نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رفتن به سط بعد در یک Table

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    101

    Thumbs down رفتن به سط بعد در یک Table

    با عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان و اساتید
    در Vb.net دستوری داریم که ما را به سطر بعد یک جدول می برد فرض کنید ما با دستور select تعداد ردیف خواستی را بیرون کشیده ایم حالا میخوام از ردیف 1 تا n رو بخوانم دستور را convert کردم جواب نداد.

    در وبی . نت Me.BindingContext(data_set_1, "T_Doc_Given_Tmp").Position += 1
    در سی شارپ (تبدیل شده) ;this.BindingContext(Data_set, "Enter_Kala").Position += 1
    دوستان فردا باید این پروژه دانشگاهی رو تحویل بدم ممنون اگر کمک کنید . مرسی.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: رفتن به سط بعد در یک Table

    به نام تنها برنامه نویس هستی
    سلام ,
    اگه درست فهمیده باشم !
    از
    SqlDataReader
    یا
    OleDbDataReader
    استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    101

    نقل قول: رفتن به سط بعد در یک Table

    سلام دوست عزیز مرسی از جوابت من به تازگی به C#‎ نویسان ملحق شدم ممکنه مثالی بزنی

  4. #4

    نقل قول: رفتن به سط بعد در یک Table

    نقل قول نوشته شده توسط sheibanizaveh مشاهده تاپیک
    با عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان و اساتید
    در Vb.net دستوری داریم که ما را به سطر بعد یک جدول می برد فرض کنید ما با دستور select تعداد ردیف خواستی را بیرون کشیده ایم حالا میخوام از ردیف 1 تا n رو بخوانم دستور را convert کردم جواب نداد.

    در وبی . نت Me.BindingContext(data_set_1, "T_Doc_Given_Tmp").Position += 1
    در سی شارپ (تبدیل شده) ;this.BindingContext(Data_set, "Enter_Kala").Position += 1
    دوستان فردا باید این پروژه دانشگاهی رو تحویل بدم ممنون اگر کمک کنید . مرسی.
    دوست عزیز
    بیشتر توضیح بدید
    این توضیح شما خیلی نامفهومه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    101

    نقل قول: رفتن به سط بعد در یک Table

    خیلی ممنون از همه دوستان من توضیحم خیلی واضح است

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: رفتن به سط بعد در یک Table

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    بیشتر توضیح بدید
    این توضیح شما خیلی نامفهومه
    سلام دوباره
    در اینترنت جستجو کنید.
    کاری که انجام می ده اطلاعاتو رکورد به رکورد می خونه. و شما می تونید با استفاده از دستورات SQL تعداد رکوردها رو محدود کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفتن به خط بعد textbox
    نوشته شده توسط javadt در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 تیر 1388, 14:47 عصر
  2. از بین رفتن کنترل ها بعد از login
    نوشته شده توسط gigil_Question در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 08:41 صبح
  3. رفتن به خط بعد در txt با کد؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 09:22 صبح
  4. رفتن به خط بعد در txt ؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 13:16 عصر
  5. چگونگی رفتن به سطر بعد در نمایش پیغام msgbox
    نوشته شده توسط mahnoosh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1384, 06:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •