نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بهترین روش بر قراری ارتباط با پایگاه داده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328
    تشکر کردن
    282
    226 بار تشکر شده در 188 پست

    بهترین روش بر قراری ارتباط با پایگاه داده

    با عرض سلام
    دوستان می خواستم بدونم برای یک برنامه ی حسابداری که تعداد زیادی زکوزد قراره ثبت کنه و سرعت خیلی مهمه ، کدوم روش برقراری ارتباط با بانک اطلاعاتی سریعتر و راحت تر است

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    641
    تشکر کردن
    396
    302 بار تشکر شده در 261 پست

    نقل قول: بهترین روش بر قراری ارتباط با پایگاه داده

    سلام
    تعداد زیادی زکوزد قراره ثبت کنه و سرعت خیلی مهمه
    فکر کنم بهره گیری از هر یک از روش های موجود در حد یک برنامه حسابداری با کاربر های نه چندان زیاد در مقایسه با webpage ها پاسخگوی کار شما باشه.
    پس میمونه داشتن یه user interface خوب و مدیریت درست بانک اطلاعات در جریان برنامه.
    دانش خود را احتکار مکن،ظرف خود را آماده نگهدار برای آنچه نمی دانی که سرچشمه دانش حق تمام نشدنیست.(البته برای کسی که ظرفیت داشته باشه)
    http://facenama.com/javad1984

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    سن
    22
    پست
    1,463
    تشکر کردن
    813
    719 بار تشکر شده در 485 پست

    نقل قول: بهترین روش بر قراری ارتباط با پایگاه داده

    منبع فارسی و جامع در رابطه با اموزش
    Entity framework دارید ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    خلیج همیشه فارس
    پست
    546
    تشکر کردن
    137
    462 بار تشکر شده در 96 پست

    نقل قول: بهترین روش بر قراری ارتباط با پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط SadraPooyesh مشاهده تاپیک
    سلام . به نظر من بهترین ارتباط با دیتابیس Entity framework است که با sql server ارتباط بر قرار می کنه ، هم سرعته بالایی داره هم کد های آن 3 یا 4 خط کوتاه است .
    منم entity framework رو پیشنهاد می کنم.فقط به دلیل انعطاف پذیری وسادگی و مهم تر از همه اینکه تکنولوژی جدیدی با قابلیت های بهتر.اما اینکه سرعت بالایی داره حداقل نسبت به ado.net اینطور نیست.و باید بگم که سرعتش از ado.net کمتره ولی اونقدر نیست که بخواد لطمه ای وارد کنه. در عین حال entity framework گزینه ی خوبیه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    خلیج همیشه فارس
    پست
    546
    تشکر کردن
    137
    462 بار تشکر شده در 96 پست

    نقل قول: بهترین روش بر قراری ارتباط با پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    منبع فارسی و جامع در رابطه با اموزش
    Entity framework دارید ؟
    برای شروع از این تایپیک استفاده کن
    آموزش قدم به قدم اعمال اصلی با entity framework

    اما اگر خواستی پیشرفت کنی توی منابع خارجی دنبالش بگرد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چند نوع روش برای ارتباط با پایگاه داده وجود داره ؟
    نوشته شده توسط Direlap در بخش C#‎‎
    پاسخ: 33
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1391, 00:41 قبل از ظهر
  2. برقراری ارتباط با پایگاه داده
    نوشته شده توسط narges1986 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 خرداد 1385, 08:31 قبل از ظهر
  3. ارتباط با پایگاه داده از طریق dsn
    نوشته شده توسط amiroffline در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1384, 18:59 بعد از ظهر
  4. ارتباط با پایگاه داده در دلفی
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یکشنبه 30 شهریور 1382, 23:57 بعد از ظهر
  5. ارتباط با پایگاه داده
    نوشته شده توسط mohamad6 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یکشنبه 29 تیر 1382, 19:23 بعد از ظهر

بوک مارک کردن این تاپیک

بوک مارک کردن این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •