نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ادغام php با ajax در ساخت صفحه بندی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    ادغام php با ajax در ساخت صفحه بندی

    من دو نمونه کد صفحه گرفتم و می خواستم بدونم چطوری می تونم با php ادغامشون کنم . و اطلاعاتم رو از جدول بخونه.

    خواهشا اگه کسی می تونه این دو نمونه رو ردیف کنه هم کار من راه میفته و هم بدرد دوستان دیگه می خوره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: ادغام php با ajax در ساخت صفحه بندی

    safe.zip
    صفحه بندی منو استفاده کن بهتره.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ادغام php با ajax در ساخت صفحه بندی

    راهی نداره اونا ردیف بشه...؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ادغام php با ajax در ساخت صفحه بندی

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    safe.zip
    صفحه بندی منو استفاده کن بهتره.
    rvand جان این صفحه بندی که خوبه ولی وقتی صفحه به 100 برسه همه ی 100 صفحه رو با عدد نشون می ده می شه کاری کرد که به این صورت بشه

    100 99 98 97 96........4 3 2 1

    می دونی که چی می گم انطوری صفحه وب زیاد اشغال نمی شه

    صفحه بندی هایی که گذاشتم ببین منظورم اینهاست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: ادغام php با ajax در ساخت صفحه بندی

    خب اینی که من به شما دادم هم همین شکل هست.
    شما تستش کردید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ادغام php با ajax در ساخت صفحه بندی

    آره 7 صفحه ای ایجاد کردم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: ادغام php با ajax در ساخت صفحه بندی

    نقل قول نوشته شده توسط soroush.r70 مشاهده تاپیک
    راهی نداره اونا ردیف بشه...؟
    چرا خودتون دست به کار نمی شید؟ به مشکل که برخوردید اینجا بپرسید!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: ادغام php با ajax در ساخت صفحه بندی

    نقل قول نوشته شده توسط soroush.r70 مشاهده تاپیک
    آره 7 صفحه ای ایجاد کردم
    اگه می بینی 7 صفحه ایجاد شده دلیلش اینه که تعداد مطالب داخل دیتابیس شما کم هست .
    و من توی فایل load_date در این خط تعداد صفحات رو 15 در نظر گرفتم که شما می تونی کمترش کنی:
    $per_page = 15;

  9. #9

    نقل قول: ادغام php با ajax در ساخت صفحه بندی

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    safe.zip
    صفحه بندی منو استفاده کن بهتره.
    دوست عزيز توضيح ميدين چيكار كنيم اين رو و چطور استفاده كنيم تازه كاريم

  10. #10

    نقل قول: ادغام php با ajax در ساخت صفحه بندی

    با سلام
    برنامه ای که برای cms ما نوشته شده برای صفحه بندی محصولات از اسکریپت jPages استفاده شده.

    آدرس سایت jpages :
    http://luis-almeida.github.io/jPages/defaults.html

    همون طوری که تو لینک بالا هم مشاهده میکنید صفحه بندی از شماره 1 شروع میشه و به ترتیب تا صفحه اخر میره
    حالا اگه من بخوام صفحه 1 به اولین پست ها اختصاص پیدا کنه (پست های قدیمی) و پست های جدید در صفحات جدید نمایش داده بشه باید چیکار کنم؟

    پست قدیمی 1 2 3........24 25 26 27 29 (پست جدید)

  11. #11

    نقل قول: ادغام php با ajax در ساخت صفحه بندی

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    safe.zip
    صفحه بندی منو استفاده کن بهتره.
    درود
    ممنون از انتشار تجربیاتتان.
    من هم به تازگی شروع کردم به آموزش Php.
    ممنون میشوم بفرمایید چگونه از این کد هایی که قرار داده اید بتوان برای صفحه بندی استفاده کرد؛ من میخواهم در هنگام واکشی از mysql تنها تهداد 10 رکورد نمایش داده شود و در صفحه بعد 10 عدد بعدی.
    در جستجو ها متوجه شدم باید واکشی به میزان 10 رکورد باشد و با زدن شماره صفحه 10 رکورد بعدی واکشی بشود.
    یا میتوان کل اطلاعات را واکشی کرد و 10 تا 10 تا صفحه بندی کرد.
    ممنون میشوم روش صحیح را شرح بدهید.
    با سپاس فراوان

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: ادغام php با ajax در ساخت صفحه بندی

    کار پیچیده ای نیست. متغییر $perpage توی فایل load_data.php تعداد هر رکورد در صفحه است. بعد که نام دیتابیس و جدول و فیلدهای مورد نظر را به برنامه دادی فایل pagination.php را اجرا کن. چیز پیچیده ای نداره. اینو من ننوشتم. یه جای توی نت پیدا کردم.

  13. #13

    نقل قول: ادغام php با ajax در ساخت صفحه بندی

    سلام دوستان کسی میتونه کمک منه
    من محصولات سایت را با برش php فراخوانی کردم الان میخوام برای صفحه بندی با ajax دستورات را اپند کنم کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: صفحه بندی مطالب در php
    نوشته شده توسط daf_zan در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1394, 14:09 عصر
  2. پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 27 آذر 1390, 18:28 عصر
  3. ساخت صفحه php به صورت دینامیکی
    نوشته شده توسط kamalhamidi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اسفند 1389, 13:00 عصر
  4. سوال: ايجاد صفحه بندی محتوا در php
    نوشته شده توسط terrorhell در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 11:12 صبح
  5. صفحه بندی با PHP
    نوشته شده توسط tanha2007 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مهر 1386, 14:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •