نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوالاتی در مورد باز کردن فایل از دیتابیس و بستن فایل باز شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amir11205
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    یه پام تو پایتخت یه پام تو شرق کشور
    سن
    36
    پست
    123

    سوالاتی در مورد باز کردن فایل از دیتابیس و بستن فایل باز شده

    سلام دوستان
    من برنامه ای دارم که تو اون فایل های مختلفی ذخیره میشه.اما به چندتا مشکل توش برخوردم:
    1-من برای باز کردن فایل ها از داخل دیتابیس مجبور شدم یک فایل میانی بسازم و بعد فایل رو از رو دیتابیس خوندم و توی یه جای هارد ذخیره کردمو بعد اجراش می کنم.اما این وسط مشکلی که دارم اینه که نمی خوام فایل روی هارد ذخیره بشه.برای همین وقتی فرم مربوط به باز شدن فایل رو میبندم تو رویداد FormClosingاش فایل رو پاک میکنم اما این وسط پیغام باز بودن فایل رو میده.حتی موقع باز کردن فایل پیغامی میده که فایل توسط یه برنامه دیگه بازه.بگذریم.من نمیخوام این کار ذخیره کردن فایل روی هارد و همچنین حذف کردن رو انجام بدم.آیا راهی هست که نیاز به این کار نداشته باشم.
    2- اگه راهی جز این کار نیس من میخوام این وسط پیغام باز بودن فایلو نده یعنی میخوام موقع بستن فرم مربوط به باز کردن فایل ، فایل رو ببندم و بعد از اون فایلو حذف کنم.چطور می تونم یک فایل باز رو ببندم.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: سوالاتی در مورد باز کردن فایل از دیتابیس و بستن فایل باز شده

    سلام
    از using استفده کنید تا مطمن بشید که فایل بسته میشه:

                using(System.IO.FileStream fs =new System.IO.FileStream("FilePath",System.IO.FileMode  .OpenOrCreate))
    {
    //Do Here
    fs.Close();
    }



    و اینکه اگه اون فایل رو با نرم افزار دیگهای (مثل Word و ...) باز می کنید باید هنگام بسته شدن و اجرای کد حذف فایل اون برنامه هم بسته شده باشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir11205
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    یه پام تو پایتخت یه پام تو شرق کشور
    سن
    36
    پست
    123

    نقل قول: سوالاتی در مورد باز کردن فایل از دیتابیس و بستن فایل باز شده

    نقل قول نوشته شده توسط Farid.N مشاهده تاپیک
    سلام
    از using استفده کنید تا مطمن بشید که فایل بسته میشه:

                using(System.IO.FileStream fs =new System.IO.FileStream("FilePath",System.IO.FileMode  .OpenOrCreate))
    {
    //Do Here
    fs.Close();
    }

    منظورتون چیه؟
    و دیگه اینکه میدونم باید فایل رو ببندم اما چجوری؟
    یه چیزایی دستم اومده اونم اینکه فایل رو استارت کردن Id مربوط به باز کزدنشو بگیرم و موقع حذف کردن فایل با دستور kill فایل رو ببندم اما هنوز یکم مشکل داره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: سوالاتی در مورد باز کردن فایل از دیتابیس و بستن فایل باز شده

    دوست عزیز شما داخل بدنه using فایل رو از دیتابیس خونده و ذخیره می کنید و با using مطمئن می شید که حتی اگه خطایی هم رخ بده فایل توسط برنامه خودتون باز نمی مونه

    حالا فیل بسته شده و شما دباره اونو با یه برنامه دیگه که باید به کاربر نمایش بده باز می کنید
    پس تا زمانی که اون برنامه فایل رو بتز نگه داره نمی تونید حذفش کنید پس باید اونم بسته بشه

    کد زیر یه فایل رو با برنامه پیش فرض باز ود رصورت نیاز تا بسته شدن اون صبر می کنه

                System.Diagnostics.Process prc =  System.Diagnostics.Process.Start(@"C:\g.xls");
    if (prc != null)
    {
    this.Enabled = false;
    prc.WaitForExit();
    this.Enabled = true;
    }
    System.IO.File.Delete(@"C:\g.xls");

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوالاتی در مورد سفارشی کردن gridView
    نوشته شده توسط ShahinRad97 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1390, 09:40 صبح
  2. سوال: سوال در مورد باز کردن در پنجره جدید و بستن آن
    نوشته شده توسط rami67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 شهریور 1389, 19:01 عصر
  3. سوال: سوال در مورد باز کردن در پنجره جدید و بستن آن
    نوشته شده توسط rami67 در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 شهریور 1389, 19:01 عصر
  4. باز کردن پنجره اکسپلور ویندوز و انتخاب فایل مشخص
    نوشته شده توسط hosein.jozi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 17:02 عصر
  5. باز کردن فایلی از سمت کد که access deny شده است
    نوشته شده توسط shirin_h در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 23:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •