نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تابعی برای باز و بسته کردن فرم ها از یکدیگر

  1. #1

    تابعی برای باز و بسته کردن فرم ها از یکدیگر

    توی یه پروژه نیاز شد که یک فرم رو از یک فرم باز کنم و فرم قبلی رو ببندم و دوباره از فرم جدید باز شده فرم قبلی رو باز کنم و خودش رو ببندم تا اینکه این تابع رو نوشتم و مشکل حل شد

    Form1--->Form2

    Form2--->Form1
    این تابع برای باز کردن فرم و بستن خودش

        Public Function openform()
    Dim frms As New form2
    Me.Hide()
    frms.ShowDialog()
    Application.Exit()
    End Function

    این کد هم برای باز کردن فرم قبلی و بستن خودش

      Me.Hide()
    form1.ShowDialog()

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: تابعی برای باز و بسته کردن فرم ها از یکدیگر

    اشتباه اول


    Dim frms As New form2


    شما كه اين فرم رو داريد نياز به تعريف جديدش نداريد!!!!

    شايد اشتباه نباشه ولي اشتباه دوم چرا به محض نمايش فرم دوم برنامه بايد خارج شه؟؟؟


    Application.Exit()


    اگه جستجو كرده بوديد شايد مطالبي در اين زمينه مي بود ولي بهتره وارد Properties از پروژه بشيد و نحوه خارج شدن از برنامه رو براي آخرين فرمي كه بسته مي شه تنظيم كنيد اينجوري بعد از نمايش يه فرم اگه فرم قبلي بسته بشه برنامه خارج نمي شه....

  3. #3

    نقل قول: تابعی برای باز و بسته کردن فرم ها از یکدیگر

    شاید از نظر شما اشتباه باشه ولی این کار درسته
    چون اگر این کار رو نکنیم برنامه نصفه کار میکنه
    یعنی مثلا فرم 2 رو باز میکنه خودش بسته نمیشه
    فرم 2 باز میشه خودش بسته میشه ولی از فرم 2 باز نمیشه
    ومشکلات این چنینی بوجود میاد
    شاید شما منظورم رو درست متوجه نشدید ببینید
    ما از فرم 1 فرم 2 رو باز میکنیم در این حال که فرم 1 رو میبندیم تا بتونیم از فرم 2 دوباره فرم 1 رو باز کنیم و دوباره از فرم 2 خودش رو میبندیم و فرم 1 رو باز میکنیم

  4. #4

    نقل قول: تابعی برای باز و بسته کردن فرم ها از یکدیگر

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    اشتباه اول


    Dim frms As New form2


    شايد اشتباه نباشه ولي اشتباه دوم چرا به محض نمايش فرم دوم برنامه بايد خارج شه؟؟؟


    Application.Exit()
    اگر این کد رو ننویسیم نمیتونیم از فرم دیگه به این فرم برگردیم و خطا میگیره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار koorosh-soft
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    طرف های VB.NET
    پست
    168

    نقل قول: تابعی برای باز و بسته کردن فرم ها از یکدیگر

    فکر کنم باید حای Exit فرم رو Unload کنید !

  6. #6

    نقل قول: تابعی برای باز و بسته کردن فرم ها از یکدیگر

    ببین شما اون کد من رو بنویس و تست کن جواب میده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: تابعی برای باز و بسته کردن فرم ها از یکدیگر

    وارد Properties از پروژه بشيد (سربرگ Application )و نحوه خارج شدن از برنامه رو براي آخرين فرمي كه بسته مي شه تنظيم كنيد اينجوري بعد از نمايش يه فرم اگه فرم قبلي بسته بشه برنامه خارج نمي شه....

    براي نمايش فرم 2


    Form2.Show()
    Me.Close()


    براي نمايش فرم اول


    Form1.Show()
    Me.Close()

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: تابعی برای باز و بسته کردن فرم ها از یکدیگر

    نمي خوام تلاش شما رو زير سوال ببرم مي خوام درست عمل كنيد ...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    Lightbulb نقل قول: تابعی برای باز و بسته کردن فرم ها از یکدیگر

    سورس كد براي نمايش فرم ديگر وبستن فرم كنوني

    لينك دانلود: http://p30upload.com/download.php?fi...seOpenNext.zip

  10. #10

    نقل قول: تابعی برای باز و بسته کردن فرم ها از یکدیگر

    اینم از مثال با تابعی که نوشتم ممنون از دوستان که روش های دیگری هم ذکر کردن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: باز و بسته کردن فرم فرزند از روی رویداد؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1390, 12:54 عصر
  2. حرفه ای: متدی برای باز و بسته کردن یک div
    نوشته شده توسط fazel-d در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 00:19 صبح
  3. سوال: باز و بسته کردن فرم
    نوشته شده توسط htmbarnamenevisl در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 آذر 1388, 12:15 عصر
  4. باز و بسته کردن فرم
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1387, 11:13 صبح
  5. برای باز و بسته کردن خودکار منو ها باید چه کرد؟
    نوشته شده توسط abdollahmerzabegi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 آبان 1384, 19:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •