نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: به روز رسانی خودکار اطلاعات جداول در SQL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    Red face به روز رسانی خودکار اطلاعات جداول در SQL

    سلام به همه ی دوستان . من می خوام راهی رو پیدا کنم که بتونم یک فیلد خاص از جدولم که حاوی مانده حساب بانکی افراده ، هر ماه به روز بشه ( برای همه ی رکوردهایی که فاصله به روز رسانی قبلیشون با به روز رسانی جدید 1 ماهه ) برای انجام خودکار این به روز رسانی چه راهی رو پیشنهاد می کنید ؟ ممنون میشم کمکم کنید ....

  2. #2

    نقل قول: به روز رسانی خودکار اطلاعات جداول در SQL

    چرا به روز رسانی را می خواهید ذخیره کنید؟
    آن را می توانید به صورت محاسبه انجام بدید
    شما در view یک فیلد مجازی ایجاد کنید که در آن بتواند به طور مثال a را از b کم کند(a-b=c)
    و c یعنی مانده
    این بهترین روشه و برای مانده یک فیلد ذخیره سازی در نظر گرفتن درست نیست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: به روز رسانی خودکار اطلاعات جداول در SQL

    میشه یذره بیشتر راجع به روشی که گفتین توضیح بدین .... ببینید من دو تا جدول دارم یکی سپرده بلند مدت یکی کوتاه مدت می خوام فیلد مانده حساب تو کوتاه مدت ( سود بلند مدت ) هر ماه بر حسب فیلد مانده تو بلند مدت به روز رسانی بشه ( مثلا سود 21 درصد ) .... و هر بار که کاربر خواست گزارش بگیره اطلاعات باشه .....

  4. #4

    نقل قول: به روز رسانی خودکار اطلاعات جداول در SQL

    لطفا فیلدهای که در تیبل وجود داره را بگید
    و توضیح مختصری در مورد فیلدهای مهم هم بگید
    با توضیحاتی که شما دادید خیلی نمی شه با قاطعیت کمک کرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: به روز رسانی خودکار اطلاعات جداول در SQL

    دو جدول به نام های Boland_Modat و Kutah_Modat دارم که فیلد های جدول Boland_Modat : شماره حساب ، نام ، نام خانوادگی ، ش شناسنامه ، ش ملی ، تاریخ افتتاح حساب ، تاریخ واریز پول ، مانده حساب و جدول Kutah_Modat : شماره حساب ، نام ، نام خانوادگی ، ش شناسنامه ، ش ملی ، تاریخ افتتاح حساب ، تاریخ واریز پول ، تاریخ آخرین به روز رسانی ، مانده حساب


    عملکرد به اینصورته که وقتی مشتری حساب باز می کنه ( بلند مدت ) همزمان علاوه بر ساخت یه رکورد تو جدول بلند مدت تو جدول کوتاه مدت یه رکورد جداگونه براش ساخته میشه ( بیشتر اطلاعات اولیه رو از جدول بلند مدت می گیره ) ، مانده حساب اولیه این مشتری تو کوتاه مدت 21 درصد مانده حساب جاری حساب بلند مدتشه .... خب کاری نداریم حالا می خوام برنامم ، فیلد مانده حساب ( که در واقع سود ماهیانه 21 درصدی فیلد بلند مدته ) همه ی رکورد های جدول کوتاه مدتم رو هر زمان که اختلاف مقدار فیلد تاریخ به روز رسانیشون با تاریخ روز جاری 1 ماه بود به روز کنه یعنی به فیلد مانده حساب کوتاه مدت که گفتم 21 درصد مانده حساب بلند مدت اضافه بشه .....

  6. #6

    نقل قول: به روز رسانی خودکار اطلاعات جداول در SQL

    می شه یک مثال کاربردی هم بزنید ؟
    پس مبلغ واریز را کجا وارد می کنید؟

    آیا کوتاه مدت را برای واریز سود بلند مدت می خواهید؟
    درصد همیشه 21 درصد ثابت است؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: به روز رسانی خودکار اطلاعات جداول در SQL

    مبلغ واریزی مربوط به هر حساب تو مانده حساب مربوطه قرار میگیره دیگه !!!!! درصد هم همیشه 21 درصده ( البته فعلا )

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: به روز رسانی خودکار اطلاعات جداول در SQL

    من خودم به این صورت گذاشتم که هر بار برنامه Run میشه تاریخ روز رو می گیره بعد با فیلد تاریخ آخرین به روز رسانی جدول کوتاه مدت مقایسه می کنه اگر ... Update می کنه ... اما فکر نکنم اینطوری زیاد جالب باشه ....

    کد مبتدیانستا ..... اگه اشکالاتشم بگی که دیگه ....

    string Date_Temp = Persian.Miladi2Shamsi(DateTime.Now);
    string[] Numbers_Date_Temp = Date_Temp.Split('/');
    int Year_Date = Convert.ToInt16(Numbers_Date_Temp[0]);
    int Munth_Date = Convert.ToInt16(Numbers_Date_Temp[1]);
    int Day_Date = Convert.ToInt16(Numbers_Date_Temp[2]);

    con.ConnectionString = "SERVER = .;DATABASE = Seporde_Kutah_Modat;INTEGRATED SECURITY = true";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "SELECT Number,Tarikhe_akh_b,Mande FROM Kutah_Modat";
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = cmd;
    con.Open();
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "Kutah_Modat");
    dtgv.DataSource = ds;
    dtgv.DataMember = "Kutah_Modat";


    for (int i = 0; i < (dtgv.Rows.Count - 1); i++)
    {
    string Number_Of_Customer = dtgv.Rows[i].Cells[0].Value.ToString();
    string Temp_Date_Database = dtgv.Rows[i].Cells[1].Value.ToString();
    Int64 Mablagh_kutah_m_ghabli = Convert.ToInt64(dtgv.Rows[i].Cells[2].Value.ToString());
    string[] Numbers_Temp_Date_Database = Temp_Date_Database.Split('/');
    int Year = Convert.ToInt16(Numbers_Temp_Date_Database[0]);
    int Munth = Convert.ToInt16(Numbers_Temp_Date_Database[1]);
    int Day = Convert.ToInt16(Numbers_Temp_Date_Database[2]);
    int Diffrence_Munth = Munth_Date - Munth;

    cmd.CommandText = "SELECT Mande FROM Boland_Modat";

    da.SelectCommand = cmd;
    da.Fill(ds, "Boland_Modat");
    dtgv2.DataSource = ds;
    dtgv2.DataMember = "Boland_Modat";

    if (Year_Date == Year && Day_Date == Day && Diffrence_Munth == 1)
    {
    Int64 Mablagh_kutah_m_baedi = Convert.ToInt64(dtgv2.Rows[i].Cells[0].Value.ToString());

    Mablagh_kutah_m_baedi *= 21;
    Mablagh_kutah_m_baedi /= 100;
    Mablagh_kutah_m_ghabli += Mablagh_kutah_m_baedi;


    cmd.CommandText = "UPDATE Kutah_Modat SET Tarikhe_akh_b=@Tarikhe_akh_b,Mande=@Mande wHERE Number=@Number";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Tarikhe_akh_b", Date_Temp.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Mande",Mablagh_kutah _m_ghabli.ToString());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Number", Number_Of_Customer);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Parameters.Clear();
    }

    }
    con.Close();

  9. #9

    نقل قول: به روز رسانی خودکار اطلاعات جداول در SQL

    جداول شما باید اصلاح شود
    شما نیاز ندارید در جدول کوتاه مدت آن همه اطلاعات ذخیره کنید
    باید فیلدهای تکراری در کوتاه مدت را حذف کنید و فقط یک ID از بلند مدت در کوتاه مدت بگذازید

    و شما باید فیلد سود را در view محاسبه کنید که فیلد مبلغ در 100 تقسیم می شود و در 21 ضرب تا سود به دست بیاید
    و در کوتاه مدت یک فیلد به نام پرداخت سود دارید
    وقتی کاربری پرداخت را می زند در view باید این عدد را منهای سود کنید که مانده حساب آخر صفر شود

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: به روز رسانی خودکار اطلاعات جداول در SQL

    مرسی از جوابتون ... اما میشه مرجعی رو برای یادگیری View ها تو sql معرفی کنید . من راجع به View ها چیزی نمیدونم .... باز هم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. به روز رسانی اطلاعات صفحه هنگام load شدن(شبیه سازی CTRL+F5)
    نوشته شده توسط hosseintaheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 22 آذر 1392, 13:01 عصر
  2. به روز رسانی جداول در یک پروژه
    نوشته شده توسط pejvak2007 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 دی 1385, 11:56 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 10:45 صبح
  4. به روز رسانی اطلاعات نمودار؟
    نوشته شده توسط Ali-Far در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 12:38 عصر
  5. به روز رسانی اطلاعات صفحه هنگام load شدن(شبیه سازی CTRL+F5)
    نوشته شده توسط hosseintaheri در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1383, 09:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •