نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: وین زیپ

  1. #1

    Wink وین زیپ

    چجوری میتونم یک وین زیپ بسازم؟ میشه کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: وین زیپ

    سلام ، پس از انتخاب ردیف فایل shell32.dll با نام microsoft shell controls and automation در قسمت referenses در منوی project
    زیر برنامه زیر را در سورس کپی کن و پس از فراخوانی آن و دادن مقدار به FolderName به جای نام پوشه و دادن مقدار به FileNameZip به جای نام فایل زیپ ، آن پوشه را زیپ کنی
    (Sub Zip_All_Files_in_Folder(ByVal FolderName As String, ByVal FileNameZip As String
    Open FileNameZip For Output As #1
    Print #1, Chr$(80) & Chr$(75) & Chr$(5) & Chr$(6) & String(18, 0) Close #1
    Dim oApp As New Shell
    oApp.NameSpace(FileNameZip).CopyHere oApp.NameSpace(FolderName).Items
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: وین زیپ

    مرسی ولی میشه یک پروژه بدین آخه کار نکرد یا توضیح بیشتر بدین

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: وین زیپ

    باتشكر از شما اگر مي توانيد يك نمونه بگذاريد

  5. #5

    نقل قول: وین زیپ

    سلام
    با اجازه جناب Asemane Haftom، بعد از اضافه کردن کامپوننت "Microsoft Shell Controls And Automation" و قرار دادن تابع پست2 در برنامه با کدی مشابه زیر از آن استفاده میکنیم:
    Private Sub Command1_Click()
    Zip_All_Files_in_Folder "D:\mydir", "d:\1.zip"
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    نقل قول: وین زیپ

    سلام
    خیلی ممنون بابت تابع
    کامپوننت رو Add کردم اما
    من به یک مشکل برخورد کردم
    اگه ممکن هست راهنمایی کنید
    WinZip.jpg
    مشکل خط قرمز رنگ!
    این هم همه کد :

    Option Explicit

    Sub Zip_All_Files_in_Folder(ByVal FolderName As String, ByVal FileNameZip As String)
    Open FileNameZip For Output As #1
    Print #1, Chr$(80) & Chr$(75) & Chr$(5) & Chr$(6) & String(18, 0) Close #1
    Dim oApp As New Shell
    oApp.NameSpace(FileNameZip).CopyHere oApp.NameSpace(FolderName).Items
    End Sub

    Private Sub Command_Click()
    Zip_All_Files_in_Folder "J:\cd label", "C:\1.zip"
    End Sub

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: وین زیپ

    سلام .
    مشكل قرار گرفتن دستور Close در انتهاي دستور Print بود .
    Option Explicit

    Sub Zip_All_Files_in_Folder(ByVal FolderName As String, ByVal FileNameZip As String)
    Open FileNameZip For Output As #1
    Print #1, Chr$(80) & Chr$(75) & Chr$(5) & Chr$(6) & String(18, 0)
    Close #1

    Dim oApp As New Shell
    oApp.NameSpace(FileNameZip).CopyHere oApp.NameSpace(FolderName).Items
    End Sub

    Private Sub Command_Click()
    Zip_All_Files_in_Folder "J:\cd label", "C:\1.zip"
    End Sub


    موفق باشيد .

  8. #8

    نقل قول: وین زیپ

    سلام
    من کد پست بالا را کپی کردم ولی جواب نگرفتم، اگه میشه یه برنامه برا دانلود بزارید.
    حالا یه سوال:
    چجوری میشه روی یه فایل زیپ پسورد گذاشت و یا اطلاعات درون یه فایل زیپ پسورد دار را فراخوانی کرد؟
    با تشکر

  9. #9

    نقل قول: وین زیپ

    نقل قول نوشته شده توسط karimkpg مشاهده تاپیک
    با سلام
    این کد و تمامی کدهای بالا فقط هدر زیپ رو به فایل اضافه و اون رو با قالب زیپ ذخیره می کنند این به این معناست که فایل به هیچ وجه فشرده نمی شه
    سلام علیکم

    احتمالا" هنوز کد را تست نکرده اید، این کد با استفاده از توابع داخلی کتابخانه Shell32 فولدر معرفی شده را در فایلی با فرمت zip فشرده می کند (البته قبلا تست شده)

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  10. #10

    نقل قول: وین زیپ

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_mahshar مشاهده تاپیک
    سلام
    من کد پست بالا را کپی کردم ولی جواب نگرفتم، اگه میشه یه برنامه برا دانلود بزارید.
    سلام علیکم
    ضمیمه زیر بررسی کنید

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : سه شنبه 14 شهریور 1391 در 13:10 عصر دلیل: ویرایش ضمیمه
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار saeedharati
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    119

    نقل قول: وین زیپ

    سلام خسته نباشيد من نمونه رو تست كردم كار كرد آيا امكانش هست برعكسش رو بذاري كه بتونيم از حالت زيپ هم خارج كنيم ممنون

  12. #12

    نقل قول: وین زیپ

    نقل قول نوشته شده توسط saeedharati
    سلام خسته نباشيد من نمونه رو تست كردم كار كرد آيا امكانش هست برعكسش رو بذاري كه بتونيم از حالت زيپ هم خارج كنيم ممنون
    سلام علیکم، ممنون

    دوباره نمونه ویرایش شده پست 11 را بررسی کنید

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  13. #13

    نقل قول: وین زیپ

    برای پسورد گذار ی روی فایل چه کار کنیم؟

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن فایل زیپ رمز دار
    نوشته شده توسط Mehdi0016 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1385, 14:46 عصر
  2. کشف رمز یک فایل زیپ شده
    نوشته شده توسط arminela در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1384, 16:08 عصر
  3. زیپ کردن فایل
    نوشته شده توسط havig در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مرداد 1383, 21:49 عصر
  4. زیپ دایرکتوری
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1383, 08:59 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •