو بخونید.


    مثال )

    Dim Fs As New FileStream("c:\siavash.txt",FileMode.Create,FileAc  cess.Write)

    دستور بالا یک فایل رو در مسیر مشخص شده ایجاد میکنه و امکان نوشتن اطلاعات در اونو فراهم میکنه.دقت کنید اگه فایلی به همون پسوند و نام در مسیر مشخص شده وجود داشته باشد T این دستور تمامی اطلاعات داخلش رو پاک میکنه.

    Dim Fs As New FileStream("c:\siavash.txt", FileMode.Open, FileAccess.Read)

    دستور بالا فایل موجود در مسیر مشخص شده رو باز میکنه(Filemode.open )و امکان خواندن اطلاعات اونو فراهم میکنه(FileAccess.read).

  10. 12 کاربر از Hybrid به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  11. #6
    کاربر دائمی آواتار Hybrid
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    JVM
    پست
    1,484
    تشکر کردن
    1,023
    1,700 بار تشکر شده در 793 پست

    کلاس StreamWriter

    از این کلاس برای نوشتن اطلاعات در متغیر فایل میتوان استفاده کرد.

    نحوه ی استفاده از این کلاس به صورت زیر است :

    Dim SW  As New StreamWriter(نام متغیر فایل)



    توضیح : به زبان ساده دستور بالا میگه من میخوام داخل فایل مورد نظر ( که در FileStream مشخص کردیم ) اطلاعاتی رو بنویسم.

    متد های مهم :

    Write و Writeline : این دو متد جهت نوشتن اطلاعات در فایل به کار میرن با این تفاوت که متد Writeline ابتدا متن رو مینویسه و سپس اشاره گر رو به خط بعدی منتقل میکند ولی متد Write متن را مینویسد و مکان نما رو به خط بعدی انتقال نمیدهد و در انتهای آخرین کاراکتر قرار میدهد.

    Close : بعد از اینکه شما اطلاعاتی رو در یک فایل نوشتین یا خوندین باید اون فایل رو حتما ببندین برای اینکار باید این متد استفاده کنید .

    مثال :


    از شما میخوان برنامه ای رو بنویسید که متن Siavash ebrahimi رو در یک فایل (که وجود نداره) در درایو c بنویسه.

    توضیح : یک پروژه جدید رو ایجاد کنید و یک دکمه رو روی فرم قرار بدید و کد زیر رو داخل رویداد click دکمه بنویسید :

    Dim Fs As New FileStream("c:\siavash.txt", FileMode.Create, FileAccess.Write)
    Dim SW As New StreamWriter(Fs)
    SW.WriteLine("siavash ebrahimi")
    SW.Close()


    توضیح :

    خط اول : یک فایل را در مسیر مشخص شده ایجاد میکنه و امکان نوشتن اطلاعات در داخل اونو فراهم میکنه.
    خط دوم : گفتیم اگه بخوایم داخل یک فایل اطلاعاتی رو درج کنیم باید یک شی از کلاس StreamWriter ایجاد کنیم و متغیر فایل رو به عنوان پارامتر بهش اختصاص بدیم.
    خط سوم : با این خط میگیم که رشته siavash ebrahimi رو داخل فایل مورد نظر بنویس و اشارهگر رو به خط بعد منتقل کن.
    خط چهارم : بعد از اینکه کارمون با فایل مورد نظر تموم شد باید اونو ببندیم.


    پاورقی :

    این کلاس حاوی متد های زیادی هست ولی بیشترشون به کار ما نمیان و در شرایط خاصی مورد استفاده قرار میگیرن . لیست کامل متد های این کلاس رو میتونین اینجا ببینین.

  12. 10 کاربر از Hybrid به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  13. #7
    کاربر دائمی آواتار Hybrid
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    JVM
    پست
    1,484
    تشکر کردن
    1,023
    1,700 بار تشکر شده در 793 پست

    Thumbs up توضیح کلاس StreamReader

    از این کلاس برای خواندن اطلاعات از یک فایل استفاده میشه.

    نحوه ی استفاده از اون به شکل پایین هست :

    Dim Fs As New FileStream("c:\siavash.txt", FileMode.Open, FileAccess.Read)
    Dim SR As New StreamReader(Fs)


    برای اینکه بتونید از اول فایل شروع به خوندن کنید باید اشاره گر رو به وسیله ی دستور زیر در ابتدای فایل قرار بدید :

    SR.BaseStream.Seek(0,SeekOrigin.Begin)


    ** زمانی که اشاره گر در انتهای فایل قرار میگیره خاصیت Peek شی StreamReader برابر -1 میشه.


    مثال) از شما میخواین که یک برنامه بنویسید که اطلاعات داخل یک فایل رو به طور کامل بخونه.

    توضیح : ابتدا یک تکست باکس و یک دکمه را روی فرمتون قرار بدین و خاصیت MultiLine تکست باکس رو برابر true قرار بدین سپس یک فایل تکست به نام siavash داخل درایو c بسازین و مطلبی رو داخلش بنویسید و کد زیر رو داخل رویداد Click دکمه قرار بدین .

    Dim Fs As New FileStream("c:\siavash.txt", FileMode.Open, FileAccess.Read)
    Dim SR As New StreamReader(Fs)
    SR.BaseStream.Seek(0, SeekOrigin.Begin)

    While SR.Peek > -1
    TextBox1.Text &= SR.ReadLine() + vbNewLine
    End While

    SR.Close()


    خط اول : یک متغیر فایل را ایجاد میکند و اونو به فایل فیزیکی موجود در حافظه ی جانبی نسبت میده.
    خط دوم : یک شی از کلاس StreamReader ایجاد میکنه.
    خط سوم : اشارهگر را در ابتدای فایل قرار میده.
    خط چهارم : بعد از اینکه هر خط رو خوندین باید یک اینتر کنید تا خطوط به همون فرمت فایل در تکست باکس نشون بده.


    پاورقی :


    میتونین لیست کامل متد ها این کلاس رو در اینجا مطالعه کنید.

  14. 11 کاربر از Hybrid به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  15. #8
    کاربر دائمی آواتار Hybrid
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    JVM
    پست
    1,484
    تشکر کردن
    1,023
    1,700 بار تشکر شده در 793 پست

    معرفی کامل شی My

    شی جدید My راه ساده‌ای را برای برخی از خصیصه‌های عمومی مانند مسیر برنامه که برنامه‌نویس ممکن است به آنها احتیاج داشته باشد، اما نمی‌داند آنها در کدامیک از کلاس‌های دات نت قرار دارند را فراهم می‌کند. در اصل شی My کار برنامه‌نویس را برای دسترسی به مواردی مانند ریجیستری، کانکشن‌های شبکه و غیره را ساده‌تر می‌کند. .
    اين شيء خاص كه توسط VB 2005 معرفي شد داراي وظايف بسياري كه كارهاي دشواري كه در نسخه هاي قبل شايد لازم بود كه با توابع API يا Components هاي خاص صورت بگيره به راحتي با يك خط كد ممكن ساخته در زير قسمتي از وظايف اين شيء آمده :

    My.Application :

    این شی اطلاعاتی را در مورد برنامه کنونی و محتوای آن فراهم می‌کند . قسمتinfo این شی اطلاعاتي در مورد مسير برنامه نام و ورژن ، نام شركت سازنده كپي رايت و ... دراختيارتون قرار میده.
    MessageBox.Show(My.Application.Info.DirectoryPath)


    نمونه زیر خصوصیت text تک تک فورم های باز برنامه رو نشون میده :
    For Each i As Form In My.Application.OpenForms
    MessageBox.Show(i.Text)
    Next



    My.User :

    این شی اطلاعاتی را در مورد کاربر فعلی ویندوز فراهم می‌کند.شما می‌توانید از این شی برای بررسی حساب‌های کاربری ویندوز و عضو بودن کاربر در گروهای کاربری خاصی استفاده کنید.

    مثال ) کد زیر رو داخل رویداد Click یک دکمه بنویسید و نتیجه رو مشاهده کنید :
    MessageBox.Show(My.User.Name)



    My.forms :
    از این شی میتونید بدون اینکه از فرم های دیگه نمونه بسازید اونا رو نمایش بدین :
    My.Forms.Form2.ShowDialog()


    My.Computer

    این شی امکان دسترسی سریع به اطلاعات ماشینی که برنامه شما روی اون اجرا میشه رو فراهم میکنه اطلاعاتی مثل نام ماشین ، ClipBoard و..

    مثال ) نمونه زیر نام کامپیوتر شما رو نشون میده.
    MessageBox.Show(My.Computer.Name)


    مثال ) نمونه زیر چک میکنه که آیا Clipboard حاوی متن هست یا نه . اگر متنی وجود داشته باشد اونو در یک تکست باکس نشون میده .
    If My.Computer.Clipboard.ContainsText Then
    TextBox1.Text = My.Computer.Clipboard.GetText
    End If


    مثال ) قطعه کد زیر یک فایل با پسوند wav رو پخش میکنه :
    My.Computer.Audio.Play("c:\siavash.wav")


    مثال ) قطعه کد زیر ساعت فعلی سیستم رو نشون میده :
    MessageBox.Show(My.Computer.Clock.LocalTime.ToStri  ng())


    از مولفه هاي ديگر My.Computer شيء FileSystem است كه همه ي روشهايي را كه شما براي دسترسي به فايل و فولدر نياز داريد در دسترس قرار ميدهداز جمله DeleteFile, DeleteDirectory, RenameFile, که در پست بعدی به طور کامل آموزششون میدم.

    My.Settings
    این شی به شما امکان دسترسی سریع به Setting ها رو فراهم میکنه.


    تذکر:
    برخی از اشیاء شی My وابسته به نوع پروژه هستند و ممکن است در پروژه‌های متفاوت وجود نداشته باشند. به عنوان مثال شی My.Forms در پروژه‌های کنسول موجود نیست.

  16. 13 کاربر از Hybrid به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  17. #9
    کاربر دائمی آواتار Hybrid
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    JVM
    پست
    1,484
    تشکر کردن
    1,023
    1,700 بار تشکر شده در 793 پست

    توضیح متد های پرکاربرد موجود در My.Computer.Filesystem

    متد FileExists : این متد وجود یا عدم وجود یک فایل رو بررسی میکنه و خروجیش از نوع منطقی هست.این متد یک پارامتر داره که باید آدرس کامل فایل رو در اون وارد کنید.

    مثال )
    If My.Computer.FileSystem.FileExists("c:\siavash.txt"  ) = True Then
    MessageBox.Show("فایل مورد نظر وجود دارد")
    Else
    MessageBox.Show("همچین فایلی وجود ندارد")
    End If

    توضیح : اگه فایل siavash.txt در درایو c موجود باشه برنامه پیغامی رو نمایش میده.

    DeleteFile : این تابع فایل مورد نظرتون رو پاک میکنه.یک پارامتر داره که باید آدرس کامل فایل رو در اون وارد کنید.
    My.Computer.FileSystem.DeleteFile("آدرس فایل مورد نظر")


    مثال )
    If My.Computer.FileSystem.FileExists("c:\siavash.txt"  ) = True Then
    My.Computer.FileSystem.DeleteFile("c:\siavash.txt" )
    MessageBox.Show("فایل مورد نظر با موفقیت حذف شد")
    End If

    توضیح : اگر فایل در مسیر مورد نظر باشد(FileExists ) برنامه اونو پاک میکنه(DeleteFile ).

    CopyFile : این متد یک فایل رو کپی میکنه.
    My.Computer.FileSystem.CopyFile("مسیر اولیه فایل","مسیر ثانویه فایل")


    مثال )
    If My.Computer.FileSystem.FileExists("c:\hello.txt") = True Then
    My.Computer.FileSystem.CopyFile("c:\hello.txt", "g:\hello.txt")
    MessageBox.Show("فایل مورد نظر با موفقیت کپی شد")
    End If

    **میتونید در مسیر جدید نام وپسوند فایل رو تغییر بدین.
    مثال )
    If My.Computer.FileSystem.FileExists("c:\hello.txt") = True Then
    My.Computer.FileSystem.CopyFile("c:\hello.txt", "g:\siavash.bmp")
    MessageBox.Show("فایل مورد نظر با موفقیت کپی شد")
    End If


    RenameFile :به وسیله ی این متد میتونید نام و پسوند یک فایل رو تغییر بدین.
    My.Computer.FileSystem.RenameFile("مسیر کامل فایل", "نام و پسوند جدید")


    مثال )
    If My.Computer.FileSystem.FileExists("c:\hello.txt") = True Then
    My.Computer.FileSystem.RenameFile("c:\hello.txt", "siavash.txt")
    End If


    MoveFile : به وسیله ی این متد میتونید یک فایل رو به مسیر جدید انتقال (Cut ) بدین.
    My.Computer.FileSystem.MoveFile("مسیر اولیه فایل","مسیر ثانویه فایل")


    مثال)
    If My.Computer.FileSystem.FileExists("c:\siavash.txt"  ) Then

    My.Computer.FileSystem.MoveFile("c:\siavash.txt", "g:\siavash.txt")

    End If


    ReadAllText : به وسیله ی این متد میتونید محتویات کامل یک فایل رو بخونید.خروجیش از نوع string هست پس میتونید محتویات رو راحت داخل یک textbox نشون بدین.

    مثال )
    If My.Computer.FileSystem.FileExists("c:\siavash.txt"  ) Then

    TextBox1.Text = My.Computer.FileSystem.ReadAllText("c:\siavash.txt ")

    End If

    **تکه کد بالا در صورت وجود فایل محتویاتش رو داخل تکست باکس نشون میده.البته اول خاصیت multiline تکست باکس رو برابر true قرار بدین .

    GetFiles :این متدیک مسیر رو دریافت میکنه وتمامی فایل های موجود در اون مسیر رو به خروجی ارسال میکنه.

    My.Computer.FileSystem.GetFiles("c:\",FileIO.Searc  hOption.SearchAllSubDirectories)

    یا
    My.Computer.FileSystem.GetFiles("c:\",FileIO.Searc  hOption.SearchTopLevelOnly)


    تفاوت شکل اول با شکل دوم در اینه که شکل اول تمامی فایل های موجود در زیر فولدرهای مسیر مورد نظر رو هم بر میگردونه ولی شکل دوم فقط فایل های موجود در مسیر مورد نظر رو بر میگردونه و کاری به زیر فولدرها نداره.

    مثال )

    For Each i In My.Computer.FileSystem.GetFiles("g:\", FileIO.SearchOption.SearchTopLevelOnly)
    MessageBox.Show(i)
    Next


    ** قطعه کد بالا تمامی فایل های موجود در درایو g رو نمایش میده.

    مثال)
    برنامه ای بنویسید که کاربر با انتخاب یک مسیر ( به وسیله ی FolderBrowserDialog) تمامی فایل های موجود در اون مسیر رو در یک listbox نشون بده.
    توضیح : یک listbox و یک دکمه رو روی فرمتون قرار بدین و کد زیر رو داخل رویداد click دکمه بنویسید.

    Dim fbd As New FolderBrowserDialog
    If fbd.ShowDialog() = DialogResult.OK Then
    For Each i In My.Computer.FileSystem.GetFiles(fbd.SelectedPath, FileIO.SearchOption.SearchTopLevelOnly)
    ListBox1.Items.Add(i)
    Next
    End If


    ادامه دارد....

  18. 11 کاربر از Hybrid به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  19. #10
    کاربر دائمی آواتار Hybrid
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    JVM
    پست
    1,484
    تشکر کردن
    1,023
    1,700 بار تشکر شده در 793 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    MyFileInfo : برای دسترسی به اطلاعات فایل از جمله آخرین زمان دسترسی ، زمان ایجاد فایل ، زمان آخرین تغییر و... به کار میره به شکل زیر :

    My.Computer.FileSystem.GetFileInfo(آدرس و نام فایل مورد نظر)


    ** LastAccessTime : برای اینکه آخرین زمان دسترسی به فایل رو به دست بیارین از این خصیصه استفاده کنید به شکل زیر :

    My.Computer.FileSystem.GetFileinfo(مسیر کامل فایل ).LastAccessTime


    مثال )
    My.computer.fileSystem.GetFileinfo("c:\siavash.txt  ").LastAccessTime


    LastWriteTime : برای اینکه آخرین زمانی که فایل رو ویرایش کردین بدست بیارین از این خصیصه استفاده کنید به شکل زیر :

     My.Computer.FileSystem.GetFileInfo(آدرس و نام فایل).LastWriteTime


    مثال )
    My.Computer.FileSystem.GetFileinfo("c:\hello.txt")  .LastWriteTime


    Extension : برای اینکه پسوند فایل مورد نظر رو بدست بیارین از این خصیصه میتونین استفاده کنید :

    My.Computer.FileSystem.Getfileinfo(آدرس و نام کامل فایل).Extension


    مثال )
    My.Computer.FileSystem.Getfileinfo("c:\Jungle.jpg"  ).Extension


    مثال 2 ) قطعه کد زیر چک میکنه که آیا فایلی با مشخصات وارد شده وجود دارد یا خیر اگر وجود داشت پسوندش رو داخل یک MessageBox نشون میده :

    If My.Computer.FileSystem.FileExists("c:\Changes.txt"  ) Then
    Dim Ext As String = My.Computer.FileSystem.GetFileInfo("c:\Changes.txt ").Extension
    MessageBox.Show(Ext)
    Else
    MessageBox.Show("همچین فایلی وجود ندارد")
    End If


    ** خروجی قطعه کد بالا در صورتی که فایل وجود داشته باشد txt. هست.
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : پنجشنبه 25 خرداد 1391 در 18:39 بعد از ظهر

  20. 10 کاربر از Hybrid به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  21. #11
    کاربر دائمی آواتار Hybrid
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    JVM
    پست
    1,484
    تشکر کردن
    1,023
    1,700 بار تشکر شده در 793 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    سلام دوستان ، امیدوارم از مطالب قبلی استفاده لازم رو برده باشین در این پست میخوام یک آموزش تصویری رو واستون بزارم ، در این آموزش تصویری نحوه ی Copy ، Move , Rename , Create فایل و فولدر رو آموزش داده

    آموزش : توضیحات کلی در مورد فایل و فولدر در وی بی داتنت
    مدت زمان آموزش : 6 دقیقه
    کیفیت : خوب
    دانلود
    به زبان انگلیسی

    موفق باشید

  22. 6 کاربر از Hybrid به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  23. #12
    کاربر دائمی آواتار Hybrid
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    JVM
    پست
    1,484
    تشکر کردن
    1,023
    1,700 بار تشکر شده در 793 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    سلام ، در آموزش تصویری زیر نحوه ی ذخیره ی لیست آیتم های Listbox در فایل آموزش داده شده.

    آموزش : نحوه ی ذخیره آیتم های لیست باکس در فایل
    مدت زمان آموزش:9 دقیقه
    کیفیت : خوب
    حجم فایل : 11 مگابایت
    دانلود

    به زبان انگلیسی


    موفق باشید

  24. 6 کاربر از Hybrid به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  25. #13
    کاربر دائمی آواتار Hybrid
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    JVM
    پست
    1,484
    تشکر کردن
    1,023
    1,700 بار تشکر شده در 793 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    متدها و خصوصیات پوشه ها :

    Create Directory : برای ساخت پوشه میتونین از این متد استفاده کنید به شکل زیر :
    My.Computer.FileSystem.CreateDirectory("Complete Directory Name")


    مثال )
    My.Computer.FileSystem.CreateDirectory("c:\Temp")

    ** کد بالا یک پوشه به نام Temp را در مسیر درایو C ایجاد میکند.

    DirectoryExists : وقتی که قصد دارین وجود یا عدم وجود یک پوشه را چک کنید میتونین از این متد استفاده کنید خروجی این متد از نوع Boolean هست .
    My.Computer.FileSystem.DirectoryExists("Complete Directory Address")

    مثال )
    If Not My.Computer.FileSystem.DirectoryExists("c:\Temp") = True Then
    My.Computer.FileSystem.CreateDirectory("c:\Temp")
    MessageBox.Show("پوشه ایجاد شد")
    Else
    MessageBox.Show("پوشه ای وجود ندارد")
    End If

    ** کد بالا چک میکنه که آیا پوشه ای به نام Temp در مسیر درایو C وجود دارد یا خیر اگه وجود نداشت اونو ایجاد میکنه.

    CopyDirectory : وقتی که قصد دارین یک پوشه رو از مسیر فعلیش به مسیر جدید کپی کنید میتونین از این متد استفاده کنید.این متد2 پارامتر میگیره که یکی آدرس فعلی پوشه و دیگری آدرس مورد نظر برای کپی هست.
    My.Computer.FileSystem.CopyDirectory("Source Folder Address","Destination Folder Address")

    مثال ) نمونه زیر چک میکنه که آیا پوشه ای به نام Temp در مسیر درایو C قرار دارد یا خیر اگه وجود داشت اونو به درایو E کپی میکند.
    If My.Computer.FileSystem.DirectoryExists("c:\Temp") = True Then
    My.Computer.FileSystem.CopyDirectory("c:\Temp", "e:\Temp")
    Else
    MessageBox.Show("پوشه ای وجود ندارد")
    End If

    ** میتونین نام پوشه رو در مسیر جدید تغییر بدین :
    My.Computer.FileSystem.CopyDirectory("c:\Temp", "e:\Hello")


    CurrentDirectory : برای بدست آوردن مسیر دایرکتوری جاری میتونین از این خاصیت استفاده کنید به شکل زیر :
    MessageBox.Show(My.Computer.FileSystem.CurrentDire  ctory)


    MoveDirectory : برای جابه جا کردن پوشه از مسیر فعلی به مسیر جدید به کار میرود .
    My.Computer.FileSystem.MoveDirectory("Source DirectoryName","Destination DirectoryName")

    مثال )
    My.Computer.FileSystem.MoveDirectory("c:\Temp", "c:\Temp")


    GetDirectoryInfo : از این تابع میتونین برای دسترسی به اطلاعات یک پوشه از جمله زمان دسترسی به پوشه ، نام پوشه ، مسیر کامل پوشه و... استفاده کنید .

    --- LastAccessTime : برای بدست آوردن آخرین زمان دسترسی به پوشه میتونین از این خصیصه استفاده کنید(از نوع DateTime هست) :
    My.Computer.FileSystem.GetDirectoryInfo("c\:Temp")  .LastWriteTime


    ---CreationTime : برای بدست آوردن زمان ایجاد یک پوشه میتونین از این خصیصه استفاده کنید :
    My.Computer.FileSystem.GetDirectoryInfo("c:\Temp")  .CreationTime


    ---Name: برای بدست آوردن نام پوشه میتونین از این خصیصه استفاده کنید :
    MessageBox.Show(My.Computer.FileSystem.GetDirector  yInfo("c:\Temp").Name)

    ** خروجی قطعه کد بالا Temp هست.

    ---FullName : مسیر کامل فایل رو بر میگردونه :
    MessageBox.Show(My.Computer.FileSystem.GetDirector  yInfo("c:\temp").FullName)
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : شنبه 10 تیر 1391 در 00:55 قبل از ظهر

  26. 8 کاربر از Hybrid به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  27. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    پست
    172
    تشکر کردن
    1,169
    163 بار تشکر شده در 87 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    سلام ،

    ممنون آقای ابراهیمی از آموزش خوبتون.

    اینم یک مثال از فایل ، یادم نمیاد از کجا دانلود کردم !!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله younes221 : سه شنبه 03 بهمن 1391 در 18:56 بعد از ظهر

  28. 6 کاربر از younes221 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  29. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    44
    تشکر کردن
    16
    3 بار تشکر شده در 2 پست

    نقل قول: توضیح کلاس StreamReader

    سلام ببخشید من می تونم اطلاعات فرمم که لود شده را با استفاده از streamreader بخونم؟؟اگر می شه چطوری باید آدرس فرم لود شده را بهش بدم؟؟؟؟

  30. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    44
    تشکر کردن
    16
    3 بار تشکر شده در 2 پست

    نقل قول: توضیح کلاس StreamReader

    شما کلاس streamreader را توضیح دادید حالا من می خوام اطلاعات فرمم که لود شده را بخونم چه آدرسی باید بهش بدم؟؟؟؟

  31. #17
    کاربر دائمی آواتار Hybrid
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    JVM
    پست
    1,484
    تشکر کردن
    1,023
    1,700 بار تشکر شده در 793 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    شما کلاس streamreader را توضیح دادید حالا من می خوام اطلاعات فرمم که لود شده را بخونم چه آدرسی باید بهش بدم؟؟؟؟
    سلام ،

    اگه شما اطلاعات فرمتون رو داخل فایل ها ذخیره کردین از طریق همین کلاس میتونید اطلاعات رو بخونید ، مثال هم واسش زدم

    اگه منظورتون چیزه دیگه ای هست لطفا بیشتر توضیح بدین چون راستش سوالتون رو خوب متوجه نشدم .

  32. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Hybrid از وی تشکر کرده‌اند:


  33. #18
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    پست
    237
    تشکر کردن
    424
    54 بار تشکر شده در 42 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    با سلام

    چطور میتونم در یک فایل متنی شماره خط معینی رو فراخوانی کنم. مثلا فایلی 10 خط اطلاعات داره و من محتویات خط 6ام رو نیاز دارم.

    با تشکر

  34. #19
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    پست
    237
    تشکر کردن
    424
    54 بار تشکر شده در 42 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    با سلام

    چطور میتونم در یک فایل متنی شماره خط معینی رو فراخوانی کنم. مثلا فایلی 10 خط اطلاعات داره و من محتویات خط 6ام رو نیاز دارم.

    با تشکر

  35. #20
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    سن
    32
    پست
    1,541
    تشکر کردن
    290
    528 بار تشکر شده در 371 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    سلام
    یک سوال مهم در این جا مطح هست و اون هم اینه که وقتی یک فایل متنی رو باز کردیم, از کجا بفهمیم یونیکد هست یا UTF-8 یا ansii؟؟
    در حقیقت, قبل از لود کردن متنش باید این رو بدونیم
    همت بلند دار که مردان روزگار از همت بلند به جایی رسیده اند

  36. #21
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    31
    پست
    968
    تشکر کردن
    76
    618 بار تشکر شده در 409 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    سلام
    یک سوال مهم در این جا مطح هست و اون هم اینه که وقتی یک فایل متنی رو باز کردیم, از کجا بفهمیم یونیکد هست یا UTF-8 یا ansii؟؟
    در حقیقت, قبل از لود کردن متنش باید این رو بدونیم
    با سلام
    با تابع زیر میتونید این کار رو انجام بدید

        Private Function is_unicode(ByVal path As String) As Boolean
    Dim enc As System.Text.Encoding = Nothing
    Dim file As System.IO.FileStream = New System.IO.FileStream(path, FileMode.Open, FileAccess.Read, FileShare.Read)
    If file.CanSeek Then
    Dim bom As Byte() = New Byte(3) {}
    file.Read(bom, 0, 4)
    If (bom(0) = &HEF AndAlso bom(1) = &HBB AndAlso bom(2) = &HBF) OrElse (bom(0) = &HFF AndAlso bom(1) = &HFE) OrElse (bom(0) = &HFE AndAlso bom(1) = &HFF) OrElse (bom(0) = 0 AndAlso bom(1) = 0 AndAlso bom(2) = &HFE AndAlso bom(3) = &HFF) Then
    Return (True)
    Else
    Return (False)
    End If
    file.Seek(0, System.IO.SeekOrigin.Begin)
    Else
    Return (False)
    End If
    End Function

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله shahryari : جمعه 10 آذر 1391 در 12:26 بعد از ظهر

  37. 5 کاربر از shahryari به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  38. #22
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    31
    پست
    968
    تشکر کردن
    76
    618 بار تشکر شده در 409 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    با سلام

    چطور میتونم در یک فایل متنی شماره خط معینی رو فراخوانی کنم. مثلا فایلی 10 خط اطلاعات داره و من محتویات خط 6ام رو نیاز دارم.

    با تشکر
    با سلام
    با استفاده از کد زیر میتونید خط شماره 6 از فایل C:\001.txt را بخونید

    Dim text AsString = "c:\001.txt"
    Dim L = IO.File.ReadAllLines(text)
    MsgBox(L(6))

    ----------------
    موفق باشید

  39. 5 کاربر از shahryari به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  40. #23
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    22
    تشکر کردن
    17
    4 بار تشکر شده در 4 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    سلام من یه سوال دارم اگه ما روی یه فرم یه لیست باکس داشته باشیم که خاصیت دراگ دراپ داشته باشه و وقتی فایلی رو روی اون میندازیم ادرس فایل رو بصورت کامل در لیست باکس ثبت میکنه .
    مشکل من اینه که وقتی فولدری رو میندازم مسیر فولدر رو ثبت میکنه در حالی که من میخوام فایلهی داخل این فولدر که مثلا موزیک هست ثبت کنه باید چه کنم ؟
    ممنونم

  41. #24
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    سن
    32
    پست
    1,541
    تشکر کردن
    290
    528 بار تشکر شده در 371 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    با سلام
    با تابع زیر میتونید این کار رو انجام بدید
    ....
    موفق باشید
    اگر ممکنه تشخیص سایر کدها (اسکی, utf8,utf87 , defualt و غیره رو هم ذکر می کردید
    اونجوری که من از کد فهمیدم, چهار بایت اول تعیین کننده است
    خوب اگر ممکن هست, قاعده کلی اش رو بگید تا خودمون تطبیق کنیم
    ممنون
    همت بلند دار که مردان روزگار از همت بلند به جایی رسیده اند

  42. #25
    کاربر دائمی آواتار xxnagin
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    پست
    505
    تشکر کردن
    23
    291 بار تشکر شده در 233 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط abbasrahmati مشاهده تاپیک
    سلام من یه سوال دارم اگه ما روی یه فرم یه لیست باکس داشته باشیم که خاصیت دراگ دراپ داشته باشه و وقتی فایلی رو روی اون میندازیم ادرس فایل رو بصورت کامل در لیست باکس ثبت میکنه .
    مشکل من اینه که وقتی فولدری رو میندازم مسیر فولدر رو ثبت میکنه در حالی که من میخوام فایلهی داخل این فولدر که مثلا موزیک هست ثبت کنه باید چه کنم ؟
    ممنونم


    شما باید از directoryinfo استفاده بکنید

    Private Sub ListBox1_DragDrop(sender As Object, e As DragEventArgs) Handles ListBox1.DragDrop
    Dim data As String() = DirectCast(e.Data.GetData(DataFormats.FileDrop), String())
    For i = 0 To data.Count - 1
    Dim dir As New IO.DirectoryInfo(data(i))
    For Each f As IO.FileInfo In dir.GetFiles()
    ListBox1.Items.Add(f.FullName)
    Next
    Next
    End Sub
    Private Sub ListBox1_DragEnter(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) Handles ListBox1.DragEnter
    If (e.Data.GetDataPresent(DataFormats.FileDrop)) Then
    e.Effect = DragDropEffects.Copy
    End If
    End Sub

    آخرین ویرایش به وسیله xxnagin : دوشنبه 27 آذر 1391 در 21:28 بعد از ظهر

  43. 4 کاربر از xxnagin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  44. #26
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    22
    تشکر کردن
    17
    4 بار تشکر شده در 4 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط xxnagin مشاهده تاپیک
    سلام




    شما باید از directoryinfo استفاده بکنید

    Private Sub ListBox1_DragDrop(sender As Object, e As DragEventArgs) Handles ListBox1.DragDrop
    Dim data As String() = DirectCast(e.Data.GetData(DataFormats.FileDrop), String())
    For i = 0 To data.Count - 1
    Dim dir As New IO.DirectoryInfo(data(i))
    For Each f As IO.FileInfo In dir.GetFiles()
    ListBox1.Items.Add(f.FullName)
    Next
    Next
    End Sub
    Private Sub ListBox1_DragEnter(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) Handles ListBox1.DragEnter
    If (e.Data.GetDataPresent(DataFormats.FileDrop)) Then
    e.Effect = DragDropEffects.Copy
    End If
    End Sub

    خیلی ممنونم که جواب دادید این جواب شما تا 99 درصد کار کرد ولی وقتی داخل یه پوشه پوشه هایی دیگری باشه کار نمیکنه(البته فایل های پوشه اول ثبت میشه ولی بقیه نه) ممنون میشم راهنمایی کنید

  45. #27
    کاربر دائمی آواتار xxnagin
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    پست
    505
    تشکر کردن
    23
    291 بار تشکر شده در 233 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    اگه شما در قسمت dir.GetFiles() را دیده باشید دو تا خاصیت دیگه هم داره
    که یکی برای پسوندها هستش ودیگری برای هم پسوند , و هم SearchOption
    که دومی همونی هستش که میخواین که در پسوندها , پسوندی که میخواهید رو که میخواید رو براتون فیلتر میکنه
    برای همه فایلها از *.* استفاده کنید و SearchOption هم برای وقتی داخل یه پوشه پوشه هایی دیگری باشه از AllDirectories و خود پوشه TopDirectoryOnly استفاده میشه


    For Each f As IO.FileInfo In dir.GetFiles("*.*", IO.SearchOption.AllDirectories)
    ListBox1.Items.Add(f.FullName)
    Next

  46. 3 کاربر از xxnagin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  47. #28
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    22
    تشکر کردن
    17
    4 بار تشکر شده در 4 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    خیلی ممنونم دوست من واقعا به من لطف بزرگی کردی اینو به یقین میگم کمتر کسی تو سایتای ایرانی سواد برنامه نویسی داره . . . و خیلی خوشحالم کسی مثل شما اینقدر سوال رو میفهمه و به خوبی جواب میده

  48. #29
    کاربر دائمی آواتار ly.comeng
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    پست
    133
    تشکر کردن
    38
    4 بار تشکر شده در 4 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    سلام دوستان عزیز
    برای آموزش های مفیدتون ممنونم
    در این تاپیک ها من یاد گرفتم که چطور از طریف یک تکست باکس متنی رو در فایل ذخیره کنم
    اما الان نیاز دارم بدونم که چطور میشه از یک view یا TABLE اطلاعاتی رو در همون فایل متنی ذخیره کرد؟
    مثلا من یک فایل تکست ی باید بسازم که
    شماره حساب پرسنل , مبلغ حقوق , ...
    رو ذخیره کنه
    و من این اطلاعات رو در view و یا جدول دارم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    تشکر
    خدایا چنان کن عاقبت کار

    که تو خشنود باشی و ما رستگار

  49. #30
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    پست
    27
    تشکر کردن
    13
    2 بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    با سلام
    با استفاده از کد زیر میتونید خط شماره 6 از فایل C:\001.txt را بخونید

    Dim text AsString = "c:\001.txt"
    Dim L = IO.File.ReadAllLines(text)
    MsgBox(L(6))

    ----------------
    موفق باشید
    سلام دوست عزیز
    برای اینکه شماره یک خط رو وارد کنیم، باید شمارش رو از صفر شروع کنیم. پس باید برای مشاهده خط ششم، عدد 5 رو توی پرانتز بنویسیم.
    با سپاس

  50. #31
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    2
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    سلام
    من یک فایل آپلود در یک صفحه قرار دادم . میخوام وقتی فایلی انتخاب شد حجم فایل رو بدست بیارم ولی نمیدونم چجوری!!!
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  51. #32
    کاربر دائمی آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    سن
    41
    پست
    497
    تشکر کردن
    155
    272 بار تشکر شده در 172 پست

    Post نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط mahsa khadem مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک فایل آپلود در یک صفحه قرار دادم . میخوام وقتی فایلی انتخاب شد حجم فایل رو بدست بیارم ولی نمیدونم چجوری!!!
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام دوست عزیز

    قبل از اجرا حتما پروژه را Build‌ کنید

    موفق باشید ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله gilsoft : دوشنبه 14 مهر 1393 در 06:53 قبل از ظهر
    چون وا نمیکنی گرهی خود گره مباش / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

    ---------------
    حمید محرابی
    ---------------

    کلاس MessageBox کاملا فارسی (با آیکونهای زیبا) بهمراه سورس کد
    کنتـرل TextBox سفارشـی (با مجمـوع 30 خاصیت) بهمراه سورس کد

  52. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید gilsoft از وی تشکر کرده‌اند:


  53. #33
    کاربر جدید آواتار srezay
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    3
    تشکر کردن
    31
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    سلام، ممنون از اطلاعاتی که به اشتراک گذاشتی، من میخوام دو آدرس رو مشخص کنم و کل محتوای آدرس اول رو توی آدرس دوم کپی کنم، overwrite هم نکنه...
    میشه راهنمائی / کمک کنی؟
    پیشاپیش تشکر از همکاریت

    -----------------------------

    وقتی روش پایین رو استفاده میکنم در حالتی که فایل وجود داشته باشه برنامه خطا میده:

    My.Computer.FileSystem.CopyDirectory("C:\TestDirectory1", "C:\TestDirectory2", True)


    خطا:
    Could not complete operation on some files and directories. See the Data property of the exception for more details.

    مورد دیگه ای که هست اینه که وقتی فایل نسبتاً حجیمی کپی میشه برنامه برای کاربر غیرقابل استفاده میشه و حتی Marquee Progressbar که واسش گذاشتم متوقف میشه، چطور این عملیات رو به بکگراند نرم افزار بفرستم؟
    آخرین ویرایش به وسیله srezay : یکشنبه 13 مهر 1393 در 22:06 بعد از ظهر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش کامل کار با نرم افزار InstallShield
    نوشته شده توسط babak869 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 241
    آخرین پست: پنجشنبه 01 آبان 1393, 18:57 بعد از ظهر
  2. سوال: درخواست آموزش کامل کار با دیتابیس در vb.net
    نوشته شده توسط maminb در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنجشنبه 17 دی 1388, 21:18 بعد از ظهر
  3. سوال: آموزش نحوه کار با فایل های rdlc ،کسی داره ؟
    نوشته شده توسط shahab_ss در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 اردیبهشت 1388, 10:39 قبل از ظهر
  4. سوال: آموزش کامل کار با InstallSheild
    نوشته شده توسط دلفی+ زندگی در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یکشنبه 03 شهریور 1387, 19:34 بعد از ظهر

برچسب های این تاپیک

بوک مارک کردن این تاپیک

بوک مارک کردن این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •