نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

  1. #1

    جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    امروز مفتخرم جدیدترین فریمورک شرکت Imansoft رو به شما معرفی کنیم! فریمورکی که کتابخانه ای تابع های آماده و نوشته شده است که فقط در برنامه های نوشته شده توسط Imansoft استفاده میگردد. روش کار این فریمورک اینگونه است که وقتی شما نرم افزار ها شرکت Imansoft رو رایانه خود نصب میکنید ! این نرم افزار ها برای اجرا هر قسمت نیاز به کد هایی دارد بنابراین، هر کجا لازم باشد نرم افزار تابع مورد نظر خود را فراخوانی میکند و این امر باعث سرعت در اجرای نرم افزار و راحتی برنامه نویسان Imansoft میشه! امیدوارام روزی فریمورک Navider یک ، فریمورک عمومی برای تمام برنامه نویسان باشه! اولین نرم افزاری که با این فریمورک تعبیه شده ... iMPlayer Pro که چند وقت دیگه در اینترنت عرضه میشه!

    باتشکر
    Name:  Untitled-1.png
Views: 329
Size:  11.8 کیلوبایت

  2. #2

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    با عرض سلام و خسته نباشید به شما
    تبریک می گم چیز جالبی تا به فکر خطور نکرده نبود که میشه این کاها رو هم کرد .

    کتابخانه ای تابع های آماده و نوشته شده است که فقط در برنامه های نوشته شده توسط Imansoft استفاده میگردد.
    حالا مثلا چند تا تابع توش گذاشتی جناب ایمان خان؟؟؟؟
    برای سازگاری با ویندوزهای SEVEN,Eight هم کاری کردی یا فقط تابع های برنامه تو رو نوشتی؟
    به نظر خودت از همون فریم ورک های ماکروسافت استفاده بکونیم بهتر نیست ؟؟؟؟


    موفق و پیروز باشید.

  3. #3

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    به نظر من فقط وقت تلف کردنه!
    خیلی ها هنوز به فریم ورک مایکروسافت ایراد می گیرن، شما فریم وردک جدید میدین؟!

  4. #4

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    نقل قول نوشته شده توسط mrg_vb مشاهده تاپیک
    حالا مثلا چند تا تابع توش گذاشتی جناب ایمان خان؟؟؟؟
    فعلا تابع ها محدود و کمه خوب معلومه هر فریمورکی اولش خیلی ضعیفه ولی با گذشت زمـــــــــان بهتر میشه!
    اطمینان داشته باشید، این فریمورک هروز خیلی بهتر و قویتر میشه!
    برای سازگاری با ویندوزهای SEVEN,Eight هم کاری کردی یا فقط تابع های برنامه تو رو نوشتی؟
    فعلا فقط با ویندوز های ویستا و سون و اکس پی تعبیه شده!
    به نظر خودت از همون فریم ورک های ماکروسافت استفاده بکونیم بهتر نیست ؟؟؟؟
    معلومه که بهتره ! شما داری نارو ا مایکروسافت مقایسه میکنی!؟؟؟ولی ما خواستیم یک فریمورک بنویسییم که محدود به برنامه نویس ها و برنامه های خودمونه! و اینم بگم که خیلی رو این فریمورک زحمت کشیدیم!



    حتما لینک دانلود فریمورک رو میزارم
    !

  5. #5

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    نقل قول نوشته شده توسط hamid1988 مشاهده تاپیک
    به نظر من فقط وقت تلف کردنه!
    خیلی ها هنوز به فریم ورک مایکروسافت ایراد می گیرن، شما فریم وردک جدید میدین؟!
    نظر لطف شماست! هرکی یه نظری داره! معلومه که فریمورک مایکروسافت خیلی خیلی خیلی بهتر از این فریمورک تازه متولد شده ماست! اصلا رو این شکی نیست! ولی حلا یه سوال اگه شما یه فریمورک اختصاصی برای خودت داشتی و طبق اون برنامه نویسی مکیدی راحت نبودی!؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    گذشته از مفید بودن یا نبودن این پروژه و پیش بینی ها در مورد شکست یا موفقیت اون کارتون ارزشمند و قابل تقدیر هستش و بهتر هست دوستان کمی با تامل در این مورد نظر بدن چرا که همیشه پروژه های بزرگ نقطه آغازی داشتن و همیشه این نقطه برای دیگران و شاید هم خودشون خنده دار به نظر میومده ولی در کل به نظر من اگر این پروژه بتونه ادامه پیدا کنه و محدود به یکی دو سال طراحی و بعد خاتمه اون نشه میتونه موفقیت هایی رو در خور خودش کسب کنه.

  7. #7

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    گذشته از مفید بودن یا نبودن این پروژه و پیش بینی ها در مورد شکست یا موفقیت اون کارتون ارزشمند و قابل تقدیر هستش و بهتر هست دوستان کمی با تامل در این مورد نظر بدن چرا که همیشه پروژه های بزرگ نقطه آغازی داشتن و همیشه این نقطه برای دیگران و شاید هم خودشون خنده دار به نظر میومده ولی در کل به نظر من اگر این پروژه بتونه ادامه پیدا کنه و محدود به یکی دو سال طراحی و بعد خاتمه اون نشه میتونه موفقیت هایی رو در خور خودش کسب کنه.
    خیلی ممنون! واقعا دل گرم شدم از خوش فکریتون!

  8. #8

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1
    امروز مفتخرم جدیدترین فریمورک شرکت Imansoft رو به شما معرفی کنیم! فریمورکی که کتابخانه ای تابع های آماده و نوشته شده است که فقط در برنامه های نوشته شده توسط Imansoft استفاده میگردد. روش کار این فریمورک اینگونه است که وقتی شما نرم افزار ها شرکت Imansoft رو رایانه خود نصب میکنید ! این نرم افزار ها برای اجرا هر قسمت نیاز به کد هایی دارد بنابراین، هر کجا لازم باشد نرم افزار تابع مورد نظر خود را فراخوانی میکند و این امر باعث سرعت در اجرای نرم افزار و راحتی برنامه نویسان Imansoft میشه! امیدوارام روزی فریمورک Navider یک ، فریمورک عمومی برای تمام برنامه نویسان باشه! اولین نرم افزاری که با این فریمورک تعبیه شده ... iMPlayer Pro که چند وقت دیگه در اینترنت عرضه میشه!
    جناب ایمان میشه یه کم در مورد نحوه ی عملکرد این فریم ورک برامون توضیح بدید ؟
    اصلا چطور میشه چنین چیزی رو نوشت ؟؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    بی زحمت کاملتر توضیح بدید در این خصوص که هدف و کاربرد این چیه

  10. #10

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    نقل قول نوشته شده توسط mrg_vb مشاهده تاپیک
    جناب ایمان میشه یه کم در مورد نحوه ی عملکرد این فریم ورک برامون توضیح بدید ؟
    اصلا چطور میشه چنین چیزی رو نوشت ؟؟؟؟؟؟؟؟
    بله! خوب فکر کنم بیشتر برنامه نویس هایی که با فریمورک های net. مایکروسافت کار کردن یقینا میدونن فریم ورک چیه! بله فریمورک Navider همون طور که گفتم ! مثل کتابخونه ای از توابع و کد های نوشته شده و آماده است که سرعت اجرای برنامه رو بالا میبره و راحت کردن برنامه نویس هم بیش از بیش بیشتر میکنه! خوب حالا میخواهم نحوه کار کرده این فریمورک بگم!!!
    بعد از نصب فریمورک نویدر ( نصب در شاخه اصلی سیستم عامل Root/system32)
    5فایل Dynamic link-library یا همون dll. روی شاخصه اصلی سیستم عامل
    1فایل به نام navix32.exe روی شاخه اصلی
    1 فایل به نامNavider .cpl روی شاخه اصلی
    1 فایل به نام NaviAutox.reg روی رجیستری های ویندوز
    نصب میشن!
    فایل های dll ها{callfx.dll,dllsearch,fxplorer,servx,smf}
    smf.dll:مسولیت نشان دادن پیغام های خطا
    servx.dll:سرویس دادن و منظم کردن کد های باینری در ریجستری ونیدوز
    fxplorer.dll:اصلی ترین و مهمترین جز فریمورک و محل نگهداری و ذخیری سازی توابع و کد های آماده
    dllsearch.dll:جستجوگر
    callfx.dll:فراخوان توابع و کد ها در برنامه
    -----
    navix32.exe:اجرا کننده فریمورک به طور خودکار از زمان آغاز به کار ویندوز
    ************************************************** *********************
    خوب بعد از نصب فریمورک و اجرا مثلا یک برنامه از سری برنامه های Imansoftبه نقطه از برنامه که میرسیم ،کاربر نیاز به پردازش و خروجی سریع برنامه دارد مثلا شما در حال تماشا ی یک فیلم با کبفبت HD با حجم سنگین توسط iMPlayer هستید خوب شما میخواهیید مقداری از فیلم رو به جلو و یا عقب بزنید(مطمئنا شما در حال چنین مواقعی دچار مشکل هنگ برنامه پخش کننده و کم آوردن مقدار Ram سیستم تون شدید)! شما بالافاصله بعد از زدن ذکمه مورد نظر یک تابع رو از callfx.dll فراخوانی کردید و از طریقfxplorer.dll پبدا شده و کامپایل خودکار میشه ! در حقیقت الان برنامه iMPlayer کار عقب و جلو فیلم رو انجام نداده بلکه Navider بوده که این کارو با سرعتی بالا انجام و در اختیار شما قرار میده ! با این صورت نه حجمی زیادی از رم گرفته میشه نه فشاری به پردازش گر شما میاد نه من برنامه نویس 10خط کد برای این کار نوشتم !!!!
    امیدوارم تونسته باشم ، کار این فریمورک رو به شما فهمونده باشم@
    با تشکر!

  11. #11

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    خوانندگان این تاپیک الان با این توضیحات گنگ چه کاری باید انجام دهند؟
    تا وقتی که این بستر ادعایی
    برای آزمون و بررسی در دسترس نباشد فقط یک داستان به حساب می‌آید

    امیدوارم شما دنباله‌رو یا همان فردی که ادعا می‌کرد یک بستر تحت ASP.NET MVC طراحی کرده نباشید

  12. #12

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    نقل قول نوشته شده توسط AMIBCT مشاهده تاپیک
    خوانندگان این تاپیک الان با این توضیحات گنگ چه کاری باید انجام دهند؟
    تا وقتی که این بستر ادعایی
    برای آزمون و بررسی در دسترس نباشد فقط یک داستان به حساب می‌آید

    امیدوارم شما دنباله‌رو یا همان فردی که ادعا می‌کرد یک بستر تحت ASP.NET MVC طراحی کرده نباشید
    من بلد نیستم خوب حرف بزنمو ! داستان تعریف کنم............... همیشه ام تو انشا نمره پایینی میگرفتم! چه خوب میشد ما ایرانی به جای اینکه همدیگرو تو هرجا دروغ گو یا مدعی خطاب کنیم بهتر نبود ، به هم کمک کنیم!.............
    حتما به خاطر ادعای حرفام تا چند روز دیگه لینک دانلود این فریمورک رو قرار میدم!!! فقط امیدوارم به خاطر نظرات شما دوستان تو این پروژه دل سرد نشم!
    ممنون

  13. #13

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    بهتر بود قبل از اینکه محتوای گنگ رو در بخش نامناسب ایجاد کنید
    لینک دانلود رو در تاپیک قرار می‌دادید تا کسانی که به تاپیک وارد می‌شوند بفهمند قرار است چه چیزی را ارزیابی کنند
    و بتوانند آن را ارزیابی کنند

  14. #14

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    نقل قول نوشته شده توسط AMIBCT مشاهده تاپیک
    بهتر بود قبل از اینکه محتوای گنگ رو در بخش نامناسب ایجاد کنید
    لینک دانلود رو در تاپیک قرار می‌دادید تا کسانی که به تاپیک وارد می‌شوند بفهمند قرار است چه چیزی را ارزیابی کنند
    و بتوانند آن را ارزیابی کنند
    حتما این کارو انجام میدم!!!!!!!!!! مطمئن باشید ! بعدشم اگه من این فریمورک رو می زاشتم شما هم نصب می کردید !چه جوری میخواستید بفهمید که اجزای تشکیل دهنده این فریمورک چیه! من یه توضیح کوچیک دادم تا دوستانی از من خواسته بودند رو بی پاسخ نزارم! ولی شما ....اونو گـــــــنـــــــــگ خوندی!

  15. #15

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    منتظر هستیم

  16. #16

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    گفتم یادآوری کنم فایل‌هایی رو قرار بود برای دانلود قرار بدید

  17. #17

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    از تمامی عزیزانی که منتظر این فریمورک هستند ! عذرخواهی مکینم! فعلا این فریمورک تو ریلز آخر دچار مشکلاتی شده که به زودی بر طرف میکنیم و اونو واسه دانلود میزاریم! واسه همین هم عرضه iMPlayer pro هم یه زره عقب میوفته!!!
    با تشکر

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار H.Yousefi
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    اورمیه
    پست
    48

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    ایمان جان سلام.
    من امروز متوجه تاپیکت شدم. دستت درد نکنه از این حرکتت. راستش من حدود 5 سال بود داشتم به این موضوع فکر می کردم. و لی امسال موفق شدم کارشو شروع کنم. برای همین دنبال مطالعه مطالب بودم که با تاپیکت آشنا شدم. امیدوارم هرچه زودتر این فریمورک رو برای دانلود بذاری تا ما هم ببینیم چی از آب در اومده تا بجای دوباره کاری، سعی کنیم فریمورک شما رو ارتقا بدیم تا زودتر به نتیجه برسیم.

    با آرزوی موفقیت.

  19. #19

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    نقل قول نوشته شده توسط H.Yousefi مشاهده تاپیک
    ایمان جان سلام.
    من امروز متوجه تاپیکت شدم. دستت درد نکنه از این حرکتت. راستش من حدود 5 سال بود داشتم به این موضوع فکر می کردم. و لی امسال موفق شدم کارشو شروع کنم. برای همین دنبال مطالعه مطالب بودم که با تاپیکت آشنا شدم. امیدوارم هرچه زودتر این فریمورک رو برای دانلود بذاری تا ما هم ببینیم چی از آب در اومده تا بجای دوباره کاری، سعی کنیم فریمورک شما رو ارتقا بدیم تا زودتر به نتیجه برسیم.

    با آرزوی موفقیت.
    خیلی ممنون یوسف جان! لطفا فقط دعا کن که مشلاتی که نمیزاره این فریم ورک آماده بشه رفع بشه! بخدا خود خدا میدونه ! که چقدر درگیرشم و خسته شدم!!! الانم یه پروژه وی بی بم خورده که باید توش از database استفاده کنم! که تا حالا من با دیتابیس کار نکردم@@@ که این جا جا داره از بچه های برنامه نویس واسه کمک هایی بم کردن تشکر کنم@ خیلی به من لطف دارید@@@@@ ممنون

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار m0hammad_01
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    113

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    سلام دوست عزیز
    خیلی خوشحال شدم یه کار جدید ازت دیدم.معلوم هستش که حسابی داری تلاش می کنی.این عالیه
    بیشتر برنامه نویس ها یا شرکت های برنامه نویسی برای راحتی کار خودشون و برنامه نویساشون میان یه سری کلاس هایی رو می نویسن (اگه زیاد باشه و جامع می تونن تبدیل به فریم ورکش کنن) و خودشون و تیمشون از اونا استفاده می کنن.البته بیشر هدف از این کار سهولت و سرعت بخشیدن به توسعه نرم افزار است.حتی بعضیا این کلاسها رو می فروشن.
    _ میخوام بدونم هدف شما از ساخت این فریم ورک چیه؟ (اگه اشتباه نکنم بیشتر تو زمان اجرا به کمکتون میاد)
    _ پیشنهاد می کنم ببینید این کار تو نرم افزارهای معروف، رایج هست؟ (خیلی مهمه)

  21. #21

    نقل قول: جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1

    نقل قول نوشته شده توسط m0hammad_01 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    خیلی خوشحال شدم یه کار جدید ازت دیدم.معلوم هستش که حسابی داری تلاش می کنی.این عالیه
    بیشتر برنامه نویس ها یا شرکت های برنامه نویسی برای راحتی کار خودشون و برنامه نویساشون میان یه سری کلاس هایی رو می نویسن (اگه زیاد باشه و جامع می تونن تبدیل به فریم ورکش کنن) و خودشون و تیمشون از اونا استفاده می کنن.البته بیشر هدف از این کار سهولت و سرعت بخشیدن به توسعه نرم افزار است.حتی بعضیا این کلاسها رو می فروشن.
    _ میخوام بدونم هدف شما از ساخت این فریم ورک چیه؟ (اگه اشتباه نکنم بیشتر تو زمان اجرا به کمکتون میاد)
    _ پیشنهاد می کنم ببینید این کار تو نرم افزارهای معروف، رایج هست؟ (خیلی مهمه)
    خیلی ممنون از نظرت و خیلی خوشحالم که میبینم در مورد فریم ورک چیزهایی میدونی! همون طور که خودت گفتی هدف ما از نوشتن و پیاده سازی این فریمورک سرعت بخشیدن در اجرا و نوشتن برنامه ست!
    در رابطه با پیشنهادتونم باید بگم که.......نرم افزار های زیادی از فریمورک ها استفاده میکنن! مثل برنامه هایی که با VB .netنوشته میشن! اما برنامه معروف رو من فقط تا اینجا Ashampoo burning رو میشناسم که از یه فریمورک مخصوص خوده شرکت Ashampoo استفاده میکنه!

تاپیک های مشابه

  1. دعوت نامه سومین همایش کاربران ایرانی لینوکس
    نوشته شده توسط ali643 در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 اسفند 1382, 13:20 عصر
  2. آزاد سازی دامین‌های ایرانی
    نوشته شده توسط Best Programmer در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 بهمن 1382, 10:53 صبح
  3. اخطار امنیتی به دو شرکت معتبر ایرانی
    نوشته شده توسط Inprise در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 18:55 عصر
  4. میبینم که ایرانی ها هم بازی مینویسن
    نوشته شده توسط artemis-a..x در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 شهریور 1382, 13:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •