نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در پرینت توسط جاوا اسکریپت(بسته شدن پنجره پرینت بعد از زدن دکمه پرینت)

  1. #1

    مشکل در پرینت توسط جاوا اسکریپت(بسته شدن پنجره پرینت بعد از زدن دکمه پرینت)

    با سلام
    من با استفاده از function زیر از بخشی از صفحه پرینت می گیرم تا زمانی که برنامه روی هاست منتقل نکردم مشکلی نیست
    اما زمانی که برنامه رو هاست می گذارم و دکمه پرینت رو می زنم برای یک لحظه صفحه پرینت باز میشه و فورا بسته میشه
    نمی دونم علت کجاست ممنو میشم منو راهنمایی کنید
    چون مشکلم فوری هست
    با تشکر


    <scripttype="text/javascript">
    function printDiv() {
    var divToPrint2 = document.getElementById('divprint');
    var newWin = window.open('');
    newWin.document.open();
    newWin.document.write(
    '<html><body dir="rtl" onload="window.print()">' + divToPrint2.innerHTML + '</body></html>');
    newWin.document.close();
    setTimeout(
    function () { newWin.close(); }, 10);
    }
    </script>

    کد HTML:
    <style media="print"type="text/css">
    
    
    @media print
    { 
    #noprint{ visibility: hidden; }
    #divprint* { visibility: visible; }
    } 
    </style>

  2. #2

    نقل قول: مشکل در پرینت توسط جاوا اسکریپت(بسته شدن پنجره پرینت بعد از زدن دکمه پرینت)

    کسی نتونست راهی برای این مشکل پیدا کنه من هنوز نتونستم این مسئله رو حل کنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: مشکل در پرینت توسط جاوا اسکریپت(بسته شدن پنجره پرینت بعد از زدن دکمه پرینت)

    دستور close ‎‏ و settimeout‏ رو بردار فكر كنم درست بشه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل درپر کردن DropDownlist مادر و فرزند توسط جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 بهمن 1386, 16:21 عصر
  2. اجرا کردن کد جاوا اسکریپت توسط جاوا اسکریپت !!
    نوشته شده توسط shamsoft در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 بهمن 1386, 11:41 صبح
  3. پیش نمایش چاپ توسط جاوا اسکریپت ؟ مساله این است
    نوشته شده توسط piter1355 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 30 تیر 1386, 14:02 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 21:54 عصر
  5. مشکل در حذف رکورد در هنگام بسته شدن پنجره بدون logout
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •