نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: BackUp در یک خط

  1. #1

    BackUp در یک خط

    با سلام
    یک دستور که از دیتابیس(کاملfull) در یک فایل بک آپ بگیره .
    از بس که این backup پارامتر داره گیج شدم

  2. #2

    BACKUP DATABASE Northwind TO DISK='C:\MyBackup.bak'

  3. #3
    اهان به این می گند یه دستور پوست کنده
    میشه Restore را هم......
    (بچه چقدر پر رویی)(ببخشید دیگه...الان اصلاً فرصت ندارم بشینمhelp بخونم)

  4. #4

  5. #5
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    RESTORE DATABASE Northwind FROM DISK='C:\MyBackup.bak'

  6. #6

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863

    خطا

    نقل قول نوشته شده توسط Babak-Aghili
    RESTORE DATABASE Northwind FROM DISK='C:\MyBackup.bak'
    با سلام خدمت دوستان
    من وقتی این کد را مینویسم دستور درست اجرا نمیشود و پیغام زیر را میدهد


    Exclusive access could not be obtained because the Database is in use.
    Restoring Database is terminating abnormally.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    یکی از دوستان محبت کنه و جواب بده .شرمنده دوستان هستم ولی برام مهمه.

  9. #9
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    نقل قول نوشته شده توسط M.kavyani
    یکی از دوستان محبت کنه و جواب بده .شرمنده دوستان هستم ولی برام مهمه.
    قبلش باید همه ی کلاینت ها ، DC‌ شده باشند ...

    -- مثلا میشه براشون پیغام مودبانه فرستاد ...

    -- میتوان سرویس Sql Server را Pause کرد تا کاربر جدیدی نتواند کانکت کند و کاربران موجود هم به تدریج زحمت را کم کنند و DC بشوند ....

    -- ...

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    نقل قول نوشته شده توسط Babak-Aghili
    قبلش باید همه ی کلاینت ها ، DC‌ شده باشند ...

    -- مثلا میشه براشون پیغام مودبانه فرستاد ...

    -- میتوان سرویس Sql Server را Pause کرد تا کاربر جدیدی نتواند کانکت کند و کاربران موجود هم به تدریج زحمت را کم کنند و DC بشوند ....

    -- ...
    با سلام خدمت دوستان
    خوب من می خوام ارتباط کاربران را قطع کنم و از شیوه زیر بهر میگیرم

    http://www.barnamenevis.org/s...252&postcount=3

    این SP به درستی اجرا میشه و هیچ پیغامی رو نمی ده اما
    من وقتی این کد
    RESTORE DATABASE Northwind FROM DISK='C:\MyBackup.bak'


    را مینویسم دستور درست اجرا نمیشود و پیغام زیر را میدهد


    Exclusive access could not be obtained because the database is in use.
    RESTORE DATABASE is terminating abnormally.

    در ÷ناه حق موفق و کامروا باشید

  11. #11
    احتمال داره خودتون در دیتابیس مربوطه باشید. پس قبلش ازش خارج بشین بوسیله:

    USE Master
    GO
    RESTORE DATABASE ...

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام و عرض پوزش

    من از طریق دلفی 7 به sql server با ado وصل می شوم و زیاد هم sql بلد نیستم.
    آیا این کد را گفتند به عنوان یک .store procu در sql بنویسم و در دلفی آن SP را صدا بزنیم؟


    ///////////////////////////////////////////////////////////////
    کد:

    BACKUP DATABASE Northwind TO DISK='C:\MyBackup.bak'__________________
    آخرین ویرایش به وسیله ali_abbasi22145 : یک شنبه 27 آذر 1384 در 15:15 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    نقل قول نوشته شده توسط AminSobati
    احتمال داره خودتون در دیتابیس مربوطه باشید. پس قبلش ازش خارج بشین بوسیله:

    USE Master
    GO
    RESTORE DATABASE ...
    دستتون درد نکنه جناب آقای ثباتی حسابی کلافه شده بودم ولی الان مشکلم کاملا" حل شده بسیار سپاسگذارم
    :لبخندساده

  14. #14
    نقل قول نوشته شده توسط ali_abbasi22145
    سلام و عرض پوزش

    من از طریق دلفی 7 به sql server با ado وصل می شوم و زیاد هم sql بلد نیستم.
    آیا این کد را گفتند به عنوان یک .store procu در sql بنویسم و در دلفی آن SP را صدا بزنیم؟


    ///////////////////////////////////////////////////////////////
    کد:

    BACKUP DATABASE Northwind TO DISK='C:\MyBackup.bak'__________________
    مشکل کجاست دوست من؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام

    من کد restore را وارد کردم و cheak syntax را زدم در sql پیغام خطای عکس زیر را داد و backup
    با دلفی گرفتم و خطا نداد.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  16. #16
    USE در داخل SP مجاز نیست. اگر دقت کنید، منطق این کار هم مشکل داره. وقتی یک دیتابیس رو Restore میکنید، یعنی روی کل محتوی اون دارین چیزی رو مینویسین، پس همون SP که داخل دیتابیس داره Restore انجام میده، خودش هم در حین اجرا باید از بین بره!

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام
    با خود wizard SQL Server من وقتی که فقط زمانبندی backup می گذارم این پیغام خطا را می بینم لطفا یکه راه حل بدهید:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    نقل قول نوشته شده توسط AminSobati
    احتمال داره خودتون در دیتابیس مربوطه باشید. پس قبلش ازش خارج بشین بوسیله:

    USE Master
    GO
    RESTORE DATABASE ...
    با سلام به استاد عزیز و کمال تشکر

    خودتان بالا فرمودید!!!

  19. #19
    سلام،
    ولی منظور من این نبود که از داخل SP انجام بدین. اگر در Query Analyzer هستین، روش USE مناسبه. اگر هم از طریق برنامه (مثلا ADO) انجام میدین، باز میتونین USE رو به Command Object بدین تا براتون اجرا کنه و بعد دستور RESTORE ...

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام

    چرا من موقعی که با sql server خود wizard نسخه پشتیبان هر روز به شکه اتوماتیک می خواهم بگیرم نمی توانم راه پشتیبانگیری خود و خطا در اینجا به شکل تصویر است .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ali_abbasi22145 : چهارشنبه 30 آذر 1384 در 17:11 عصر

  21. #21
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    مطمئن هستید که Agent Service ، استارت بوده ؟


  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    نقل قول نوشته شده توسط Babak-Aghili
    مطمئن هستید که Agent Service ، استارت بوده ؟

    سلام
    آقای عقیلی عزیز ایا شما جواب به سوال من که گفتم مشکل دارم با پشتیبان گیری اتوماتیک روزانه این موضوع را گفته اید.
    در ضمن اینها که گفتید در کجای sql server است.
    آخرین ویرایش به وسیله ali_abbasi22145 : شنبه 03 دی 1384 در 16:13 عصر

  23. #23
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    بله ! با شما بودم !!

    چونکه پشتیبان گیری اتوماتیک احتیاج داره که Agent Service ، فعال باشه ... جای مطمئن هم برای فعال کردنش ، قسمت Services ویندوز است.

    البته از تویService Manager خود Sql Server هم میشه ... ولی خب از توی ویندوز بیشتر حال میده !
    آخرین ویرایش به وسیله Babak-Aghili : شنبه 03 دی 1384 در 17:37 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام

    1-منظورتان این بود که SQL Server Service Manger که در گوشه سمت راست پایین ویندوز به حالت رزیدنت است را از حالت SQL Server به SQL Server Agent تغییر دهم که این کار را کردم با موفقیت پشتیبان گرفت و خیلی متشکرم.

    2-شما گفتید که از توی ویندوز بیشتر حال میده : اگر می شود شرح آن را بگویید یک دنیا ممنون می شوم.

  25. #25
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    1- بعاه ! منظور همین بود ... خب خدا را شکر.

    2- توی Services که توی Control Panel -> Administrative Tools هست ... اونجا میتونید پیداش کنید و خب یک سری تنظیمات که وقتی مشاهده کردین ، قطعا متوجه میشین ... توجه :: اگر Instance های مختلفی نصب کرده باشید ، نام سرویس Agent بدین صورت ظاهر میشود : SqlAgent + یک علامت دلار + نام اینستنس ( از راست به چپ بخون !) ... توی همون شکل بالایی هم هست ...

    مخلصیم.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    استفاده از Script
    در این Script متغیر path حاوی مسیر، نام فایل و همچنین تاریخ، ساعت و دقیقه اجرا میباشد.


    Declare @path varchar(200)

    Set @path='C:\Backup\BK_' + Replace(Cast(GetDate() As char), ':', '-') + '.BAK'

    BACKUP DATABASE [MyDatabaseName] TO DISK = @path WITH NOINIT,
    NOUNLOAD, NAME = N'My Backup', NOSKIP, STATS = 10, NOFORMAT

    سپس یک Daily, Weekly, Monthly) Job) تعریف کرده و Script فوق را در آن Job قرار میدهیم که باعث میشودScript ما به صورت متناوب اجرا شود.

    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    من چطوری این را انجام دهم ؟ "سپس یک Daily, Weekly, Monthly) Job) تعریف کرده و Script فوق را در آن Job قرار میدهیم که باعث میشود Script ما به صورت متناوب اجرا شود. "

    البته با خود Script بالا تست کردم و دستورات فوق error در SQL Server نمی دهد ، لطفا کامل توضیح دهید :
    آخرین ویرایش به وسیله ali_abbasi22145 : پنج شنبه 15 دی 1384 در 12:27 عصر

  27. #27
    Restore Database With A New Name

    F Cali replied at 07-Aug-06 11:59To restore a database with a new name, here's how the RESTORE command looks like (taken from Books Online):
    USE masterGO-- First determine the number and names of the files in the backup.-- MyNwind_2 is the name of the backup device.RESTORE FILELISTONLY   FROM MyNwind_2-- Restore the files for MyNwind2_Test.RESTORE DATABASE MyNwind2_Test   FROM MyNwind_2   WITH RECOVERY,   MOVE 'MyNwind2_data' TO 'D:\MyData\MyNwind2_Test_data.mdf',    MOVE 'MyNwind2_log' TO 'D:\MyData\MyNwind2_Test_log.ldf'GO
    Try to see how to simulate this command using SQLDMO.
    I need in vb net

    ninel gorbunov replied at 07-Aug-06 12:53I'm still confused. I can't get that to work in SQL.Can you explain

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    نقل قول نوشته شده توسط M.kavyani مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان
    خوب من می خوام ارتباط کاربران را قطع کنم و از شیوه زیر بهر میگیرم

    http://www.barnamenevis.org/s...252&postcount=3
    میشه لینکو دوباره بذارید

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: BackUp در یک خط

    اینم یک pdf در این مورد
    https://barnamenevis.org/attach...2&d=1226600148

  30. #30
    کاربر تازه وارد آواتار ehsaniran59
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    38

    نقل قول: BackUp در یک خط

    عزیز دل اول دیتابیس را ببند و دستور Restore را از یک DB دیگه صدا بزن

    use Master
    'RESTORE DATABASE Northwind FROM DISK='C:\MyBackup.bak

تاپیک های مشابه

  1. چطور میشه Backup گرفت ؟
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش SQL Server
    پاسخ: 25
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آذر 1387, 11:51 صبح
  2. حذف رکورد تکراری و backup
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 02 دی 1386, 12:27 عصر
  3. Cmplete Backup - Differential Backup و Transaction Log
    نوشته شده توسط odiseh در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 21:04 عصر
  4. backup گیری در اکسس
    نوشته شده توسط مجید رجبی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 مرداد 1386, 17:51 عصر
  5. backup گیری از بانک
    نوشته شده توسط Batman در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مرداد 1386, 12:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •