نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: به دست آوردن تعداد رکورد های یک جدول

  1. #1

    Question به دست آوردن تعداد رکورد های یک جدول

    سلام من میخوام تعداد کورد های ثبت شده در یک جدول رو به دست بیارم کدی الان استفاده کردم خیلی زیاده یکی میتونه کمک بکنه این کد رو بهینه کنم ؟

    داخل vb6
    من با یک خط کد این کار رو انجام میدادم !



    OleDbCommand sqlCmd = new OleDbCommand("SELECT COUNT(*) FROM Tgroup");
    OleDbDataAdapter dbAdapter = new OleDbDataAdapter();
    dbAdapter.SelectCommand = sqlCmd;
    DataSet ds = new DataSet();
    ds.Clear();
    cn.Open();
    sqlCmd.Connection = cn;
    dbAdapter.Fill(ds, "count");
    label1.Text = ds.Tables[0].Rows[0][0].ToString();
    cn.Close();
    cn.Dispose();


  2. #2

    نقل قول: به دست آوردن تعداد رکورد های یک جدول

                sqlCmd = new OleDbCommand("SELECT COUNT(*) FROM Tgroup", cn);
    cn.Open();
    label1.Text = Convert.ToString((int)sqlCmd.ExecuteScalar());
    cn.Close();

  3. #3

    نقل قول: به دست آوردن تعداد رکورد های یک جدول

    تشکر mafaman2003 خیلی لطف کردی.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: به دست آوردن تعداد رکورد های یک جدول

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
                sqlCmd = new OleDbCommand("SELECT COUNT(*) FROM Tgroup", cn);
    cn.Open();
    label1.Text = Convert.ToString((int)sqlCmd.ExecuteScalar());
    cn.Close();
    میشه بگید دقیقا ExecuteScalar چی کار می کنه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار simorgh-hossein
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    همه جاي ايران سراي من است
    پست
    203

    نقل قول: به دست آوردن تعداد رکورد های یک جدول

    اگه قرار باشه دستور Sql ما یه مقداری رو برگردونه از عبارت ExecuteScalar یا ExecuteReader استفاده می کنیم !
    در غیر اینصورت از عبارت ExecuteNonQuery استفاده میکینم !
    مثلا در دستور Insert از عبارت ExecuteNonQuery استفاده می کنیم !

تاپیک های مشابه

  1. تعداد رکورد های یک جدول با توجه به جدول دیگر
    نوشته شده توسط samtemehr در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1391, 12:15 عصر
  2. حرفه ای: تعداد رکورد های یک جدول با توجه به جدول دیگر و نمایش در گرید ویو
    نوشته شده توسط samtemehr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1391, 11:01 صبح
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1388, 08:28 صبح
  4. سوال: به دست آوردن تعداد فرم های یک برنامه
    نوشته شده توسط seven_7_sky در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 16:14 عصر
  5. تعداد رکورد های جدول و سرعت بازیابی
    نوشته شده توسط houtanal در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 تیر 1382, 08:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •