نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: كنترل ComboBox با امكان حذف text

  1. #1

    Question كنترل ComboBox با امكان حذف text

    سلام دوستان.
    از اونجايي كه تو ComboBox تو حالت DropDownList اگه يه گزينه انتخاب بشه ديگه نميشه حذفش كرد، ميخوام يه ComboBox مثل عكس زير بسازم كه وقتي رو عكس ضربدر كليك كردم متن پاك بشه.
    يه كنترل ساختم كه اينكارو انجام ميده، ولي نه خاصيتاي ComboBox و داره نه رويداداشو، چطوري اضافشون كنم؟؟؟
    پيشاپيش از كمكتون ممنونم

    untitled.JPG
    آخرین ویرایش به وسیله msn2msn : شنبه 20 خرداد 1391 در 19:30 عصر

  2. #2

    نقل قول: كنترل ComboBox با امكان حذف text (فوري)

    عکس رو من ندیدم میخواهید مثلاً با یک تکست باکس متنی رو که داخل کامبو باکس است حذف شود ؟

  3. #3

    نقل قول: كنترل ComboBox با امكان حذف text (فوري)

    عكس رو دوباره اضافه كردم، بي زحمت يه بار دگه نگاه كنيد

  4. #4

    نقل قول: كنترل ComboBox با امكان حذف text (فوري)

    HEEEEEEELLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPP ME PLEAZE
    يكي جواب منو بده لطفا، خيلي فوريه

  5. #5

    نقل قول: كنترل ComboBox با امكان حذف text (فوري)

    سلام

    فکر کنم شما آن کنترلی را که ساختید را باید از کلاس ComboBox مشتق کنید تا همه ی رویداد ها و متدهای آن را به ارث ببره.

  6. #6

    نقل قول: كنترل ComboBox با امكان حذف text

    برای حل مشکل یک آیتم خالی یا به صورت "انتخاب کنید" به ابتدای کمبو اضافه کنید تا در صورتی که کاربر خواست به حالت بدون انتخاب برگردونه روی این آیتم قرار بده. موقعی که به selecteditem نیاز پیدا کردید باید چک کنید اگر آیتم خالی (یا "انتخاب کنید") انتخاب شده بود یعنی کاربر چیزی انتخاب نکرده.
                dt.Columns.Add("id");
    dt.Columns.Add("name");
    //ایجاد سطر خالی یا "انتخاب کنید"
    dt.Rows.Add(0, "انتخاب کنید");
    //پر کردن کمبو
    cmd.CommandText = "select id,name from tbl";
    cmd.Connection = con;
    con.Open();
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    {
    dt.Rows.Add(dr["id"], dr["name"]);
    }
    con.Close();
    comboBox1.DataSource = dt;
    comboBox1.DisplayMember = "name";
    comboBox1.ValueMember = "id";

    dr.Dispose();

تاپیک های مشابه

  1. combobox با امكان جستجو براي سي شارپ دات نت ؟
    نوشته شده توسط gama118 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 آبان 1400, 12:44 عصر
  2. حذف کلید فلش دار ComboBox
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 19 آذر 1391, 20:46 عصر
  3. حذف #$D#$A از انتهای ADOQuery1.SQL.Text
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 09:54 صبح
  4. ComboBox و Reset text
    نوشته شده توسط Neda_Bagheri در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 تیر 1386, 09:26 صبح
  5. حذف یه نوشته از ComboBox با کلیک روی یک دکمه
    نوشته شده توسط Reza_kh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1385, 17:18 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •