نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درخواست راهنمایی در مورد refresh

  1. #1

    درخواست راهنمایی در مورد refresh

    با سلام

    1) من می خواهم از Data Evironment استفاده کنم . مشکل من این است که زمانی که اطلاعات در بانک ذخیره میشود دیگر کاربران امکان استفاده از ان اطلاعات را داشته باشند

    در یک کلام امکان refresh کردن در Data Evironment چگونه است؟؟

    2) چگونه می توان دسته ای از اطلاعات را جدا کرد . البته با فرستادن پارامتر؟؟ (ایجاد Query با پارامتر)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728

    با سلام

    دوست عزیز

    مشکل شما را من هم داشتم که آقای نصیری در همین سایت به آن پاسخ دادند .اگر موضوع:((آقای شمس بخوانند))را مطالعه کنید جواب خود را خواهید گرفت .

    با تشکر

    جنتی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728

    با سلام

    دوست عزیز
    مثل اینکه شما حوصله ندارید که کمی جستجو کنید .پس من براتون توضیح میدهم :قبل از اینکه DataReport را صدا بزنید کد زیر را اضافه کنید:
      If DataEnvironment1.rsCommand12.State = adStateOpen Then
    DataEnvironment1.rsCommand12.Close
    End If
    DataEnvironment1.rsCommand12.open "select * from mahsol where noe='" & temp1 & "'"
    DataEnvironment1.rsCommand12.Requery
    DataReport.show

    امیدوارم جوابتان را گرفته باشید.

تاپیک های مشابه

  1. Refresh محیط ویندوز
    نوشته شده توسط Darg_Javad در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 دی 1387, 16:42 عصر
  2. refresh فرم
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 09:48 صبح
  3. راهنمایی در رابطه با Refresh کردن قسمتی از صفحه وب سایت
    نوشته شده توسط Parsa_2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 آذر 1386, 15:15 عصر
  4. refresh
    نوشته شده توسط hamidreza در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1384, 12:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •