نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چاپ مستقیم report viewer

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    سن
    42
    پست
    92

    چاپ مستقیم report viewer

    با سلام . اول بگم که هرچی جستجو کردم چیزی پیدا نکردم .
    من یه نرم افزار صندوق خانوادگی نوشتم که برای پرداخت ها رسید چاپ میکنه . حالا میخوام رسید رو بدون اینکه نشون بده مستقیم بفرسته به پرینتر . رسیدها مو با report viewer درست کردم . چه جوری میتونم این کارو بکنم که رسید رو بهم نشون نده و مستقیم چاپ کنه .

    مرسییی

  2. #2

    نقل قول: چاپ مستقیم report viewer

    من هم خیلی دنبال اینم اگه کسی میدونه لطفا بگه ..... از سایت های دیگه چیزی نمی فهمم.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: چاپ مستقیم report viewer

    سلام
    این لینک رو بررسی کنید.

    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms252091.aspx

  4. #4

    نقل قول: چاپ مستقیم report viewer

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    سلام
    این لینک رو بررسی کنید.

    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms252091.aspx
    report من کامله توی reportviewr نشون میده اما باید دکمه پرینت بزنی میخوام مستقیم پرینت بگیره نه اینکه reportviewer نمایش داده بشه یا print dialog؟

    توی این لینک نمیدونم چطوری باید report را فراخوانی کنم؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: چاپ مستقیم report viewer

    این سوال منم هست ؟ کسی به نتیجه نرسیده؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چاپ مستقیم report viewer

    با سلام
    همون لینک بالا رو باید پیاده سازی کنید
    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms252091.aspx
    آپلود کردم البته نیاز به کمی تغییر داره
    http://s9.picofile.com/file/83201906...iewer.rar.html
    ولی به شدت توصیه میکنم که از یک گزارشگیر حرفه ای مانند stimulsoft یا fast report استفاده کنید
    کد پرینت مستفیم در استیمول:

    StiReport stiReport1= .....; //some codes for set report
    stiReport1.Print(showPrintDialog:false);

    به همین راحتی!
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,079

    نقل قول: چاپ مستقیم report viewer

    سلام منم به شدت توسیه میکنم از رپورت ویور استفاده بشه چون درچاپ رکودهای بالا خیلی سریعتره درضمن گزارش استیمون و فست همراه برنامه و قابل دسترسی توسط استفاده کننده
    گاهی طرف بد جوری گزارشات رو ویرایش کرده اصلا ماهیت نرم افزار رو زیر سوال برده این مورد رو داشتم بنده که عرض کردم.

    درضمن مطلب زیاد پیچیده نیست همراه فرم بنده یک رپورت ویور قراردادم کوچک و مخفی پشت همون فرم با یک کلیک دیتا رو رفرش میکنم و پرینت میگیرم اون سایت هایی که دوستان
    پیشنهاد کردند درست ولی مطلب رو خیلی پیچیده کردند
    اینم کد
    reportViewer1.PrintDialog();

تاپیک های مشابه

  1. report viewer و چاپ
    نوشته شده توسط akhavan_a در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 07 خرداد 1391, 09:16 صبح
  2. مشکل در چاپ شدن گزارش در Report Viewer
    نوشته شده توسط niksoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1390, 13:25 عصر
  3. log on و password در هنگام چاپ فاکتور در crystal report viewer
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 آبان 1390, 00:34 صبح
  4. چاپ مستقیم گزارش در asp.net2 به کمک crystal report
    نوشته شده توسط hajireza در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1387, 15:20 عصر
  5. چاپ مستقیم در fast Report
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 بهمن 1382, 06:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •