نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش اعداد بزرگ

  1. #1

    نمایش اعداد بزرگ

    من یه عدد بزرگ مثل 5000000000000000000000 رو وقتی نمایش میدم به صورت : 5E+018
    نمایش میداد . من اومدم با printf این مشکلمو حل کردم یعنی به صورتی که عددو تو یه متغیر ریختم و اونو به این شکل تونستم که نمایش بدم : (نام متغیر printf("%20.0f\n

    اما حالا میخوام این مقدارو سه رقم سه رقم با ',' جدا کنم . برای این کار هم امدم و یه تابع نوشتم که این کارو میکنه اما مشکل من اینه که باید مقدار تابع printf را توی یه متغیر بریزم و بعد اونو ببرم توی تابعم .
    نمیدونم شاید کل مسیری که جلو رفتم اشتباه باشه . اگه ممکنه و منظورمو متوجه شدید راهنمائی بفرمائید. در ضمن اگه کارم اشتباه است مسیر صحیح رو به من پیشنهاد بنمائید.
    با تشکر از شما

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790
    از number_format استفاده کنید:

    <?php
    $var1 = 50000000000000000000000000000000000000000000000000 000000;
    $var2 = number_format( $var1,2,',',',');
    echo $var2 ;
    ?>

  3. #3
    با این مورد حل میشه

    $var2 = number_format( $var1,2,',',',');

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •