نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در ندیدن table های یک دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    مشکل در ندیدن table های یک دیتابیس

    سلام
    من دیتابیسی روی سرور دارم و از یک سیستم دیگر به دیتابیس وصل میشم اما وقتی دیتابیس رو باز می کنم table های اون دیتابیس رو نمی بینم برای حل این مشکل چکار باید کنم؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ندیدن table های یک دیتابیس

    سلام
    - sqlserver چه نسخه اي است ؟
    - با چي وصل ميشي ؟ ويندوزي يا sa و اين يوزر چه سطح دسترسي داره؟
    - علاوه بر table ها توي فولدرهاي ديگه مثل view يا programming هم مشكلي هست؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نقل قول: مشکل در ندیدن table های یک دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط esteghamat مشاهده تاپیک
    - sqlserver چه نسخه اي است ؟
    - با چي وصل ميشي ؟ ويندوزي يا sa و اين يوزر چه سطح دسترسي داره؟
    - علاوه بر table ها توي فولدرهاي ديگه مثل view يا programming هم مشكلي هست؟
    ممنونم به خاطر پیگیریتون :
    - sqlserver 2008
    - ویندوزی نیست در سروری که دیتابیس هست یک login با یک password جدید ساختم و تو سیستم local ام با اون password وارد میشم که ورورد هیچ مشکلی نداره و اسم دیتابیس رو هم می بینم اما table های اون دیتابیس رو نمی بینم یعنی وقتی فولدر table رو باز می کنم خالیه و همچنین فولدر های view و ... رو می بینم اما وقتی بازشون می کنم خالیه.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    فعلآ تهران
    پست
    31

    نقل قول: مشکل در ندیدن table های یک دیتابیس

    شما به احتمال زیاد دسترسی دیدن جدول ها رو ندارید توو قسمت پرمیشنا تو چک کن .

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ندیدن table های یک دیتابیس

    سلام.
    شما میتونید به اون User دسترسی بدید که Owner خود دیتابیستون باشه. اون موقع ببینید میتونید لیست جداول رو ببینید یاخیر؟
    آیا موقع باز کردن Table به شما خطایی میده؟
    اگر خطا نمیده یک Query روی اون دیتابیس باز کنید و دستور زیر رو اجرا کنید.

    SELECT COUNT(*) AS CntTable FROM information_Schema.TABLES t


    ببینید مقداری بهتون برمیگردونه یا صفر هست؟

تاپیک های مشابه

  1. فهمیدن تعداد و نام table های دیتابیس در اول برنامه
    نوشته شده توسط r0ot$harp در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 آبان 1386, 16:08 عصر
  2. مشکل با فراخوانی داده های از دیتابیس
    نوشته شده توسط VisualStudio در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 12:29 عصر
  3. یه مشکل بزرگ در برنامه های دیتابیس Client/Server.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 21:50 عصر
  4. یک مشکل بزرگ در Table های paradox
    نوشته شده توسط loghman در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1383, 23:24 عصر
  5. یک مشکل بزرگ در Table های paradox
    نوشته شده توسط loghman در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1383, 15:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •