نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تفاوت دو خصوصیت در برنامه نویسی شی گرا

  1. #1
    کاربر جدید آواتار yavar00111
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    35
    پست
    14

    Question تفاوت دو خصوصیت در برنامه نویسی شی گرا

    سلام
    تفاوت این دو خط چیه؟

    public double TotalSales { get; private set; }



    public string LastName { get; set; }


    چرا نوع جمع فروش رو خصوصی در نظر گرفته؟
    راستی اگه ننویسه پیش فرضش چیه؟
    اصلا اگه Set و Get نباشه چی میشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله yavar00111 : چهارشنبه 24 خرداد 1391 در 15:47 عصر دلیل: شفاف تر نوشتن سوال

  2. #2

    نقل قول: تفاوت دو خصوصیت در برنامه نویسی شی گرا

    در اصل کاربرد get و set اینه که ما تو کلاس یه متغیر خصوصی داریم.حالا بیرون از کلاس میخوایم بهش دسترسی داشته باشیم از طریق set , get عمل میکنیم که هم قوانین شی گرایی بر پا باشه هم کدمنطقی.
    به این صورت:

        class test
    {
    private int a;

    public int b {

    get{return a;}

    set { a = b; }

    }
    }




    در اینجا به متغیر a از طریق b دسترسی داریم.

  3. #3

    نقل قول: تفاوت دو خصوصیت در برنامه نویسی شی گرا

    خود TotalSales که پابلیک هست و میشه از خارج کلاس فعلی بهش دسترسی داشت. فقط set اون خصوصی هست یعنی از خارج کلاس فعلی نمیتونید مقدار TotalSales رو تغییر بدید و فقط میتونید مقدارش رو بخونید.(در کلاس جاری هم میشه مقدارش رو تغییر داد و هم خواند)

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت برنامه نویسی شی گرا با برنامه نویسی لایه ای
    نوشته شده توسط negar.rafie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 21:03 عصر
  2. برنامه نویسی شی گرا
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 خرداد 1385, 12:37 عصر
  3. برنامه نویسی شی گرا در asp.net
    نوشته شده توسط aidinwashere در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1384, 03:30 صبح
  4. برنامه نویسی شی گرا با php
    نوشته شده توسط reza_mra2004 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1384, 03:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •