نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: معنی گزینه مقالات در سایت برنامه نویس و چند سوال دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    Lightbulb معنی گزینه مقالات در سایت برنامه نویس و چند سوال دیگر

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم سایت:
    چند سوال در ذهن این حقیر نقش بسته که پاسخشان را از خدمت محترم اساتید عارضم:
    1. این مقولهء مقالات در پرتال به چه معنی و مفهومی است و کلاً پرتال برنامه نویس به چه کاری می آید؟(چون فقط حاوی سوالات بسیار مهم جدید کاربران می باشد که بدون نظم و ترتیب یکجا نشسته!) ضمناً با هر کلیک بر روی نام های کاربری برای تمام کاربران گزینه ای نیز بنام "مشاهده مقالات" افزوده شده که برای تمام کاربران (تا آنجایی که من میدانم) پاسخ این است:
      There is no available content written by Felan_User
    2. در مرورگر فایرفاکس در منوهای بالای صفحه، فقط بکام با مشعلش کار میکند و معمولاً سایر گزینه ها (حداقل برای بنده) غیرفعال هستند (Firefox 12.0)؛ یعنی ابتدائاً گزینه های منو (پایینی ها) بصورت لینک می باشند ولی همین که نیّت ما مبنی بر کلیک کردن (یا حتی MouseMove) را درک می کنند، سریع به label تعییر ماهیّت می دهند و دست ما در حنا باقی میماند. متاسفانه مرورگر chrome در سیستم بنده هر وقت تمایل داشته باشد crash کرده (البته آنجا هم چندین بار به چنین مواردی برخورده ام) و IE هم بلد نیستم استفاده کنم ...
    3. بخشهایی مانند WCF , Web Services , .Net Remoting ، پروژه Mono یا #F و ... در تالار دات نت؛ کاملاً مورد بی توجهی و عدم عنایت قرار گرفته اند، بنده ادعا ندارم که همه کاربران این سایت به چنین مفاهیمی علاقه، آشنایی، تسلط و ... دارند (حتی بیشتر از 5% هم!) ولی اگر کاربری از کاربران خدای نکرده به ناگاه و بر حسب تصادف کلیکی بر روی چنین بخش هایی نموده باشد، با دیدن مطالب در هم و برهم و سوالات بیربط پخش شده در آن؛ دیگر تا قیامت هم قصد مراجعه مجدد، در ذهن خود نمی پروراند.
    4. اینجانب بیاد می آورد که چندین بار کاربران و حتی مدیران همیشه حاضر آنزمان، در مورد سیاست هایی که سایت هایی مثل stackoverflow یا social.msdn و ... درباره به نتیجه رسیدن یک تاپیک و سوالها و مهمتر از آن جواب های قابل قبول اتخاذ کرده اند؛ بحث کرده و به نتایجی هم رسیدند (هرچند اندک) ولی هیچ اثری روی کارکرد سایت معتبر و مرجع برنامه نویسان ایران نگذاشت! به دیدهء این حقیر این امر بسیار در کم کردن پست/تاپیک های اضافه، تکراری و بی نتیجه مثمر ثمر خواهد بود.
    5. بنده بسیار نگران و مضطربم که چه خاکی برسر مجله بسیار پرطرفدار برنامه نویس فرو ریخته شد، قبول دارم که ویراستار نداشتیم و در آخر مطلب کم بود و ... ولی بعد آن نُه ها پست و تاپیک مبنی بر علاقمندی کاربران برای ادامه کار زده شد که با جواب های کوبنده دوستان کهن کار و پرتلاش (و برخی مدیران) مواجه شده اند و جواب های سرسری تر بقیه کاربران! در حالیکه نیت بسیاری از درخواست دهندگان خیر بوده و قصد به اشتراک گذاری دانسته هایشان با سایر کاربران را داشتند (بماند که 90% نصفه کاره رها می نمایند، منظورمان همان 10% است) ...
    6. دیگر مصدّع اوقات همایونی نشویم، ولی خیلی کوتاه نیمه راه حلهایی که به ذهن کوته این حقیر خطور می نماید به استحضار هیئت مدیره محترم می رساند، باشد که ما متهم به ایرادگیری و نالهء شبگیر نمودن نگردیم...

    راه گزینی های رسیده به عقل ناقص حقیر:

    1. می توان از پسوندی بنام بتا یا حتی آلفا (در باب رساندن معنی موقتی تا زمان تکمیل) در چنین مواردی افزود تا با مراجعه افراد از همه جا بی خبر و ناآشنا به عملکرد و مکانیزم پیچیده! و غنی سایت، به چنین جاهایی؛ منجر به از ریشه زدن اعتبار سایت و قضاوت نابخردانه در مورد کلیّت آن نگردد ...
    2. شاید مشکل از سیستم و مرورگر بنده باشد (با علم به اینکه جدیداً بروزرسانی شده است)، که درصورت صحت این قضیه و بررسی کوتاهی که توسط مدیران و یا سایر کاربران محترم در زمینه این مشکل بنده انجام میگیرد، بدینوسیله به اطلاع میرساند که تنها رفع نواقص مدنظر بوده و نیت بر اصلاح و پیشرفت روزافزون این سایت متفاوت بوده است...
    3. در بخش های C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎/C و دلفی و ... که قبلاً حضوری (نه چندان درخشان) در این بخش های برنامه نویسی داشتیم، حتی با توجه به تعداد اندک مدیران، بخش های مهم تر بصورت اعلان در می آمدند ولی در این تالار (دات نت) بسیاری از بخش ها از این نعمت برخوردار نبوده و بصورت فله ای تاپیک ها انباشته شده اند! بعنوان مثال از دید بنده آموزش WCF (مقدماتی تا پیشرفته) در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting این قابلیت را دارد (و بسیار موارد مشابه که قصد فضولی و جسارت بر عملکرد مدیران ندارم) و بنده هر دفعه برای یافتن آن باید جستجویی عمیق و طولانی داشته باشم! درست است که جناب کرامتی علاقه وافری به سیستم جستجوی سایت دارند ولی بیایید انصاف داشته باشیم و قبول کنیم زیاد هم از کجی دیوار نیست در اینمورد مثلآً من نه دنبال یونیکد ی، ۍ، ێ و ي و ... میگردم نه مورد خاصی! میگویم که اِی جستجوگر محترم سایت بیاب برای من کلمهء WCF (لاتین) را برای کاربر iranmsb و این جستجوگر محترم با جمله معروفش مبنی بر گزینه زیر، ما را بازهم مشعوف می گردند:
      هیچ مورد جدیدی یافت نشد.
    4. یه تیکی، تعییر رنگی، رتبه پست و ... نه مثل اون ستاره ها که طرف تاپیک رو میزنه (کـــــمــــــــــک! فــــــوری!!! تو رو خدا) بعد 5 عدد ستاره به آن چسباده و کاملاً بیربط بودن این امکان را به رخ ما می کشاند!
    5. راه دراز و سخن کوتاه ؛ گمان بر این داریم چه بسا باری دیگر همّتی کنیم، نتیجه ای بس گوارا ما را حاصل آید! درسته فکر کنم آقای عسگری، ویراستار و ... رفتن ولی تلاش که میشه کرد! اینهمه در موردش کاربرا درخواست کردن؛ اگه بیاد داشته باشد قرار بر این شد که مطالبی در سایت که قابلیت تبدیل به مقاله رو دارند، دسته بندی و جمع آوری کنیم که خدا رو شکر اصلاً هم کم نیستند؛ یکی هم بحث تبلیغات! الان میگم پارمیدا باز هم دعوا میشه ولی چی میشه تبلیغات نباشه ایندفعه؛ باور کنید، همون کار رو خراب کرد ...
    6. این خودش جواب بود ...

    و من ا.. توفیق و ان عليكم لحافظين، كراماً کاتبین ...
    آخرین ویرایش به وسیله Saeed_m_Farid : شنبه 27 خرداد 1391 در 14:08 عصر دلیل: تصحیح سوء تفاهم

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: معنی گزینه مقالات در سایت برنامه نویس و چند سوال دیگر

    از این که برای پیدا کردن مشکلات و راه حل های احتمالی وقت گذاشتید متشکرم. من این مسائل رو بررسی می کنم و امیدوارم در اسرع وقت بتوانیم راه حل مناسبی برایشان پیدا کنیم.

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره صفحات سایت برنامه نویس
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 خرداد 1383, 10:48 صبح
  2. سایت برنامه نویس هک شده؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط Fh_prg در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 17 بهمن 1382, 21:28 عصر
  3. نقاط ضعف امنیتی سایت برنامه نویس
    نوشته شده توسط Inprise در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آذر 1382, 16:13 عصر
  4. سایت برنامه نویس یا مرکز تبلیغات دلفی
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1382, 10:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •