نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    Exclamation بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    با سلام بردوستان
    میخواستم بدونم بهترین کتاب اموزش جاوا چی هست و همچنین بهترین کامپایلر اش برای کار های اپلیکیشن و خانگی چی هست!!!
    ایا netbeans بهتر هست eclipse
    و ایا این کامپایلر ها با بانک اطالاعاتی اس کیو ال سرور میتونه رتباط برقرار کنه

    سپاس



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    کسی نمیداند!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    با سلام دوست عزیز بهتر بود اول یه جستجوی کوچیک میزدی ولی خوب به هر حال
    سه کامپایلر خوب netbeans , Eclipse ,JBiulder هست حالا اینکه کدوم قوی تره بیشتر مثل هم هستن ولی من به شخصه از JBiulder و بعدش netbeans راضی هستم.
    برای کتاب کتاب Java How to Program 7th Edition کتاب خوبی است فارسی اون هم هست.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    متشکر دوست عزیز
    راستی این کتابی که معرفی کردید برای دایتل هست؟؟؟؟ و این کامپایلر ها باید از کجا دانلود کرد!! ایا نیاز به کرک دارند!!!

    سپاس

  5. #5

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    شما اول باید SDK جاوا رو از سایت اوراکل دانلود ونصب کنید. اس دی کی شامل ماشین مجازی و کتابخانه های جاوا میشه. برای برنامه نویسی، همونطور که دوستمون بالاتر گفتند می تونید از نت بینتر یا اکلیپس یا حتی نوت پد استفاده کنید. من شخصاً نت بینز رو ترجیح میدم. نت بینز رو هم می تونید از سایت اوراکل دانلود کنید. هم اس دی کی جاوا و هم نت بینز، هر دو رایگان هستند و احتیاجی به خرید یا کرک نیست. البته مطمئن نیستم که به آی پی های ایران حساس هستند یا نه ولی 100 درصد مطمئن هستم که هر دو رایگان هستند.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    متشکراز دوستان عزیز: راستی ایا با جاوا میشه ویروس نوشت یا ایا به درد مسائل امنیتی میخوره این زبان با توجه به اینکه بر مبنای زبان c درست شده!!!! (c مخصوص این کار ها هست) خلاصه من دنبال یک زبان میگردم که همه جوره بشود بر ان حساب کرد: یعنی هم به درد ایجاد پروژه بخوره و هم مسائل امنیتی
    راستی کسی نگفت جاوا با چه بانک اطلاعاتی هایی کار میکنه ها!!!!
    ؟؟؟؟؟؟؟؟
    سپاس

  7. #7

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    ایا با جاوا میشه ویروس نوشت
    فکر نکنم جاوا به درد این کار بخوره. چون برای اجرای برنامه های جاوا نیاز به ماشین مجازی جاوا وجود داره. و مطمئنا روی همه کامپیوتر ها این ماشین مجازی نصب نیست. پس جاوا زبان مناسبی برای نوشن ویروس نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    متشکر: پس کدام زبان بهتره؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    فکر کنم بهترین زبان برای این کارا دلفی باشه. چون خروجی دلفی یک فایل اجراییه که نیاز به هیچ برنامه ی دیگری برای اجرا نداره.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    vb6 چطور؟؟؟؟

  11. #11

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    وی بی 6 هم برای اجرا به فایل MSVBVM60.dll نیاز دارد. و اگر برروی سیستم مقصد این فایل وجود نداشته باشد برنامه های وی بی قادر به اجرا نیستند

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    واقعا!!!!
    پس نتیجه چی شد: دلفی و+ +C برای کار های امنیتی + ویروس نویسی و....خوب هست!!!؟؟؟؟؟؟

    تشکر

  13. #13

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    تقریبا میشه گفت درسته! البته نه اینکه با بقیه زبان ها اصلا نشه. شدنش میشه. ولی راه بهتر رو باید انتخاب کرد.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    برای کتاب کتاب Java How to Program 7th Edition کتاب خوبی است فارسی اون هم هست
    با سلام
    میخواستم بدونم ایا این کتاب تمام مطالب اعم از بانک اطلاعاتی و........ را قشنگ توضیح داده؟؟؟
    نظرتون در مورد این کتاب چی هست؟؟؟
    http://www.adinebook.com/gp/product/...414434-3432980

    سپاس

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    کسی نیست!!

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    سلام دوست عزیز- کتابی که در بالا گفتم فازسیش در بازار هست اما قیمیت نسنتا بالایی داره. به لحاظ ترجمه هم ترجمه آقای بهرام پاشایی به نظر من ترجمه خیلی بهتری نسبت به سایر ترجمه هاست.
    سوال دیگه ای راجع به بانک اطلاعاتی داشتید باید بگم زبان جاوا با دو پایگاه داده اوراکل و ما اسکیوال بسیار سازگاره همچنین اگه درست یادم باشه اسکیوال سرور رو هم پشتیبانی میکنه. اکسس رو هم پشتیبانی میکنه و از سایر پایگاه داده ها مثل اسکیوال لایت ،پوستریج و..... هم پشتیبانی میکنه.
    در ضمن کامپایلر هایی که در بالا گفتم همه رایگان هستند به جز JBiulder که پولی هست و آخرین نسخه اون 2008 R2 هست. البته شما از netbeans استفاده کنید بهتره چون رایگان و قویه. تویه سایت های دانلود که بگردی برای دانلود هست اگه اشتباه نکنم سایت پی سی دانلود نسخه 7.1.2 اون رو برای دانلود گذاشته بود.
    در مورد کتابی هم که گفتید راستش من اونو تا حالا ندیدم و نمیتونم نظری براش بدم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    برای ویروس نویسی هم با بیشتر زبان ها میشه نوشت و بسگی داره شما اون رو برای چه محیطی بخوای بنویسی.
    معمولا با C ,C++‎ بیشتر ویروس ها رو مینویسن البته با Cgi های مثل Perl هم مینویسند. حتی با python و... هم ویروس مینویسند.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    متشکر دوست عزیز: را ستی میخواستم بدونم جاوا مثل سی شارپ میتونه با ado.net و linq و.... کار کنه؟؟؟

    سپاس

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    درست نمیدونم چون من تا تا حالا نیاز نداشتم به این شکل عمل کنم. خوب جاوا خودش از JDBC و ODBC استفاده میکنه که البته این زبان میتونه با دیتابیس های oracle ,mysql ,acces ,mssql server ,sqllite,... کار کنه.
    خوب یه سر به اینک های زیر هم بزن شاید به دردت بخورند.
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa478977.aspx
    http://blogs.msdn.com/b/mikechampion...31/612142.aspx
    http://www.dzone.com/links/java_linq.html

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    راستی به تازه گی یه کامپایلر نظر منو جاب کرده myeclips بر پایه ecllips هست. به نظر میاد چیزه بدی نباشه.کسی در رابطه با این کامپایلر چیزی میدونه؟

  21. #21

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط mp_mp353 مشاهده تاپیک
    راستی به تازه گی یه کامپایلر نظر منو جاب کرده myeclips بر پایه ecllips هست. به نظر میاد چیزه بدی نباشه.کسی در رابطه با این کامپایلر چیزی میدونه؟
    eclipse ، netbeans و ... IDE هستن.
    منظور شما از کامپایلر چیه؟

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    حالا هرچی ولی به نظر شما IDE نباید بتونه برنامه رو کامپایل کنه؟

  23. #23

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    JDK کدها رو کامپایل میکنه و به کد میانی تبدیل میکنه.
    کار IDE راحت تر کردن کدنویسی و یه سری امکانات بیشتره. و یکی از کاراش اینه که دستورات لازم رو به JDK بده که JDK کدهارو کامپایل کنه و به کد میانی تبدیل کنه.
    ما بدون یه IDE هم میتونیم عمل نوشتن و کامپایل کدها رو انجام بدیم.
    امیدوارم حرفام جسارت نبوده باشه.
    موفق باشی.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    نه دوست من من فکر میکردم jdk مثل یک framework کار میکنه ممنون. خوب حالا در رابطه با اون IDE شما اظلاعاتی نداری؟

  25. #25

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    متاسفانه من تا حالا با myeclipse کار نکردم.

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار Ma_Y_R
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    71

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    سلام دوستان.شاید سوالم خیلی ابتدایی باشه اما می خوام بدونم وقتی یه برنامه ای رو تو نتبینز مینویسیم چه جوری می تونیم ازش استفاده کنیم؟ منظورم فایل exe ست.

  27. #27

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    سلام.
    روی پروژه راست کلیک کنید و build رو بزنید.
    بعدش برید داخل محل ذخیره سازی پروژه، یه پوشه هست به اسم dist . داخل این پوشه یه فایل هست با اسم پروژتون و با پسوند jar
    این فایل، فایل اجرایی برنامتونه.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    دوست عزیزم اقای spiderman200700 درست میگن و فقط چیزی که میمونه اینکه روی سیستم مقصد که برنامه قرار روی اون اجرا بشه باید حداقل JRE نصب باشه.

  29. #29
    کاربر تازه وارد آواتار Ma_Y_R
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    71

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    میشه لطفا درباره ی JRE یه توضیحی بدین.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    دوست من JDK داریم و JRE که JDK یعنی Java Development Kit که برای کامپایل دستورات و برنامه جاوا استفاده میشه و توانایی اجرای برنامه ها رو هم داره.
    JRE یعنی Java Runtime Environment که تنها قادره برنامه های جاوا رو اجرا کنه میشه گفت نسخه ی کوچکتری شده از JDK هست که فقط برای اینکه برنامه ها اجرا بشن کافیه (تقریبا )
    از این رو میشه گفت تقریبا یه چیزی شبیه به .net framework هست.

  31. #31
    کاربر تازه وارد آواتار Ma_Y_R
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    71

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    از کجا میتونم اینا رو دانلود کنم؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: بهترین کتاب اموزش جاوا+کامپایلر

    شما باید این فایل ها رو از سایت اواکل دانلود کنید ولی با توجه به تحریم بودن ایران باید با پراکسی این کار رو انجام بدید هرچند در سایت های ایرانی نیز برای دانلود قرار دارند.
    شما از لینک زیر میتونید این دو فایل رو دریافت کنید دوست من.
    http://p30download.com/fa/entry/698/...F%D9%88%D8%B2/

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: بهترین کتاب اموزش php
    نوشته شده توسط caspianhero در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1390, 19:11 عصر
  2. بهترین کتاب فارسی اموزش sql server 2008
    نوشته شده توسط solitary در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 17:21 عصر
  3. آموزش: دانلود کتاب اموزش جاوا
    نوشته شده توسط dayaan_2010 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1388, 12:02 عصر
  4. انتخاب بهترین کتاب جاوا در نمایشگاه
    نوشته شده توسط trustmiracle در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1388, 06:25 صبح
  5. بهترین کتاب یادگیری جاوا اسکتریپت؟
    نوشته شده توسط dreamer در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 15 آذر 1386, 11:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •