نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: چگونگی ثبت ورود و خروج کاربر

  1. #1

    چگونگی ثبت ورود و خروج کاربر

    سلام
    من یک تیبل دارم که ورود و خروج کاربر را در آن برای هر بار ورود یا خروج ذخیره میکنم حال موقعی که کاربر وارد میشه من username و تاریخ و ساعت خروج رو یک رکورد add میکنم و ذخیره میکنم حالا نکته سر ثبت ساعت خروج هست که نمی دونم با چه روش و commandi در همون رکورد ثبت شده در بدو ورود ذخیره کنم
    ممنون میشم من را راهنمایی کنید

  2. #2
    با سلام
    مثل برنامه های عادی یدونه کلید signout براش بذار و اونو ثبت کن حالا اگه signoutنکرد یعنی هنوز تو برنامست پس وقتی application داره بسته میشه چک کن آیا طرف خارج شده یا نه اگه نشده باز خارجش کن و ثبت کن

  3. #3
    با تشکر از sh-mohsen taki : یا من منظور شما رو متوجه نمیشم یا شما متوجه نشدید من چی میخواهم ، بحث چگونگی ذخیره در همان رکورد که اطلاعات ورود به سیستم ذخیره شده است !

  4. #4
    مطمئناً در بدو وردود ساعت خروج نداری پس ساعت خروج را ذخیره نکن
    موقعی که رکورد جدید را به بانک اضافه می کنی ID رکورد را یه جایی ذخیره کن موقع خروج هم رکورد را Update کن با IDای که ذخیره کردی
    یه راه بهتر
    چون رکوری که موقع ورود ذخیره کردی آخرین رکورد می باشد موقع خروج هم آخرین رکورد را Updateکن

  5. #5
    مطهر جان از پاسخت ممنون
    در روش اول ذخیره کردن ID و update کردن آن ، باید توجه داشت که یک کاربر چندین بار وارد و خارج میشود و در بانک تعداد زیادی رکورد با آن ID هست فکر کنم این روش جواب نده
    در روش دوم چون در شبکه کار میکنیم کاربر دیگری که وارد میشود آن کاربر رکورد آخر را در اختیار میگیرد این هم فکر کنم جواب نده
    ولی به نظر شما از طریق ذخیره شماره رکورد میشه ؟ البته روش رو نمی دونم اگر کسی میدونه با مثال بگه ممنون میشم

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار bidad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    85
    آقای تورانی درسته که در بانک تعداد زیادی رکورد با ای دی همون کاربر هست اما
    همون رکورد ها هم منحصر بفردن
    مگه جدول شما خودش primary key نداره؟؟

    اما اگر هم نداره باز راه حل هست
    شما با آخرین ساعت و تاریخی که کابر وارد شده کار دارید دیگه؟؟
    خب یه command تعریف کنید که رکوردی که مربوط به کاربر تونه برگردونه
    سلکتش هم بر مبنای جدیدترین تاریخ باشه
    میتونید از مقایسه رشته ها استفاده کنید max یا min یه فیلد رو بگیرید(ضمنا با دیتا ریدر کار کنید)
    و بعدم برید به همون رکورد و بقیه اطلاعاتتون رو بنویسید
    موفق باشید

  7. #7
    با سلام
    ببین این الگوریتم به دردت میخوره یا نه
    دستورات sql رو با command ازشون جواب بگیر
    select username,password from t_user where username=txtuser and password=txtpass
    execute and fill
    if ds.tables("t_user").rows(0).item("username")=txtus er and ds.tables("t_user").rows(0).item("password")=txtpa ss then
    select date_enter from temp where username=txtuser
    execute and fill
    if ds.tables("temp").rows.count<>0 then
    update temp set date_enter=date.now
    execute
    else
    insert into temp values(txtuser,date.now)
    end if

  8. #8
    منظورم ID رکورد است نه کاربر

  9. #9
    آقای تورانی درسته که در بانک تعداد زیادی رکورد با ای دی همون کاربر هست اما
    همون رکورد ها هم منحصر بفردن
    مگه جدول شما خودش primary key نداره؟؟
    گرفتی من چی میگیم
    در روش دوم چون در شبکه کار میکنیم کاربر دیگری که وارد میشود آن کاربر رکورد آخر را در اختیار میگیرد این هم فکر کنم جواب نده
    خداییش اینو حالا گفتی

  10. #10
    مطهر جان
    بعد از اینکه یک رکورد رو update کردیم چطوری id رکورد رو بدست بیاریم و ذخیره کنیم میشه توضیح بدین ، البته بگم که تیبل من primary key نداره
    ممنون

  11. #11

    جواب

    سلام به همه‌ی دوستان

    همون روش ID بهترین روش می تونه باشه !!!

    منظور دستمون از ID یک عدد نیست که مربوط به شناسه‌ی فرد باشه، منظور ایشان یک فیلد افزایش خودکار یا AutoIncrement می باشد که از عدد 1 شروع شده و به ازای هر رکوردی که در جدول اضافه می شه، آن عدد هم افزایش یافته و بنابراین هیچ‌گاه تکراری نخواهد شد.

    بهتر این بود که دوستمون به جای کلمه ID از کلمه RecID یا RecordID استفاده می کرد تا دوستان آن را اشتباه نمی گرفتند.

    خب اگر تا کنون اون رو به جدول اضافه نکردی الان این کار رو انجام بده و بعد، از اون به عنوان شرط در دستور به روز رسانی استفاده کن تا به مشکلی بر نخوری.

    (به روز رسانی کن جدول x برای مقدار y برابر z وقتی فیلد RecID برابر a باشد)
    یا
    Update x Set y=z Where recid=a

    با احترام- خدانگهدار

  12. #12
    یه فیلد اضافه کن به دیتابیس به نام REC_ID البته Primary Key هم باشه AutoIncrement هم.....
    حتماً موقع نوشتن در دیتابیس بزرگترین عدد است؟نقیضش را ثابت کن؟؟)
    حالا می خواد هر کاربری از هر جا اینو بنویسه
    از اون REC_ID استفاده کن برای Update های بعدی(منظورم از Update هم نوشتن ساعت خروج)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار saghari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    300
    با سلام
    به نظرم یک متغیر به سمت client برنامت اضافه کن و وقتی کاربر به سیستم وارد شد کد رکوردی رو که براش در بانک ایجاد کردی به اون بده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •