نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: نمایش عکس متحرک در richtextbox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    Question نمایش عکس متحرک در richtextbox

    سلام دوستان .
    قبلا پرسیدم کسی جواب نداد !! میخوام یه عکس متحرک با پسوند gif رو توی یه richtextbox طوری نمایش بدم که عکس هنوز متحرک باشه .
    ممنون میشم راه حلی بهم پیشنهاد بدید
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    یعنی یکی نیس بتونه منو راهنمایی کنه ؟! خواهش میکنم ...

  3. #3

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    چرا از picturbox استفاده نمی کنی !!!!!؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    چرا از picturbox استفاده نمی کنی !!!!!؟؟؟؟؟
    چون نمیتونم !! دارم یه برنامه چت مینویسم و میخوام شکلک هایی که میفرستم توی richtextbox به صورت متحرک نمایش داده بشه
    کسییییییییییییییییییییی نیییییییییییییییییییییست بهم کمکککککککککککککککک کنههههههههههههههههههههههه هه ؟!

  5. #5

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    نقل قول نوشته شده توسط saman_h مشاهده تاپیک
    سلام دوستان .
    قبلا پرسیدم کسی جواب نداد !! میخوام یه عکس متحرک با پسوند gif رو توی یه richtextbox طوری نمایش بدم که عکس هنوز متحرک باشه .
    ممنون میشم راه حلی بهم پیشنهاد بدید
    با تشکر
    کد زیر برای درج عکس در richtextbox هست اما نمیدونم بعد از درج عکس هنوز عکس مورد نظر حالت متحرک رو داشته باشه یا نه

    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    string strfile = openFileDialog1.FileName;
    Bitmap btmap = new Bitmap(strfile);
    Clipboard.SetDataObject(btmap);
    DataFormats.Format format = DataFormats.GetFormat(DataFormats.Bitmap);
    richTextBox1.Paste(format);
    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    نقل قول نوشته شده توسط S.Reza مشاهده تاپیک
    کد زیر برای درج عکس در richtextbox هست اما نمیدونم بعد از درج عکس هنوز عکس مورد نظر حالت متحرک رو داشته باشه یا نه

    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    string strfile = openFileDialog1.FileName;
    Bitmap btmap = new Bitmap(strfile);
    Clipboard.SetDataObject(btmap);
    DataFormats.Format format = DataFormats.GetFormat(DataFormats.Bitmap);
    richTextBox1.Paste(format);
    }
    سلام . ممنون دوست عزیز اما نه برای عکس های متحرک این کد جواب نمیده . نمیدونم دیگه باید چیکارکنم !! احتمالا باید یه کامپوننتی وجود داشته باشه واسه این کار .
    دووووووووووووووووستاااااا اااااااااااااااااااااان . یکی کمک کنههههههههههههههههههههههه هه

  7. #7

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    یه ذره هم زحمت سرچ بکشید بد نیستا . من یه سورس برنامه چت در سی شارپ (با پسود : www.hsbteam.com) را پیدا کردم لطفاً مطالعه کنید امیداورم مشکلتان حل شود .

  8. #8

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    لطفاً این کد را هم امتحان کنید .

    public void InsertImage(string pic)
    {
    string picFile = pic;
    Bitmap displayPic = new Bitmap(picFile);
    // Copy the bitmap to the clipboard.
    Clipboard.SetDataObject(displayPic);
    // Get the format for the object type.
    DataFormats.Format imgFormat = DataFormats.GetFormat (DataFormats.Bitmap);
    // After verifying that the data can be pasted, paste
    if(richTextBox1.CanPaste(imgFormat))
    {
    richTextBox1.Paste(imgFormat);
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("The data format provided is not supported by this control.");
    }

    }
    }

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    یه ذره هم زحمت سرچ بکشید بد نیستا . من یه سورس برنامه چت در سی شارپ (با پسود : www.hsbteam.com) را پیدا کردم لطفاً مطالعه کنید امیداورم مشکلتان حل شود .
    تشکر اما امکان دیدن کدها وجود نداره ! حداقل خودتون یه نیگا بهش مینداختید !! بعدشم فکرنکنم اصلا عکس متحرک داشته باشه واسه وارد کردن توی برنامه هه !!

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    لطفاً این کد را هم امتحان کنید .

    public void InsertImage(string pic)
    {
    string picFile = pic;
    Bitmap displayPic = new Bitmap(picFile);
    // Copy the bitmap to the clipboard.
    Clipboard.SetDataObject(displayPic);
    // Get the format for the object type.
    DataFormats.Format imgFormat = DataFormats.GetFormat (DataFormats.Bitmap);
    // After verifying that the data can be pasted, paste
    if(richTextBox1.CanPaste(imgFormat))
    {
    richTextBox1.Paste(imgFormat);
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("The data format provided is not supported by this control.");
    }

    }
    }
    نه دوست عزیز اینم مثل قبلی بود کار نمیکرد . یعنی عکسو وارد میکنه اما به صورت ثابت و متحرک نیس
    یکی کمک کنه . ای خدا

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    خواهش میکنم یه راهی واسه مشکل من پیدا کنییییییییییید
    مردم بسکه پست گذاشتم و جواب نگرفتممممممممممممم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    دوستان منم همین مشکل رو دارم . توی سایت گشتم و یک سورس بود که همین کار رو میکرد ولی با OpenDialog بود.
    این هم لینکش دانلودش : http://up.behtarin.com/uploads/fd3227e1781.zip
    2 تا مشکل بود . اول اینکه با OpenFileDialog کار میکرد و دومی هم اینکه توش از Richtextbox استفاده نشده . dll خواصی توش نبود
    به جز یک class . زیاد سر در نیاوردم . کسی نمیتونه سورس رو کامل تر و واضح تر توضیح بده توی new project ؟؟؟
    بخدا ثواب داره

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    نقل قول نوشته شده توسط c-sharp_South مشاهده تاپیک
    دوستان منم همین مشکل رو دارم . توی سایت گشتم و یک سورس بود که همین کار رو میکرد ولی با OpenDialog بود.
    این هم لینکش دانلودش : http://up.behtarin.com/uploads/fd3227e1781.zip
    2 تا مشکل بود . اول اینکه با OpenFileDialog کار میکرد و دومی هم اینکه توش از Richtextbox استفاده نشده . dll خواصی توش نبود
    به جز یک class . زیاد سر در نیاوردم . کسی نمیتونه سورس رو کامل تر و واضح تر توضیح بده توی new project ؟؟؟
    بخدا ثواب داره
    منم یه زمانی میخواستم کار شما رو بکنم .... از ریچ تکست باکی استفاده نکردم ..... اومدم از پنل استفاده کردم و در حال ران تایم لیبل میساختم و به پنل اضافه میکردم .... اگه بینشون شکلک بود میومدم بین لیبیل ها تصویر میزاشتم (pictureBox) ...... !!!!
    ولی بعدش یه کار دیگه کردم .... !!!!
    اومدم تصویر های متحرک کوچیکو برداشتم .............. و تو تولباکس تصاویر تصاویر بزرگ متحرک مثلا با سایز 100*100 گذاشتم .... بعد که کاربر یه تصویر رو انتخاب میکرد ... تصویر به صورت انی در یک خط مجزا اضافه میشد ... !!
    که اینکار قشنگتر هم بود .... !!!!

  14. #14
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    سلام
    این Richtextbox مال vs نیست و از اون cs ساخته میشه
    در یک new project قرارش دادم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    نقل قول نوشته شده توسط c-sharp_South مشاهده تاپیک
    ممنون.
    از طریق اون سورسی که واسه دانلود گذاشتم نمیشه کاری کرد که openfiledialog نباشه و فقط با زدن یک button عکس برنامه انجام بشه ؟
    ممنون میشم سورس رو یک نگاهی کنید شاید از اون طریق هم حل شد.
    کاری نداره
    کد openfiledialog رو بردار و به جای
    openFileDialog1.FileName
    مسیر عکس رو بده

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: نمایش عکس متحرک در richtextbox

    واقعا مرسی
    این Richtextbox مال vs نیست و از اون cs ساخته میشه
    در یک new project قرارش دادم
    اینجا رو خوب متوجه نشدم . نمیدونم کارم درست بوده یا نه.
    اومدم یک richtextbox گذاشتم و اسمشو به trichtextbox1 تغییر دادم.
    installer class رو add کردم و اسمشو به TRichTextBox.cs تغییر دادم.
    داره جواب میده یک جورایی ولی یک خورده مشکل داره الان.
    سورس جدید رو میزارم ممنون میشم اگه لطف کنید رفع اشکالش کنید و بهم بگید.
    الان:
    smile رو فقط یک بار توی pm box نشون میده
    و
    pm تکراری ارسال نمیکنه
    اگه متن پی ام رو هم عوض کنید و توی متن pm جدید هم از کلمه D: استفاده کنید چون قبلا یک بار
    این smile اومده دیگه نمیاد.
    یک متن آماده نوشتم . 2-3 بار send pm رو بزنید منظورم رو متوجه میشید

    http://up.behtarin.com/uploads/eae289eb811.zip

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه نمایش عکس GIF (متحرک) در WPF
    نوشته شده توسط orca13 در بخش WPF
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 23:04 عصر
  2. نمایش عکس متحرک در یک richtextbox
    نوشته شده توسط saman_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1391, 16:27 عصر
  3. نمایش عکس متحرک در tabcontrol
    نوشته شده توسط mvb_mehran در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 تیر 1389, 00:00 صبح
  4. richtextbox با قابلیت نمایش عکس
    نوشته شده توسط toopak در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1387, 15:46 عصر
  5. نحوه قرار دادن عکس متحرک gif در richtextbox
    نوشته شده توسط roya_123 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 آذر 1387, 15:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •