نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

  1. #1

    صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    سلام

    Untitled-2.jpg

    این عکسو همون طور که مشاهده میکنید برای من e.new pageindexرو نمیاره دلیلش چیه؟
    و اگر ممکنه من تا حالا نتونستم صفحه بندی کنم گرید ویو رو(مثلا 5 تا 5 تا اطلاعات رو نشون بده )
    صفحه بندی پیشسرفته با C#‎رو هم اگر آموزشی دارید لینکی دارید بذارید یاد بگیریم
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    AllowPaging را برابر true قرار داده‌اید؟

  4. #4

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط farhud مشاهده تاپیک
    AllowPaging را برابر true قرار داده‌اید؟
    بله اونم trueکردم

  5. #5

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    سلام
    توروخداکمک کنید مشکل منم دقیقا همینه
    تقریبه یک هفته است دنبالشم اما نفهمیدم چکارش کنم
    برای منم نمیاره
    توروخداهرکی بلده بگه چکارکنم؟

  6. #6

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    تو کدوم رویداد داری کد مینویسی؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    سلام دوست عزیز

    شما در هر رویدادی که نمی تونید e.NewPageIndex رو فراخونی کنید.شما می تونید مثلا برای مثال بالا بنویسید :

    GridView1.PageIndex = 0;


    برای استفاده از e.NewPageIndex شما باید مثلا از رویداد GridView1_PageIndexChanging صفحه مورد نظر رو جهت نمایش بعد از کلیک بر روی اعداد با e.NewPageIndex فراخوانی کنید.

    protected void GridView1_PageIndexChanging(object sender, GridViewPageEventArgs e)
    {
    //در این قسمت بعد از کلیک بر روی هر صفحه می تونید کد صفحه رو با e.NewPageIndex به نمایش در بیارید
    }

    اگر مشکل رفع نشد کد رو بزارید تا براتون OK کنم

    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    ممنون ازراهنماییتون منم توی همین رویداد مینویسم به این شکل:

    protectedvoid GridView1_SelectedIndexChanging(object sender, GridViewSelectEventArgs e)
    {
    GridView1.PageIndex = e.NewPageIndex;
    GridView1.DataBind();
    }

    من روی رویداد GridView1_PageIndexChanging دابل کلیک میکنم ودرقسمت کد که میخوام این کد و بنویسم NewPageIndex روبرام نمیاره البته اینم بگم که e رومیاره
    من منظورتون و ازاین قسمت نفهمیدم لطف میکنید بیشترتوضیح بدید؟:

    "رای استفاده از e.NewPageIndex شما باید مثلا از رویداد GridView1_PageIndexChanging صفحه مورد نظر رو جهت نمایش بعد از کلیک بر روی اعداد با e.NewPageIndex فراخوانی کنید."
    من دارم اشتباه عمل میکنم که برام نمیاره؟

  9. #9

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    کد منم اینه
     protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.\\sqlexpress;Initial Catalog=dbvita;Integrated Security=True;Pooling=False");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from Tbl_lastp order by ID desc ");
    cmd.Connection = con;
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = cmd;
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds);

    GridView1.DataSource = ds;
    GridView1.DataBind();

    }

    protected void GridView1_PageIndexChanging(object sender, GridViewPageEventArgs e)

    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.\\sqlexpress;Initial Catalog=dbvita;Integrated Security=True;Pooling=False");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from Tbl_lastp order by ID desc ");
    cmd.Connection = con;
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = cmd;
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds);
    GridView1.PageIndex = e.NewPageIndex;
    GridView1.DataSource = ds;
    GridView1.DataBind();

    }


    که نمیاره هر چی مینویسیم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    یکی از دوستان مجید مقصودی پور یه پستی داره الان یادم نیست. همون صفحه بندی که استفاده کردم.
    اگر دوستان لینکشو دارن بزارن

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    سلام دوستان

    این نمونه را واسه شما نوشتم. ببنید اگه مشکلی بود باز اعلام بفرمایید.
    (لطفا از کد نویسی ایراد فنی نگیرید!کد به صورت ساده جهت درک راحتر به این صورت نوشته شده)

    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    سلام كد و برات نوشتم
     
    protected void GridView1_PageIndexChanging(object sender, GridViewPageEventArgs e)
    {
    try
    {

    GridView1.PageIndex = e.NewPageIndex;
    string" SqlConnection con = new SqlConnection("conn);
    string str = "select from Tbl_lastp order by ID desc";
    SqlCommand com = new SqlCommand(str, con);
    SqlDataAdapter ad = new SqlDataAdapter();
    DataTable test = new DataTable();
    con.Open();
    ad.SelectCommand = com;
    ad.Fill(test);
    GridView1.DataSource = test;
    GridView1.DataBind();
    con.Close();

    }

    كانكشن دومي رو هم هر جا دوست داشتي بزار اما اگه تو يه دگمه بزاري كه گريد ويو رو true va visable كني خوشگل تر ميشه برنامت

  13. #13

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    و اين هم 5تا 5 تا بهت نشون ميده PageSize="5"

  14. #14

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    روی حالت دیزاین روی جدول راست کیلیک کن > پروپرتیس > تو پنجره پروپرتیس بگرد دنبال یک گزینه با عدد 10 ( چون پیش فرضش 10 تایی هست ) ، الان خاطرم نیست اسم گزینش چیه ، اونو به هر تعداد ردیف که میخوای تغییر بده

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو


  16. #16

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    ممنون دوستان مشکل من که حل شد

  17. #17

    نقل قول: صفحه بندی پیشرفته گرید ویو

    سلام
    من این کد

    protected void GridView1_PageIndexChanging(object sender, GridViewPageEventArgs e)
    {

    GridView1.PageIndex = e.NewPageIndex;
    GridView1.DataBind();
    }

    رو نوشتم .. allow pagingرو هم true کردم ولی این خطا رو میده:
    The GridView 'GridView1' fired event PageIndexChanging which wasn't handled.
    آخرین ویرایش به وسیله zahrashoja : دوشنبه 23 مرداد 1391 در 23:12 عصر

تاپیک های مشابه

  1. صفحه بندی در گرید ویو با گذاشتن اول و اخر
    نوشته شده توسط mhaghp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 15:34 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1390, 06:26 صبح
  3. سوال: گرفتن خروجی از یک صفحه یا از گرید ویو
    نوشته شده توسط si6arp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آذر 1389, 00:57 صبح
  4. سوال: نحوه صفحه بندی در گرید ویو
    نوشته شده توسط Saber_Fatholahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1388, 22:11 عصر
  5. سوال: صفحه بندی دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 09:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •