نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: باز شدن فرم های برنامه در فرم اصلی به شکل تب های جداگانه

  1. #1

    Question باز شدن فرم های برنامه در فرم اصلی به شکل تب های جداگانه

    سلام دوستان و اساتید محترم ،اخیرا پروژه ی جدیدی به دستم رسیده جهت انجام که یکی از نکات مهم اون اینه که برنامه طوری ساخته بشه که تمام فرم های اون ،وقتی باز میشن ،مثل تب های جداگانه (دقیقا مثل فایل های excell وقتی اجرا میشن ) باز شده و کاربر بتونه همه فرم ها رو توی فرم اصلی ببینه. ممنون میشم اگه تجربیاتتون رو در اختیار بنده و دوستان مشتاق امثال بنده قرار بدید تا همه استفاده کنیم. چون فکر میکنم در طراحی رابط کاربر ، این یکی از مسائل جدید و مهم هست که ممکنه حالا هر کدوم ما باهاش مواجه بشیم. پس چه بهتره از الان به دنبال جواب اون بگردیم. حقیقتش من احساس میکنم کار ساده ای نیست. ولی یه عکس براتون میزارم که منظورمو بهتر متوجه بشید. این عکس نرم افزار حسابداری مینو هست.
    AccountingPage.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: باز شدن فرم های برنامه در فرم اصلی به شکل تب های جداگانه

    در واقع میخوای مثل خود ویژوال استدیو باشه که هم میتونی کدبنویسی هم طراحی کنی و هم هزار کار دیگه درسته؟

    دوست عزیز فکر کنم باید از mdichild استفاده کنی تا بشه همچین کاری رو پیاده سازی کرد

    باز دوستان بیشتر وارد تر هستن

  3. #3

    نقل قول: باز شدن فرم های برنامه در فرم اصلی به شکل تب های جداگانه

    دوست عزیز ، شما می توانید از خاصیت controls در tab استاندارد استفاده کنید.
    درون این خاصیت فرمان add را میزنید و در آرگومان نام فرم مربوطه را وارد می کنید . کل همه ی فرم توی تب میاد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: باز شدن فرم های برنامه در فرم اصلی به شکل تب های جداگانه

    دوست عزیز به گمانم کل یک فرم رو نشه به این صورت اضافه کرد علاوه بر اون هم بستن فرم ها دچار مشکل میشه

    اگه منظورتون به این صورت باشه:::

     Dim fo As New Form2
    TabPage1.Controls.Add(fo)

  5. #5

    نقل قول: باز شدن فرم های برنامه در فرم اصلی به شکل تب های جداگانه

    دوستان ممنون که جواب دادید و بسیار لطف کنید ، ولی
    با DevComponents طراحی شده ... نیست؟
    باید خدمت دوست خوبم عرض کنم که پاسخ خیر هست. این با Dev نیست. من تقریبا هر کامپوننتی رو که فکر کنید باهاش کار کرده دارم. ولی این نیست. و مهم نیست اصلا بدونیم چی هست. چون حتی با کنترل های ویندوز هم میشه این کار رو انجام داد.
    دوست عزیز فکر کنم باید از mdichild استفاده کنی تا بشه همچین کاری رو پیاده سازی کرد
    دوست خوبم با mdichild نمیشه این کار روانجام داد. این اولین راهی بود که تست کردم. اصلا در این روش ما نمیتونیم فرم ها رو به صورت تب باز کنیم.
    دوست عزیز ، شما می توانید از خاصیت controls در tab استاندارد استفاده کنید.
    درون این خاصیت فرمان add را میزنید و در آرگومان نام فرم مربوطه را وارد می کنید . کل همه ی فرم توی تب میاد
    برادر خوبم میشه لطف کنی این دو خط کد رو بنویسی لطفا ،تا همه ببینیم ؟؟ من که تست کردم جواب نداد. نه این که syntax مشکل داشته باشه. بلکه مسئله ی ارجحیت کلاس ها و کامپوننت ها نصبت به یکدیگر هست. اگر شما بلدی میشه لطف کنی و بزاری عزیزم ؟
    دوست عزیز به گمانم کل یک فرم رو نشه به این صورت اضافه کرد علاوه بر اون هم بستن فرم ها دچار مشکل میشه
    دوست عزیزم با بخش اول صحبت شما تا الان موافقم ،ولی در جواب بخش دوم فرمایشتون باید عرض کنم که من مسئله ی کنترل نحوه ی بسته شدن فرم ها در حالت تب رو بهش وقوف دارم و از این بابت مشکلی ندارم. منتها گیر من ،و سوال من نحوه ی نمایش اطلاعات فرم ها در تب هست. و این رو هم میدونم که در رابط کاربری metro این مشکل وجود نداره ،چون خودم باهاش کار کردم و خیلی راحت تر از این حرفاست. ولی مشکل من محیط معمولی ویندوز و کامپوننتهای اون هستش.

  6. #6

    نقل قول: باز شدن فرم های برنامه در فرم اصلی به شکل تب های جداگانه

    به صورت مستقیم نمیشود به یک tabcontrol با کد نویسی فرم اظافه کرد.
    یک panel به روی تب اظافه کنید و بعد به درون آن فرم را اظافه می کنید. panel را به صورت (dock.fill) در بیاورید.


    Public Class Form1

    Sub AddForm(ByVal FormDialog As Form)
    FormDialog.TopLevel = False
    Panel1.Controls.Add(FormDialog)
    FormDialog.Show()

    End Sub



    Private Sub Button1_Click_1(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    AddForm(Form2)

    End Sub
    End Class

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: باز شدن فرم های برنامه در فرم اصلی به شکل تب های جداگانه

    دوست عزیز به صورت مستقیم هم میشود وصل کرد فقط toplevel رو باید false میکردم

    Dim fo As New Form2
    fo.TopLevel = False
    TabPage1.Controls.Add(fo)
    fo.Show()

  8. #8

    نقل قول: باز شدن فرم های برنامه در فرم اصلی به شکل تب های جداگانه

    toplevel در کد من هم روی false هستش اما خطایی که میده معنیش اینه که در مورد تب ها فقط امکان اظافه کردن تب وجود دارد.

  9. #9

    نقل قول: باز شدن فرم های برنامه در فرم اصلی به شکل تب های جداگانه

    خدا خیرت بده حاجی من یه چن ماهی هست دنبالشم حالا این قابلیتو چطوری به برناممون اضافه کنیم؟؟؟

  10. #10

    نقل قول: باز شدن فرم های برنامه در فرم اصلی به شکل تب های جداگانه

    شرمنده زیر خاکی میارم بالا مخواستم ببینم کسی به نتیجه رید چطوری اینکار بکنیم؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: باز شدن فرم های برنامه در فرم اصلی به شکل تب های جداگانه

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    شرمنده زیر خاکی میارم بالا مخواستم ببینم کسی به نتیجه رید چطوری اینکار بکنیم؟
    همون بالا به نتیجه رسیدن که از TabControl استفاده بکنن

    شما میتونی از کنترلهای دیگر هم استفاده بکنی

    یک نمونه با تب کنترل به این صورت میشه

  12. #12

    نقل قول: باز شدن فرم های برنامه در فرم اصلی به شکل تب های جداگانه

    سلام
    یه سوال دارم. خیلی زیاد گشتم ولی به نتیجه نرسیدم.
    در پست 6 را نگاه کنید . فرم هامون را به همین وسیله وصل میکنیم به تب کنترل. حالا اگه بخوایم به وسیله باتن یک ، فرم یک ، اطلاعات داخل تکست باکس ، کامبو و چک باکس های فرم دوم را بخونیم و بریزیم تو دیتابیس ، چه کاری را باید انجام بدیم .
    از روش معرفی فرم و آدرس دهی نام فرم و نام تکست باکس هم انجام دادم ولی تو دیتابیس رکورد میزنه ولی اطلاعات را نمیخونه که ببره تو دیتابیس.

    Dim fo As New FrmDevS
    fo.TopLevel = False
    TabPage5.Controls.Add(fo)
    fo.Show()
    fo.TxtBxSPr.Focus()


    این کدها در فرم اول هست.
    از این روش برای چسباندن فرم دوم به فرم اول استفاده کردم .
    حتی فوکوس هم نمیکنه. (خط آخر همین کد)

    ضمنا اگه که باتن فرم دوم را بزنیم هیچ خطایی نمیده و فیلدهای دیتابیس را درست پر میکند . اما باتن فرم اول را که بزنیم ردیف رکورد را میزنه اما فیلدها درست پر نمیکنه و اطلاعات تکست باکس و کامبو و چک باکس ها را نمیگیره .
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله prolog96 : چهارشنبه 22 تیر 1401 در 22:37 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: باز شدن word در برنامه ی وب
    نوشته شده توسط RoostaYeBekr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1388, 15:14 عصر
  2. باز شدن opera در برنامه
    نوشته شده توسط vB.N3T در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 آذر 1388, 18:51 عصر
  3. باز شدن متن توسط برنامه من!!!
    نوشته شده توسط 1485159 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 49
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1388, 19:11 عصر
  4. جلوگیری از باز شدن چند باره برنامه
    نوشته شده توسط ali_bagheri34 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 آبان 1387, 10:18 صبح
  5. باز شدن منو پس از لود فرم
    نوشته شده توسط انگوران در بخش Access
    پاسخ: 21
    آخرین پست: چهارشنبه 13 دی 1385, 11:34 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •