نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در هنگام استفاده از session ها در سیستم ورود کاربری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    Question مشکل در هنگام استفاده از session ها در سیستم ورود کاربری

    سلام

    وقتی کاربر یوزرنیم و پسورد رو وارد میکنه اگه درست باشه من user کاربر رو داخل سشن میریزم.
    $_SESSION['U'] =  $row['username'];


    ( در ابتدا فایل دستور
    <?php ob_start(); ?> 
    را نوشتم )

    اما وقتی در یک فایل دیگه می خوام چک کنم که سشن وجود دارد یا نه همواره از شرط عبور میکند

    if(isset($_SESSION['U']))
    {
    echo $_SESSION['U'].'خوش آمديد <br/>';
    echo '<input type="button" value="خروج" />';
    }


    لطفا راهنمایی کنین !

  2. #2

    نقل قول: مشکل در هنگام استفاده از session ها در سیستم ورود کاربری

    session_start() یادت نرفته ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: مشکل در هنگام استفاده از session ها در سیستم ورود کاربری

    session_start رو که میزارم warning میده !

    به همین خاطر از <?php ob_start(); ?> استفاده کردم

  4. #4

    نقل قول: مشکل در هنگام استفاده از session ها در سیستم ورود کاربری

    نقل قول نوشته شده توسط هم دانشگاهی مشاهده تاپیک
    session_start رو که میزارم warning میده !

    به همین خاطر از <?php ob_start(); ?> استفاده کردم
    خب نمیشه دوست عزیز

    انکدینگ صفحتون رو UTF8 Without BOM قرار بدید ، خطا نمیگیرید

  5. #5

    نقل قول: مشکل در هنگام استفاده از session ها در سیستم ورود کاربری

    ob_start باید همراه session_start به کار بره تا قبل از صدازدن تابع session_start بافر خروجی فعال بشه. بهرحال توی هر فایلی که بخواد با سشن کار کنه، session_start لازمه. حالا چه با ob_start باشه، چه بدون اون.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: مشکل در هنگام استفاده از session ها در سیستم ورود کاربری

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    ob_start باید همراه session_start به کار بره تا قبل از صدازدن تابع session_start بافر خروجی فعال بشه. بهرحال توی هر فایلی که بخواد با سشن کار کنه، session_start لازمه. حالا چه با ob_start باشه، چه بدون اون.
    خب من session_start رو هم قبل و هم بعد از ob_start میزارم باز هم همون warning میاد !

  7. #7

    نقل قول: مشکل در هنگام استفاده از session ها در سیستم ورود کاربری

    قبل نه، فقط بعدش بگذارین. فایل رو هم حتماً با کدگذاری UTF-8 without BOM ذخیره کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: مشکل در هنگام استفاده از session ها در سیستم ورود کاربری

    من قبلش هم که میگذارم باز هم warning میده در ضمن نوشته های سایت فارسی هست اگه از UTF-8 without BOM استفاده کنم نوشته درست چاپ نمیشه و حتی باز هم warning میده !

  9. #9

    نقل قول: مشکل در هنگام استفاده از session ها در سیستم ورود کاربری

    درست میشه. کافیه توی قسمت head صفحه این تگ رو بگذارین:
    کد HTML:
    <meta http-equiv="Content-Type" content=text/html; charset=utf-8"/>
    موقع وصل شدن به دیتابیس هم همیشه بعد از اتصال این دستور رو بنویسید:
    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : شنبه 13 خرداد 1391 در 23:41 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: مشکل در هنگام استفاده از session ها در سیستم ورود کاربری

    درست شد ! warning هم درست شد! منتها یک خط خالی اول فایلم بود اون رو که برداشتم مشکلش حل شد اما . . .

    اما حالا وقتی می خوام از اطلاعت داخل سشن استفاده کنم درست کار نمیکنه !

    من نوشتم :
    if(isset($_SESSION['U']))
    {
    echo $_SESSION['U'].'خوش آمديد <br/>';
    echo '<input type="button" value="خروج" />';
    }


    اما هیچ وقت این شرط درست نیست !
    آخرین ویرایش به وسیله هم دانشگاهی : یک شنبه 14 خرداد 1391 در 00:00 صبح

  11. #11

    نقل قول: مشکل در هنگام استفاده از session ها در سیستم ورود کاربری

    تأکید میکنم فایلتون حتماً باید با کدگذاری UTF-8 without BOM ذخیره بشه. درصورت امکان فایل رو اینجا بگذارین تا براتون درستش کنم.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در هنگام استفاده از BindingNavigator
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1390, 11:21 صبح
  2. مشکل در هنگام استفاده از session
    نوشته شده توسط ali_sorouri2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 25
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مهر 1389, 14:26 عصر
  3. سوال: مشکل در هنگام استفاده از IrisSkin در حالت MDI
    نوشته شده توسط SadeGh_SR در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 20 فروردین 1388, 17:37 عصر
  4. مشکل به هنگام استفاده از قابلیت فشرده سازی صفحات وب
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1385, 09:21 صبح
  5. مشکل به هنگام استفاده از ابزار ole
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1385, 12:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •