نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Source بازی Minesweeper

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    Source بازی Minesweeper

    سلام سلام سلام عزیزای گل.
    بازی Minesweeper ویندوز رو با C++‎‎‎Builder نوشتم که البته غیر از حالت مربعی به شکل شش ضلعی و مثلثی هم در میاد و در حین بازی هر وقت که بخواید می تونید روی هر کدوم ازین سه تا حالت بازی رو ادامه بدید بدون اینکه جای مین ها عوض بشه یا اینکه بازی از اول شروع بشه. بخاطر همین بعضی از خونه ها ممکنه تو یکی از حالت ها گنگ باشه ولی تو حالت های دیگه مشخص بشه.
    راجب برنامه نویسیش نظر بدید.
    لطفا با تمام قدرت انتقاد کنید. البته انتقاد سازنده نه اینکه بگید خیلی بده یا خوبه یا .. اگه خوبه چرا اگه بده چطور درست میشه ... (خودتون که واردید).

    MHD_Minesweeper_source_file.zip

    این بازی رو می خوام با Direct3D به شکل سه بعدی بسازم و قسمت GDI رو که اینجا گذاشتم بیشتر برای تست درستی فرمولا بود و سرعت نمایشش کند هست که با Direct3D سرعت و کیفیت نمایش میره بالا.
    در مورد سه بعدیشم اگه نظر یا ایده ای داری لطفا بگید.
    این تاپیک شاید بیشتر مربوط به بازی سازی باشه ولی چون از vcl استفاده کردم و با C++‎‎‎builder نوشتم به نظرم اومد اینجا بهتره. مخصوصا به عنوان یک source نوشته شده با C++‎‎‎builder.
    آخرین ویرایش به وسیله Ananas : پنج شنبه 14 آذر 1392 در 15:10 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    37

    نقل قول: Source بازی Minesweeper

    سلام
    میشه برای من تازه کار ! چطوری اجرا کردن این پروژه رو تو C++‎ builder توضیح بدید چون وقتی پروژهتونو تو کامپیوترم کامپایل میکنم 12 error میده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: Source بازی Minesweeper

    سلام دوست عزیز، خوش اومدی.
    با کلید F9 و یا منوی Run گزینه Run و یا منوی Project گزینه Build و ... .هیچ کدوم کار نمیکنه؟ من با ورژن xe2 نوشتم. شاید بخاطر اونه. شماره ی ارور دقیقا همینه؟ یعنی پایین صفحه چی مینویسه؟ شماره ی ارور رو اینجوری بگو : مثلا E2209
    البته اگه نخواید کامپایل کنید، فایل اجرایی بازی تو پوشه های برنامه هست.
    تو محیط C++‎builder برای باز کردن پروژه باید فایل Minesweeper.cbproj رو انتخاب کنید نه فایلای .cpp و یا .h
    آخرین ویرایش به وسیله Ananas : چهارشنبه 31 خرداد 1391 در 18:58 عصر

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: بررسی بازی Minesweeper از لحاظ شئ گرائی
    نوشته شده توسط Felony در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 28
    آخرین پست: پنج شنبه 16 تیر 1390, 13:29 عصر
  2. سوال: کمک درباره بازی minesweeper
    نوشته شده توسط bahareh1368 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 29 آبان 1389, 17:56 عصر
  3. فوری:برنامه بازی minesweeper
    نوشته شده توسط مهندس کوچک در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مهر 1389, 21:51 عصر
  4. (کمک) ساخت بازی Minesweeper
    نوشته شده توسط morrteza323 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 08:26 صبح
  5. بازی Minesweeper
    نوشته شده توسط garden در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1385, 20:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •