نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ایجاد بنر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    ایجاد بنر

    می خواستم یه بنر برای سایتم بذارم
    چی جوری باید این کارو بکنم

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار zgolestan
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ...
    پست
    50

    نقل قول: ایجاد بنر

    از تگ img باید استفاده کنید.

    اگر بگی توی چه محیطی داری کار میکنی، بیشتر می تونم راهنمایی کنم...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    نقل قول: ایجاد بنر

    من توی visual studio کد می زنم.توی notpad هم می نویسم
    اگه می شه بیشتر راهنمایی کنید.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار zgolestan
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ...
    پست
    50

    نقل قول: ایجاد بنر

    اگر توی ویژوال استادیو کار می کنید با استفاده از table یا تگ div ، صفحه رو به چند قسمت تقسیم کنید(مثلا جدولتون 4 سطر و 1 ستون داشته باشه) و سطر بالایی جدول رو به بنر سایت تخصیص بدید. و داخل این سطر یه تگ img بذارید و آدرس عکس(بنر) و تنظیمات لازم برای عکس رو روی اون انجام بدین. با استفاده از خصوصیت width و height ، سایز بنر رو مشخص کنید.
    (توی notepad هم می تونید با کدهای html یه جدول بسازید و ...)

    کد HTML:
    <img src="banner.jpg" alt="Site Banner" height="150" width="960" />

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    نقل قول: ایجاد بنر

    ببخشید این که نوشتید alt="Site Banner یعنی سایتی که عکس رو ازش گرفتم بنویسم؟
    آیا نوشتن این عبارت الزامیه؟
    اگه بخوام چند تا عکس با شن که یکی بره بدی بیاد اون وقت چی کار کنم؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار zgolestan
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ...
    پست
    50

    نقل قول: ایجاد بنر

    خصیصه alt در تگ img اختیاری هست و می تونید ننویسیدش. ورودی که alt میگیره ، یه متن هست که معمولا این متن ، یه توضیحی در مورد تصویرتونه یا اسم تصویرتونه و ...
    کاربردهاش :
    1- برای این استفاده میشه که اگر عکستون به هر دلیلی لود نشد، متن مورد نظر رو (توی مثال بالا : Site Banner) درون کادر تصویر می نویسه.
    2- هنگامی که در مرورگر IE ، اشاره گر ماوس رو روی تصویر نگه دارید، اون متن رو مشاهده می کنید.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار zgolestan
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ...
    پست
    50

    نقل قول: ایجاد بنر

    برای کمرنگ کردن تصویر پس زمینه : این کار رو با کد html نمیشه انجام داد و باید با نرم افزارای گرافیکی مثل فتوشاپ ، افکت و نور لازم رو به تصویرتون بدین و بعد داخل سایتتون ازش استفاده کنید.
    توی فتوشاپ عکس رو کمرنگ کنید و توی سایتتون قرار بدین.

    اگر میخوای عکست تکرار بشه ، قسمت background-repeat:no-repeat رو حذف کن. برای تصویر پس زمینه نیازی به تعیین width و height نیست و عکست با اندازه ی اصلی خودش نمایش داده میشه و اونقدر تکرار میشه تا تمام صفحه رو پر کنه. اگر خواستی سایز تصویرتو تغییر بدی توی فتوشاپ این کارو بکن.


    کد HTML:
    <body style="background-color:#3333CC; background-image:url('Images/back.jpg'); background-repeat:no-repeat;">

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    نقل قول: ایجاد بنر

    ببخشید فکر می کنم اشتباه شد.
    این جوابتون مربوط به گراند سایته من این جا در باره بنر سوال پرسیدم

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار zgolestan
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ...
    پست
    50

    نقل قول: ایجاد بنر

    میدونم.
    ولی هم سوال در مورد بنر رو جواب دادم هم سوالایی که در مورد بک گراند سایت داشتین.

    برای داشتن بنر متحرک که چند تا عکس تعویض بشن ، فکر کنم باید این کار رو با نرم افزارای ساخت بنر متحرک و نرم افزارای انیمیشن سازی یا فتوشاپ و Image Ready و ... انجام بدین.
    آخرین ویرایش به وسیله zgolestan : سه شنبه 09 خرداد 1391 در 13:53 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار zigoratsoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    30
    پست
    117

    نقل قول: ایجاد بنر

    چیزی که شما میخواید یک اسلایدره
    اسلایدر ها با کد های جاوا اسکریپت کار میکنن.
    با یه جستجو تو گوگل می تونید کد و فایل های مربوط به اسلایدر های مختلف رو پیدا کنید و داخل سایتتون قرار بدید.

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد دو کومبو باکس که به هم مرتبطند
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1383, 07:52 صبح
  2. مشکل ایجاد ایندکس در SQL
    نوشته شده توسط sahar8010 در بخش T-SQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1382, 17:01 عصر
  3. ایجاد فیلتر
    نوشته شده توسط دلفی3000 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1382, 17:58 عصر
  4. ایجاد دایرکتوری
    نوشته شده توسط m_zargarnia در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 اردیبهشت 1382, 20:32 عصر
  5. ایجاد ‍custom preview با استفاده از quickreport
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 12:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •