نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

  1. #1

    اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    با سلام

    چطور از طریق نوشتن یک بچ فایل در ویندوز میشه دستورات نوشت که به یه سرور لینوکس وصل بشه و یه سری از دستورات را اجرا کنه؟(مثلا init 6 رو اجرا کنه)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    فکر میکنم با putty میشه

  3. #3

    نقل قول: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    با دستور telnet میخوام این کارو انجام بدم. با سوئیچ -l در دستور telnet میشه یوزر رو بهش بدی ولی نمیدونم پسورد رو چه جوری باید بهش داد.
    اگه کسی از دوستان میدونه خوشحال میشم راهنمایی کنه.
    telnet -l username IP

  4. #4

    نقل قول: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    خودم پیداش کردم!
    راه حل:
    putty -ssh user@ip -pw password -m command_file

  5. #5
    کاربر جدید آواتار P_Norton
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    27

    نقل قول: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    مرسی از مطلب مفیدتون، می دونید چطور میشه user لینوکس رو عوض کرد مثلا به root سوییچ کرد؟

  6. #6

    نقل قول: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط P_Norton مشاهده تاپیک
    مرسی از مطلب مفیدتون، می دونید چطور میشه user لینوکس رو عوض کرد مثلا به root سوییچ کرد؟
    در توزیع های دبیان بیس(دبین، اوبونتو، مینت و ...) از دستور زیر استفاده میکنن:
    sudo -i


    در توزیع های ردهت بیس(ردهت، فدورا، سنت او اس و ...) از این دستور استفاده میشه:
    su 

  7. #7

    نقل قول: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط GAMA++ مشاهده تاپیک
    در توزیع های دبیان بیس(دبین، اوبونتو، مینت و ...) از دستور زیر استفاده میکنن:
    sudo -i


    در توزیع های ردهت بیس(ردهت، فدورا، سنت او اس و ...) از این دستور استفاده میشه:
    su 
    هیچ ربطی به بیس نداره.

    SU مخفف Super User هست و عمومیه. Sudo عمدتا برای اجرای کارهای یک کاربر از طرف کاربری دیگر هست.

    برای روت هم :
    sudo su

    امنیت بیشتری داره نسبت به su :) .

  8. #8

    نقل قول: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    هیچ ربطی به بیس نداره.
    چرا مثلا توی اوبونتو نمیشه از su استفاده کرد و بجاش باید از sudo -s استفاده کرد با اینکه توی رد هت این شکلی نیست. درسته که ما یکسری دستورهای پایه داریم اما برخی از اونها در برخی از توزیع ها بنا به دلایل زیادی از جمله امنیت وجود ندارند و یا تغییر کردن. مثلا داخل رد هت می تونیند از init استفاده بکنید اما داخل اونتو این شکلی نیست.

    لازمه یاد آوری بکنم که دستورها توی لینوکس برنامه هایی هستن که فراخوانهای سیستمی (system calls) رو صدا می کنن. پس در نتیجه شما می تونید یک دستور رو حذف بکنین و یا تغییر نام بدید و یا حتی از اول با توجه به نیازهای خودتون اون رو بنویسید. این همون کاری بود که استالمن در ابتدای کار GNU انجام داد.

  9. #9

    نقل قول: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط pswin.pooya مشاهده تاپیک
    چرا مثلا توی اوبونتو نمیشه از su استفاده کرد و بجاش باید از sudo -s استفاده کرد با اینکه توی رد هت این شکلی نیست. درسته که ما یکسری دستورهای پایه داریم اما برخی از اونها در برخی از توزیع ها بنا به دلایل زیادی از جمله امنیت وجود ندارند و یا تغییر کردن. مثلا داخل رد هت می تونیند از init استفاده بکنید اما داخل اونتو این شکلی نیست.

    لازمه یاد آوری بکنم که دستورها توی لینوکس برنامه هایی هستن که فراخوانهای سیستمی (system calls) رو صدا می کنن. پس در نتیجه شما می تونید یک دستور رو حذف بکنین و یا تغییر نام بدید و یا حتی از اول با توجه به نیازهای خودتون اون رو بنویسید. این همون کاری بود که استالمن در ابتدای کار GNU انجام داد.
    نه خیر :) در اوبونتو هم موجوده. فقط کافیه تایپ کنید :

    sudo su


    بعدش وقتی روت شدید :

    passwd 


    وقتی پسورد ست کردید تست کنید su خالی رو بعد به حرف من میرسید

  10. #10

    نقل قول: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    وقتی پسورد ست کردید تست کنید su خالی رو بعد به حرف من میرسید
    اگر این دستور رو وارد کنید:
    man sudo


    متوجه میشید که دستورsudo گزینه ای (option) به نام su نمی گیره. در حقیقت شما دارید دستور su رو توی مد super user اجرا می کنید. با اینکه هدف اینه که به همون مد بریم. توی فدورا و .. میشه مسقیما از دستوری مثل su برای تغییر کاربر به کاربر ریشه استفاده کرد. اما این موضوع داخل توزیعی مثل اوبونتو وجود نداره. باز هم اگر ادامه man رو بخونید نحوه تغییر پیکربندیهای موجود رو گذاشته.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    sudo su درسته
    usage: sudo [-D level] -h | -K | -k | -V
    usage: sudo -v [-AknS] [-D level] [-g groupname|#gid] [-p prompt] [-u user
    name|#uid]
    usage: sudo -l[l] [-AknS] [-D level] [-g groupname|#gid] [-p prompt] [-U user
    name] [-u user name|#uid] [-g groupname|#gid] [command]
    usage: sudo [-AbEHknPS] [-r role] [-t type] [-C fd] [-D level] [-g
    groupname|#gid] [-p prompt] [-u user name|#uid] [-g groupname|#gid]
    [VAR=value] [-i|-s] [<command>]
    usage: sudo -e [-AknS] [-r role] [-t type] [-C fd] [-D level] [-g
    groupname|#gid] [-p prompt] [-u user name|#uid] file ...
    su
    Usage: su [options] [LOGIN]

    Options:
    -c, --command COMMAND pass COMMAND to the invoked shell
    -h, --help display this help message and exit
    -, -l, --login make the shell a login shell
    -m, -p,
    --preserve-environment do not reset environment variables, and
    keep the same shell
    -s, --shell SHELL use SHELL instead of the default in passwd

    sudo su
    passwd root
    exit
    su

    یا
    sudo passwd root
    su
    یا
    sudo su
    exec passwd root
    su
    همه یکی هستن
    کاربر جاری سطح دسترسی روت میگیره و پسورد و روت رو ست میکنه بعد su میکنه
    در بعضی توضیع ها sudo قبلاً غیر فعال بوده(مثل debian lenny) که در ورژن های آینده فعال شده squeeze wheezy sid ...
    البته sudo رو میشه فعال کرد(خودم روی lenny)
    در بعضی توزیع ها هم به دلایل خاص sudo غیرفعاله

  12. #12

    نقل قول: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط pswin.pooya مشاهده تاپیک
    اگر این دستور رو وارد کنید:
    man sudo


    متوجه میشید که دستورsudo گزینه ای (option) به نام su نمی گیره. در حقیقت شما دارید دستور su رو توی مد super user اجرا می کنید. با اینکه هدف اینه که به همون مد بریم. توی فدورا و .. میشه مسقیما از دستوری مثل su برای تغییر کاربر به کاربر ریشه استفاده کرد. اما این موضوع داخل توزیعی مثل اوبونتو وجود نداره. باز هم اگر ادامه man رو بخونید نحوه تغییر پیکربندیهای موجود رو گذاشته.
    اتفاقا در اوبونتو هم وجود داره و الان دارم ازش استفاده میکنم

  13. #13

    نقل قول: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    sudo su درسته

    su

    sudo su
    passwd root
    exit
    su

    یا
    sudo passwd root
    su
    یا
    sudo su
    exec passwd root
    su
    همه یکی هستن
    کاربر جاری سطح دسترسی روت میگیره و پسورد و روت رو ست میکنه بعد su میکنه
    در بعضی توضیع ها sudo قبلاً غیر فعال بوده(مثل debian lenny) که در ورژن های آینده فعال شده squeeze wheezy sid ...
    البته sudo رو میشه فعال کرد(خودم روی lenny)
    در بعضی توزیع ها هم به دلایل خاص sudo غیرفعاله
    sudo بصورت یک پکیج یا پورت خارجی توی همه ریپوزیتوری ها هست. حتی در سیستم عاملهای غیر لینوکس مثل BSD و Minix هم میتونید کامپایل یا نصبش کنید.

  14. #14

    نقل قول: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    چرا منظور من رو اشتباه برداشت کردید.

    برای پیدا کردن وجود یک دستور یا بهتر بگم برنامه، کافیه :
    command -v sudo


    در مورد su هم من نگفتم وجود نداره. رفتارش تغییر کرده. یعنی شما توی مد کاربر نمی تونید با su خالی سوپیچ انجام بدید. شما زمانی که دارید su رو به شکل زیر صدا می زنید:
    sudo su


    در حقیقت به عنوان آرگومان دوم دارید اسم برنامه رو به دستور sudo می دید. (آرگومان اول اسم خود برنامه هست - تو این مورد sudo - ) و برنامه sudo بعد از تحویل کلمه عبور رو از شما می پرسه. و بعد su رو اجرا میکنه. از اونجا که یک بار کلمه کاربر ریشه رو وارد کردید دیگه تا زمانی که نشست وجود داره لازم نیست دوباره وارد کنید. حالا با اجرای دستور sudo شما مجوز کاربر ریشه رو صادر کردید. بعد از اون دستور su تغییر کاربری رو انجام میده.

    توی توزیع های زیادی میشه بدون استفاده از دستور sudo تنها به کمک دستور su این تغییر کاربر رو انجام داد.

  15. #15

    نقل قول: اجرای دستورات لینوکس از طریق ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط pswin.pooya مشاهده تاپیک
    چرا منظور من رو اشتباه برداشت کردید.

    برای پیدا کردن وجود یک دستور یا بهتر بگم برنامه، کافیه :
    command -v sudo


    در مورد su هم من نگفتم وجود نداره. رفتارش تغییر کرده. یعنی شما توی مد کاربر نمی تونید با su خالی سوپیچ انجام بدید. شما زمانی که دارید su رو به شکل زیر صدا می زنید:
    sudo su


    در حقیقت به عنوان آرگومان دوم دارید اسم برنامه رو به دستور sudo می دید. (آرگومان اول اسم خود برنامه هست - تو این مورد sudo - ) و برنامه sudo بعد از تحویل کلمه عبور رو از شما می پرسه. و بعد su رو اجرا میکنه. از اونجا که یک بار کلمه کاربر ریشه رو وارد کردید دیگه تا زمانی که نشست وجود داره لازم نیست دوباره وارد کنید. حالا با اجرای دستور sudo شما مجوز کاربر ریشه رو صادر کردید. بعد از اون دستور su تغییر کاربری رو انجام میده.

    توی توزیع های زیادی میشه بدون استفاده از دستور sudo تنها به کمک دستور su این تغییر کاربر رو انجام داد.
    بله من بد برداشت کرده بودم

    البته توی Mailing Lists های اوبونتو / مینت یا توزیع های دیگری که دسترسی روت مستقیم رو بستن چندین بار سوال کردم گفتند برای امنیت بیشتر هست (فکر کنم چون قشر تازه کار مدنظرشون هست و ممکنه خرابکاری کنند این اقدام رو کردند ).

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد اجرای دستورات لینوکس در php
    نوشته شده توسط p30portable در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1391, 22:15 عصر
  2. سوال: اجرای دستورات از طریق cmd
    نوشته شده توسط mahdimk در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 22:52 عصر
  3. اجرای دستورات Shell لینوکس از طریق جاوا
    نوشته شده توسط vahid83 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 مهر 1389, 04:23 صبح
  4. سوال: دسترسی به فایل روی لینوکس از طریق ویندوز
    نوشته شده توسط fire_off در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1388, 08:38 صبح
  5. اجرای دستورات Button یک فرم از طریق یک فرم دیگر
    نوشته شده توسط mehr83 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1387, 09:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •