نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: باز کردن فایل با پسوند htm

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    265

    باز کردن فایل با پسوند htm

    سلام دوستان
    یک فایل وب با نام test.htm دارم می خوام از طریق وی بی این فایل رو که توی پوشه اصلی نرم افزار هست توی اینترنت اکسپلورر باز کنم
    میشه بفرمایین کدش چطوری میشه؟>

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: باز کردن فایل با پسوند htm

    سلام
    دوست عزیز شما میتونید از نمونه کد زیر استفاده کنید :
    WebBrowser1.Navigate "C:\test.html"


    موفق باشید


    یا علی (ع)

  3. #3

    نقل قول: باز کردن فایل با پسوند htm

    سلام علیکم
    اگر میخواهید فایل در webbrowser بازکنید از کدی که آقای حق پرست قرار دادند میتوانید استفاده کنید، و اگر میخواهید در IE نمایش دهید هم میتوانید از کد زیر و هم از ShellExecute استفاده کنید:
    Private Sub Command1_Click()
    Shell Environ("ProgramFiles") & "\Internet Explorer\iexplore.exe """ & App.Path & "\test.html"""
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار just4froum
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    695

    نقل قول: باز کردن فایل با پسوند htm

    با سلام اگر هم می خواهید که در مرورگر default ویندوز نشون بدید از این کد استفاده کنید.

    Private Sub Command1_Click()
    Shell "explorer """ & App.Path & "\test.htm"""
    End Sub

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: باز کردن فایل با پسوند htm

    نقل قول نوشته شده توسط just4froum مشاهده تاپیک
    با سلام اگر هم می خواهید که در مرورگر default ویندوز نشون بدید از این کد استفاده کنید.

    Private Sub Command1_Click()
    Shell "explorer """ & App.Path & "\test.htm"""
    End Sub
    سلام.مرورگر دیفالت من ff هست ولی کد شما منجر به اجرای ie میشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار just4froum
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    695

    نقل قول: باز کردن فایل با پسوند htm

    نقل قول نوشته شده توسط blogeen مشاهده تاپیک
    سلام.مرورگر دیفالت من ff هست ولی کد شما منجر به اجرای ie میشه.
    با سلام من الان چک کردم ولی به درستی با FireFox باز می کنه.

    شاید default نمباشه لطفا دوباره امتحان کنید.

  7. #7

    نقل قول: باز کردن فایل با پسوند htm

    همانطور که در پست قبل هم عرض کردم میتوانید از ShellExecute هم استفاده کنید، در اینصورت فایل در مرورگر پیش فرض ویندوز باز میشود، پست زیر را بررسی کنید:

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1486897

    البته همانطورکه جناب just4froum هم اشاره کردند ممکن است fire-fox مرورگر پیش فرض ویندوزتان نباشد

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    265

    نقل قول: باز کردن فایل با پسوند htm

    نقل قول نوشته شده توسط just4froum مشاهده تاپیک
    با سلام اگر هم می خواهید که در مرورگر default ویندوز نشون بدید از این کد استفاده کنید.

    Private Sub Command1_Click()
    Shell "explorer """ & App.Path & "\test.htm"""
    End Sub
    با تشکر
    این کد توی تمام مرورگر هایی که دیفالت تعریف می شوند کار میکنه

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن فایل راهنما با پسوند CHM توی برنامه ی نوشته شده به زبان دلفی 2011
    نوشته شده توسط DarkACE در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1390, 18:18 عصر
  2. باز کردن فایل هایی با پسوند .exe در ویژوال
    نوشته شده توسط speeed در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 01:53 صبح
  3. سوال: باز کردن فایل های با پسوند .sqlite
    نوشته شده توسط emab110 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 بهمن 1389, 22:26 عصر
  4. عدم امکان باز کردن فایل
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مرداد 1383, 16:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •