نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: علت خطای The state information is invalid for this page and might be corrupted. و حل این مشکل

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    120

    علت خطای The state information is invalid for this page and might be corrupted. و حل این مشکل

    با سلام من یک یوزر کنترل ساختم که تو این یوزرکنترل dropdownList های متفاوتی وجود داره و با انتخاب هر کدام از گزینه ها در پایین DropdownList ها یک یوزرکنترل دیگر را به صورت jqueryAjax لود می کند این کار را هم به کمک مقاله آقای وحید نصیری انجام می دهم
    حالا می خوام تو اون یوزر کنترلی که به صورت ajax لود میشه دکمه هایی که PostBack میشن را قرار بدم اما وقتی اینکار رو انجام میدم خطای زیر را می دهد
    The state information is invalid for this page and might be corrupted.
    جستجو هم کردم و روشی که دوستان گفته بودن یعنی اینکه توی وب کانفیگ مقدار enableViewState="False" enableViewStateMac="false" enableEventValidation="false" کنم هم جواب نداده
    حتی وقتی این یوزر کنترل رو توی صفحم میزارم توی همون صفحه دکمه ای بزارم همین پیغام را می دهد
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: علت خطای The state information is invalid for this page and might be corrupted. و حل این مش

    این ختا مربوت به Page/Control Life-Cycle میشه، وقتی که شما کنترلهای مربوت به سفحه رو بسورت دینامیک دستکاری یا ازافه کنین و دوباره به سمت سرور PostBack کنید. در زمان برگشت اتلاعات سفحه ViewState شامل اتلاعات کنترلهایی هست که دفعه به سمت کلاینت فرستاده شدن. برای رفع این مشکل:
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    UserControls.YourCustomControl customControl = (UserControls.YourCustomControl)Page.LoadControl(" UserControls/YourCustomControl.ascx");
    customControl.ID = "Set Some Unique ID";
    Page.Controls.Add(customControl); //
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    120

    نقل قول: علت خطای The state information is invalid for this page and might be corrupted. و حل این مش

    ممنون از پاسختون
    اما من یوزر کنترلم را بصورت داینامیک به صفحه اضافه نمی کنم

  4. #4

    نقل قول: علت خطای The state information is invalid for this page and might be corrupted. و حل این مش

    نقل قول نوشته شده توسط maryam_272 مشاهده تاپیک
    اون یوزر کنترلی که به صورت ajax لود میشه د
    میشه بگید اون کنترل رو چتوری لود میکنید ؟ اگه کدش رو بزادرید فکر کنم دوستان بهتر میتونن کمک کنن.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: The state information is invalid for this page and might be corrupted.
    نوشته شده توسط sara70 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 19:40 عصر
  2. سوال: خطاي The state information is invalid for this page and might be corrupted.
    نوشته شده توسط Rambod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1387, 09:11 صبح
  3. خطای The state information is invalid for this page and might be corrupted
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 11 بهمن 1386, 13:12 عصر
  4. خطای Session state is not available in this context
    نوشته شده توسط MehranZand در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 18 فروردین 1386, 18:24 عصر
  5. The viewstate is invalid for this page
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 شهریور 1383, 17:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •