نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نوشتن متن فارسي و انگليسي در alert

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نوشتن متن فارسي و انگليسي در alert

    سلام. من ميخوام يه پنجره ي پيغام برام باز بشه كه بنويسه :
    نوع عكس بايد png يا jpg يا gif باشد. ولي وقتي در كد زير قرارش ميده بهم ميريزه.
    کد HTML:
    echo '<script type=text/javascript>alert("نوع عكس بايد جي پي جي يا پي ان جي يا جي آي اف باشد")
    براي همين من مجبور شدم تمام كلمات رو فارسي بنويسم.
    از dir هم كه نميشه استفاده كرد. شما براي حل اين مشكل راه حلي نداريد؟
    متشكرم.

  2. #2

    نقل قول: نوشتن متن فارسي و انگليسي در alert

    سلام
    صفحه را راست به چپ کنید:
       <  html dir="rtl"  > 
    از آنجایی که انجمن اجازه نوشتن تگ html را نمیدهد علائم تگ را با فاصله نوشته ام

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : شنبه 27 خرداد 1391 در 16:18 عصر
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نوشتن متن فارسي و انگليسي در alert

    این پستی که ارسال کردید خالیه. چطوری این کار رو بکنم؟

  4. #4

    نقل قول: نوشتن متن فارسي و انگليسي در alert

    این پستی که ارسال کردید خالیه. چطوری این کار رو بکنم؟
    ببخشید، فروم اجازه نوشتن تگ html را نمیدهد (تگ حذف میشود)، تگ را بصورت دیگری نوشتم
    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نوشتن متن فارسي و انگليسي در alert

    والله من متوجه منظور شما نمیشم.
    الان اگه گزینه ی <> رو توی ویرایشگر انتخاب بکنی میتونی کدهای html رو وارد کنی.

  6. #6

    نقل قول: نوشتن متن فارسي و انگليسي در alert

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    والله من متوجه منظور شما نمیشم.
    الان اگه گزینه ی <> رو توی ویرایشگر انتخاب بکنی میتونی کدهای html رو وارد کنی.
    نمیدونم شاید مشکل از انجمن باشد و یا این ویژگی انجمن است که اجازه نوشتن این تگ را نمیدهد البته جای دیگری این تگ را در کدهایی نوشته ام مانع نشد اما در اینجا به اینصورت است، اگر یکبار فاصله های < html dir="rtl" > را حذف و آنرا بصورت صحیح در ویرایشگر بنویسید مشاهده میکنید تگ حذف میشود، و یا شاید اگر این تگ تنها نوشته شود حذف میشود

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نوشتن متن فارسي و انگليسي در alert

    اون کاری که گفتید کردم ولی نشد:
    کد HTML:
    <html dir="rtl">
    <head>
    <title>onvan</title>
    </head>
    <body>
    <?php
    echo '<script type=text/javascript>alert("نوع عکس باید gif باشد.")</script>';
    ?>
    </body>
    </html>

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نوشتن متن فارسي و انگليسي در alert

    مجبور شدم به این روش عمل کنم:
    و خودم به صورت دستی حروف فارسی و انگلیسی رو سر جای خودشون بذارم:
    کد HTML:
    <html dir="rtl">
    <head>
    <title>onvan</title>
    </head>
    <body>
    <?php
    echo '<script type=text/javascript>alert(". باشد gif تصویر شما باید ")</script>';
    ?>
    </body>
    </html>

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 22:10 عصر
  2. نوشتن متن به صورت کج و مورب
    نوشته شده توسط ali2914 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1383, 16:14 عصر
  3. اشکال در نوشتن متن فارسی بر روی لیبل
    نوشته شده توسط mansoor_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1383, 18:18 عصر
  4. نوشتن متن در picture box
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1382, 11:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •