نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با رجیستر شدن یک کامپوننت Com در ویندوز 64 بیت .

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    مشکل با رجیستر شدن یک کامپوننت Com در ویندوز 64 بیت .

    سلام
    من میخوام از یک سری com dll استفاده کنم ولی باید آنها را با
    regsvr32 %windir%\system32\zkemkeeper.dll

    رجیستر کنم
    بعد از اینکه ویندوز خود را عوض کردم و ویندوز 64 bit نصب کردم دیگر موفق به رجیستر نشدم در صورتی که از com های مخصوص ویندوز 64 بیت استفاده میکنم .
    خطایی که در هنگام اجرا برنامه میدهد اینه
    System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80040154): Retrieving the COM class factory for component with CLSID {00853A19-BD51-419B-9269-2DABE57EB61F} failed due to the following error: 80040154.


    میخواستم ببینم باید چیکار کنم که موفق به رجیستر شوم . در حالت safemod هم تست کردم نشد

    لازم به ذکر است که بعد از رجیستر پیغام successfuly میدهد ولی رجیستر نمیشود که موقع باز شدن برنامه خطا بالا را میدهد .
    آخرین ویرایش به وسیله merlin_vista : یک شنبه 07 خرداد 1391 در 11:32 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: مشکل با رجیستر شدن یک کامپوننت Com در ویندوز 64 بیت .

    اون dll واسه تشخیص اثر انگشت هست، درسته؟
    تو ویندوزهای 64 بیتی کامپوننت ها بجای %windir%\system32 تو %windir%\SysWOW64 هستن؛ تمام SDK رو کپی کنید تو اون مسیر، بعد از regsvr32 که تو اون مسیر هست استفاده کنید (البته قبلی رو uninstall کنید) :

    %windir%\syswow64\regsvr32.exe %windir%\syswow64\zkemkeeper.dll


    اینجا و + رو ببینید ...

    ضمنا "از com های مخصوص ویندوز 64 بیت استفاده میکنم." یعنی چی؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با رجیستر کردن کنترل های ActiveX در ویندوز 7
    نوشته شده توسط one hacker alone در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 19 فروردین 1389, 02:02 صبح
  2. مشکل برای اضافه شدن کامپوننت MSADODC.OCX
    نوشته شده توسط alih110 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 اسفند 1388, 06:55 صبح
  3. مشکل در Load شدن کامپوننت روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط kasmaii61 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1388, 11:57 صبح
  4. خطا در رجیستر شدن کامپوننت بعد از رجیستر کردن آن
    نوشته شده توسط relax_cp در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1388, 15:25 عصر
  5. مشکل در رجیستر شدن dll
    نوشته شده توسط m_zi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 31 خرداد 1386, 10:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •