نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تبدیل اس ام اس فنگلیش به فارسی باj2me

  1. #1

    تبدیل اس ام اس فنگلیش به فارسی باj2me

    با سلام
    ببخشید دوستان ، دارم ی برنامه واسه موبایل مینویسم که فنگلیش رو به فارسی تبدیل کنه چند تا مشکل دارم لطفا هرکس در مورد هرکدومش اطلاعاتی داره بهم کمک کنه

    1- چطوری میشه اطلاعات فایل رو که بصورت کلمه است توی آرایه ریخت؟

    2- چه تابعی برای text box وجود داره که طول رشته داخل text box رو بهم بده و بتونم بین حروف کلماتم جابجا بشم که بتونم حرف ها رو تبدیل کنم؟

    3- چطوری میتونم توی فایلم جستجو کنم و کلمات مشابه رو توی لیست قرار بدم؟

    4- چه طوری میتونم وقتی توی برنامه ام روی یک کلمه کلیک کنم یه لیست برام باز شه؟

    5- چطوری میشه دو تا text box زیر هم توی برنامه باز کرد هر کاری میکنم فقط یکی رو نشون میده؟

    با تشکر از همه دوستان

  2. #2

    نقل قول: تبدیل اس ام اس فنگلیش به فارسی باj2me

    سلام امیدوارم این قطعه کدبتونه کمکتون کنه...
    public class Midlet_3 extends MIDlet  implements CommandListener {
    private TextBox nameTextBox;
    private Alert alert;
    private Command quit, hint, go;
    private String boxText;
    public Midlet_3(){
    boxText = "harf:";
    // #2 Generate a text box
    nameTextBox = new TextBox ("Author Facts",
    boxText, 60, TextField.PLAIN);
    // #2.1 Commands
    int s;
    s=nameTextBox.getHeight();
    quit = new Command("Quit", Command.EXIT, 2);
    // #2.2 Create a list
    go = new Command("View Info", Command.ITEM, 1);
    hint = new Command("Hint", Command.ITEM, 1);
    // #2.3 Register and add
    nameTextBox.addCommand(go);
    nameTextBox.addCommand(quit);
    nameTextBox.addCommand(hint);
    nameTextBox.setCommandListener(this);
    }
    public void startApp() {
    Display.getDisplay(this).setCurrent(nameTextBox);
    }
    public void pauseApp() {
    }
    public void destroyApp(boolean unconditional) {
    }
    protected String getInformation(String authorName){
    String info = new String();
    // # 4.1 Strings contain line returns
    if(authorName.equalsIgnoreCase("a")){
    info = "آ";
    }else if(authorName.equalsIgnoreCase("b")){
    info = "ب";
    }else if(authorName.equalsIgnoreCase("c")){
    info = "س";
    } else{
    info = "Author not known.";
    }
    return info;
    }

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل صفحات انگلیسی اینترنت به صفحات فارسی با مرورگر
    نوشته شده توسط pesarkhobeee در بخش پروژه‌های Open Source
    پاسخ: 32
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1387, 04:22 صبح
  2. سوال: تبدیل یک فرمول عددی به رشته فارسی در کریستال ریپورن
    نوشته شده توسط ZahraBabaei در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1387, 15:56 عصر
  3. آخرین اخبار از تبدیل Qr یا Fr به PDF فارسی
    نوشته شده توسط ب- تات در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 11:51 صبح
  4. تبدیل KDE و Gnome انگلیسی به فارسی
    نوشته شده توسط pesarkhobeee در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 12:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •