نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نمایش 4 سطر آخر جدول در صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار yuttrim20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    154

    Question نمایش 4 سطر آخر جدول در صفحه

    سلام به همه دوستان من یه سوال داشتم خوشحال میشم اگه راهنمایی کنین.
    من یه جدول خبر توی پایگاه داده دارم و یه صفحه خبر، حالا میخوام همیشه 4 تا خبر آخر جدولم توی صفحه نمایش داده شه چطور باید اینکارو بکنم؟
    چه کدی باید بنویسم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش 4 سطر آخر جدول در صفحه

    سلام
    اگه یه فیلد (مثلا id) داشته باشیم که یونیک یا auto number باشه که برای هر رکورد یکی بهش اضافه بشه، می تونیم یه کوئری شبیه کوئری زیر داشته باشیم که ابتدا فیلدها رو بر اساس همون id به صورت نزولی مرتب کنه بعد چهار تای بالایی رو نشون بده:
    SELECT TOP 4 * FROM tb1 ORDER BY id DESC

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yuttrim20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    154

    نقل قول: نمایش 4 سطر آخر جدول در صفحه

    من کد زیر رو نوشتم برای اینکه 4خبر آخر رو توی چهار تا lable نشون بده اما error داره!
     SqlConnection conn = new SqlConnection(Connection.GetConnection());
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    SqlDataReader reader;

    string query = "SELECT TOP 4 matn FROM [news] ORDER BY id DESC";


    com.CommandText = query;
    com.Connection = conn;


    conn.Open();
    reader = com.ExecuteReader();
    if (reader.Read())
    {
    matn1.Text = reader.GetString(0);
    matn2.Text = reader.GetString(1);
    matn3.Text = reader.GetString(2);
    matn4.Text = reader.GetString(3);
    }
    reader.Close();

    وقتی هم کد زیر رو مینویسم فقط خبر آخر توی 4تا lable نوشته میشه!
    if (reader.Read())
    {
    matn1.Text = reader.GetString(0);
    matn2.Text = reader.GetString(0);
    matn3.Text = reader.GetString(0);
    matn4.Text = reader.GetString(0);
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: نمایش 4 سطر آخر جدول در صفحه

    سلام

                reader = com.ExecuteReader();
    if (reader.Read())
    matn1.Text = reader.GetString(0);
    if (reader.Read())
    matn2.Text = reader.GetString(0);
    if (reader.Read())
    matn3.Text = reader.GetString(0);
    if (reader.Read())
    matn4.Text = reader.GetString(0);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار yuttrim20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    154

    نقل قول: نمایش 4 سطر آخر جدول در صفحه

    این کارو انجام داده بودم ولی بازم آخرین سطر جدول تو 4 تا lable ریخته میشه!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: نمایش 4 سطر آخر جدول در صفحه

    سلام
    دوست عزیز خودتون تو چهار تا لیبل پر می کنید!!!!
                matn1.Text = "";
    while (reader.Read())
    matn1.Text += reader.GetString(0) + "\n";

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار yuttrim20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    154

    نقل قول: نمایش 4 سطر آخر جدول در صفحه

    سلام متاسفانه هیچ فرقی نمیکنه با استفاده از
    SELECT TOP 4 * FROM tb1 ORDER BY id DESC

    4 سطر آخر برگردانده میشه حالا میخوام این 4 سطر رو توی 4 تا lable نشون بدم!
    با این کدهایی که شما گفتین توی 4تا lable آخرین سطر رو برمیگردونه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش 4 سطر آخر جدول در صفحه

    از یه کدی شبیه این استفاده کن:
     
    OleDbConnection conn = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ;Data Source=" + Application.StartupPath + "\\db.mdb");
    DataSet ds = new DataSet();
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("SELECT TOP 4 name FROM tb1 ORDER BY id DESC", conn);
    da.Fill(ds);
    label4.Text = ds.Tables[0].Rows[0][0].ToString();
    label5.Text = ds.Tables[0].Rows[1][0].ToString();
    label6.Text = ds.Tables[0].Rows[2][0].ToString();
    label7.Text = ds.Tables[0].Rows[3][0].ToString();

    در ضمن چرا از دیتاگرید ویو استفاده نمی کنی؟ می تونی border شو برداری و رنگ پس زمینه شو به رنگ فرمت کنی شبیه همون لیبل میشه.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار yuttrim20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    154

    نقل قول: نمایش 4 سطر آخر جدول در صفحه

    آخه روی هر lable یه کد Jquery نوشتم که باید اجرا شه واس همین نمیشه از giridview استفاده کنم به این خط error میده:
    OleDbConnection conn = new  OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0  ;Data Source=" +  Application.StartupPath + "\\db.mdb");

    زیر StartupPath خط قرمز داره

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش 4 سطر آخر جدول در صفحه

    این کد رو برای اکسس نوشتم، شما کانکشن استرینگ خودتون رو بنویسید، همه OleDb ها رو هم به Sql تبدیل کنید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار yuttrim20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    154

    نقل قول: نمایش 4 سطر آخر جدول در صفحه

    این کد رو نوشتم:
     SqlConnection conn = new SqlConnection(Connection.GetConnection());
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SELECT TOP 4 name FROM tb1 ORDER BY id DESC", conn);
    da.Fill(ds);
    matn1.Text = ds.Tables[0].Rows[0][0].ToString();
    matn2.Text = ds.Tables[0].Rows[1][0].ToString();
    matn3.Text = ds.Tables[0].Rows[2][0].ToString();
    matn4.Text = ds.Tables[0].Rows[3][0].ToString();

    توی خط
    da.Fill(ds);

    این خطا رو داره:Invalid object name 'tb1'.


  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش 4 سطر آخر جدول در صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط yuttrim20 مشاهده تاپیک
    این کد رو نوشتم:
     SqlConnection conn = new SqlConnection(Connection.GetConnection());
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SELECT TOP 4 name FROM tb1 ORDER BY id DESC", conn);
    da.Fill(ds);
    matn1.Text = ds.Tables[0].Rows[0][0].ToString();
    matn2.Text = ds.Tables[0].Rows[1][0].ToString();
    matn3.Text = ds.Tables[0].Rows[2][0].ToString();
    matn4.Text = ds.Tables[0].Rows[3][0].ToString();

    توی خط
    da.Fill(ds);

    این خطا رو داره:Invalid object name 'tb1'.
    درسته، فقط کوئری خودتون رو هم بنویسید. خطا میگه این شی(جدول) وجود نداره.

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن 5 سطر آخر جدول دیتا بیس
    نوشته شده توسط Minamir در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 خرداد 1390, 12:30 عصر
  2. سوال: نمایش 10 ردیف آخر جدول
    نوشته شده توسط khalilj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 03 مهر 1388, 22:40 عصر
  3. نمایش 100 رکورد آخر جدول در گرید
    نوشته شده توسط khazaie01 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1388, 03:09 صبح
  4. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  5. نمایش رکوردهای یک جدول از یک بانک SQL در یک صفحه
    نوشته شده توسط m_kafman در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 08:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •