نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در استفاده از سوکت دلفی

  1. #1

    مشکل در استفاده از سوکت دلفی

    سلام. من تازه از ویژوال بیسیک به دلفی مهاجرت کردم و متوجه شدم که هیچی دلفی نمیشه. اما برای وصل کردن سوکت مشکل دارم.
    یعنی با موفقیت به سرور کانکت میشم، بعد از کانکت شدن درخواست رو به سرور ارسال میکنم اما هیچ جوابی از سرور نمیاد مطمئنم سرور مشکلی نداره به دلایل زیر:
    1- سرور مال یاهو هست
    2- توی وی بی بدون مشکل اطلاعات دریافت میشه
    اصلاً شاید من سوکت رو اشتباه انتخاب کرده باشم! توی دلفی هزار تا سوکت بود من نفهمیدم باید از کدوم استفاده کنم، یه چیزی میخوام تو مایه های Microsoft Winsock باشه که توی وی بی ازش استفاده میکردم.
    این هم کدهای من:

    procedure TfrmMain.btnLoginClick(Sender: TObject);
    begin
    TcpClient1.Active := False;
    TcpClient1.RemoteHost := 'login.yahoo.com';
    TcpClient1.RemotePort := '80';
    TcpClient1.Active := True;
    end;
    procedure TfrmMain.TcpClient1Connect(Sender: TObject);
    Var LoginStr: String;
    begin
    LoginStr := 'GET http://login.yahoo.com/config/login?login=' + txtUser.Text + '&passwd=' + txtPass.text + ' HTTP/1.1' + Chr(13);
    LoginStr := 'Accept-Language: en-us' + Chr(13);
    LoginStr := 'User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Expulsion-Creations)' + Chr(13);
    LoginStr := 'Accept: */*' + Chr(13);
    LoginStr := 'Host: login.yahoo.com' + Chr(13);
    LoginStr := 'Connection: Keep-Alive' + Chr(13) + Chr(13);
    TcpClient1.Sendln(LoginStr);
    end;

    procedure TfrmMain.TcpClient1Receive(Sender: TObject; Buf: PAnsiChar;
    var DataLen: Integer);
    begin
    ShowMessage('daryaftShod');
    end;

    دوستان ممنون میشم کمک کنید.

    بعداً نوشت: انگار سیستم ویبولتین توی کدهای من خودبه خود تغییر ایجاد کرده. چون داخل کدهای من لینک هست ممکنه شما کد تگ لینک رو به صورت <a ببینید و بهش اعتنا نکنید. ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل در استفاده از سوکت دلفی

    در دلفی شما با قویترین کتابخانه کار با شبکه رو برو هستید . به نام Indy.
    استفاده از سوکت در دلفی زیاد معنی نمیده . شما این کار رو به راحتی با پکیج indy موجود در دلفی میتونید انجام بدید.
    در ضمن در کدهاتون ، جایی برای کانکت کردن سوکت نمبینم


  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده از سوکت دلفی

    حق با شماست اقای gold
    من هم چندین بار به ایشون عرض کردم ولی گوششون به این حرفها بدهکار نیست.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در استفاده از SharpZipLib در دلفی دات نت
    نوشته شده توسط Mojgan110 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1385, 20:46 عصر
  2. مشکل در استفاده flash در دلفی
    نوشته شده توسط mirza در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1385, 00:47 صبح
  3. مشکل در استفاده از یونیت OpenGL در دلفی
    نوشته شده توسط keyhansina در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 08:08 صبح
  4. مشکل در بی دی ای دلفی
    نوشته شده توسط hosseinabdollah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1382, 17:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •