نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: باز کردن فایل PDFدر ویژوال بیسیک

  1. #1

    باز کردن فایل PDFدر ویژوال بیسیک

    سلام
    دوستان من یک برنامه نوشتم که فایل PDF را که در نرم افزار در مسیر مورد نظر انتخاب میکنی میاد یک کپی از فایل در مسیری که درنرم افزار براش تعریف شده کپی می کنه و نام فایل را در بانک اطلاعاتی ذخیره می کنه(فیلد از نوع تکس می باشد).حالا من میخوام وقتی اسم فایل پی دی اف رو از بانک میخونم بتونم با آکروبات باز کنم.دستورات باز کردن فایل پی دی اف در نرم افزاری که با VB6 نوشتم رو می خوام؟؟
    ممنون میشم توضیح بدید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: باز کردن فایل PDFدر ویژوال بیسیک

    مسیر فایل رو به سابروتین زیر OpenFile ارسال کنید.

    کد HTML:
    Option Explicit
    
    Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" _
                                          Alias "ShellExecuteA" ( _
                                          ByVal hwnd As Long, _
                                          ByVal lpOperation As String, _
                                          ByVal lpFile As String, _
                                          ByVal lpParameters As String, _
                                          ByVal lpDirectory As String, _
                                          ByVal nShowCmd As Long) As Long
    
    Sub OpenFile(sPath As String)
        On Error Resume Next
        ShellExecute 0&, vbNullString, sPath, vbNullString, vbNullString, 1&
    End Sub

    مثال:

    کد HTML:
    OpenFile "c:\myfile.pdf"

    البته باید Adobe acrobat نصب داشته باشید.

  3. #3

    نقل قول: باز کردن فایل PDFدر ویژوال بیسیک

    سلام
    طبق تصویر پیوست میخواستم که فایل پی دی اف فراخوانی و اجرا بشه
    و همچنین ادرس دهی نسبی باشه
    ممنون اگه راهنمایی کنید
    فایل پروژه هم پیوست کردم
    با تشکر
    Untitled.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: باز کردن فایل PDFدر ویژوال بیسیک

    Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hWnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long

    ShellExecute Me.hWnd, vbNullString, App.Path & "\2.docx", vbNullString, "C:", SW_SHOWNORMAL



    این دستور رو تست کن

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن فایل modelproj بدون ویژوال استادیو
    نوشته شده توسط javadkh در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1390, 17:03 عصر
  2. باز کردن فایل هایی با پسوند .exe در ویژوال
    نوشته شده توسط speeed در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 01:53 صبح
  3. عدم امکان باز کردن فایل
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مرداد 1383, 16:22 عصر
  4. باز کردن فایل PowerPoint از طریق برنامه
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 بهمن 1382, 07:28 صبح
  5. باز کردن فایل EXE از طریق برنامه
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 بهمن 1382, 02:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •