نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمايش آنلاين قيمت ارز و سكه و نفت بر روي سايت صرافي

  1. #1

    نمايش آنلاين قيمت ارز و سكه و نفت بر روي سايت صرافي

    سلام دوستان
    مي خواستم بدونم به چه طريق ميشه قيمت ارز - سكه و نفت را بر حسب ريال بصورت آنلاين بر روي سايت يك صرافي نشون داد؟ البته نمودار هم داشته باشه؟
    حتي ساعت كشورهاي مختلف جهان رو هم نشون ميده؟
    آيا كامپوننتي در دات نت وجود داره؟
    يا كدي وجد داره كه ايين اطلاعات رو از سايت ديگري نشون بده؟
    يااينكه بايد سرويسي خريداري بشه؟
    بهنظرم منطقي نيست كه مدير سايت بخواهد لحظه به لحظه قيمت ها رو به روز رساني كنه؟
    بعنوان منمونه سايت زير رو نگاه كنيد
    http://www.sarafiroyal.com/
    مي خوام واسه يك صرافي يك سايت طراحي كنم به يك راهكار خوب نياز دارم
    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: نمايش آنلاين قيمت ارز و سكه و نفت بر روي سايت صرافي

    یه سری به سایت tala.ir بزن اونجا یه وب سرویس برای این کار داره.

  3. #3

    نقل قول: نمايش آنلاين قيمت ارز و سكه و نفت بر روي سايت صرافي

    با سلام:
    در مورد نرخ ارز و سکه اگه می خوای آنلاین یا دقیق باشه باید از روی سایت mazaneh بخونی .
    یادمه چند وقت پیش یک همچین کاری واسه یک سایت کردم ولی من با php خوندم بعد اونو لودش کردم توصفحه سایت
    آخرین ویرایش به وسیله siavash-123 : چهارشنبه 31 خرداد 1391 در 23:15 عصر دلیل: اشتباه تایپی

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    17

    نقل قول: نمايش آنلاين قيمت ارز و سكه و نفت بر روي سايت صرافي

    منم دارم یه همچین چیزی درست می کنم .البته یه نمونه ساده برای پایان نامه ام هست. به این صورت هست که یه وب سایت ایجاد کردم که دیتابیس در آن قرار داره ویه وب سرویس که اطلاعات رو از دیتابیس میخونه
    ویه وب سایت دیگه درست کردم که کلاینت هست ووب سرویس رو فراخوانی میکنه واطلاعات رو از وب سرویس میگیره ودرگرید ویو نمایش می ده.اما هنوز کامل نیست.
    فقط شما باید به سایتی رو به عنوان منبع قیمت ها تون انتخاب کنید که وب سرویس بره اطلاعات رو بخونه وبراتون بیاره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: نمايش آنلاين قيمت ارز و سكه و نفت بر روي سايت صرافي

        <asp:XmlDataSource ID="XmlDataSource1" runat="server" 
    DataFile="http://www.cbi.ir/ExRatesRss.aspx"
    XPath="rss/channel/item"></asp:XmlDataSource>
    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AutoGenerateColumns="False"
    DataSourceID="XmlDataSource1" CellPadding="4" ForeColor="#333333"
    GridLines="None" Width="100%">
    <RowStyle BackColor="#F7F6F3" ForeColor="#333333" />
    <Columns>
    <asp:TemplateField HeaderText="آخرین نرخ ارزهای مرجع ">
    <ItemTemplate>
    <div>
    <asp:Label ID="Label1" runat="server" Text='<%# XPath("title") %>'
    style="font-weight: 700; font-size: medium"></asp:Label>
    <br />
    </div>
    <div>
    <asp:Label ID="Label2" runat="server" Text='<%# XPath("description") %>'
    style="font-size: small"></asp:Label>
    <br />
    </div>
    <div>
    <asp:Label ID="Label3" runat="server" Text='<%# XPath("author") %>'
    style="font-weight: 700"></asp:Label>
    </div>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    <FooterStyle BackColor="#5D7B9D" Font-Bold="True" ForeColor="White" />
    <PagerStyle BackColor="#284775" ForeColor="White" HorizontalAlign="Center" />
    <SelectedRowStyle BackColor="#E2DED6" Font-Bold="True" ForeColor="#333333" />
    <HeaderStyle BackColor="#5D7B9D" Font-Bold="True" ForeColor="White" />
    <EditRowStyle BackColor="#999999" />
    <AlternatingRowStyle BackColor="White" ForeColor="#284775" />
    </asp:GridView>

  6. #6

    نقل قول: نمايش آنلاين قيمت ارز و سكه و نفت بر روي سايت صرافي

    سلام دوستان
    ممنون از جوابتون
    ولي من دنبال يك چيز كامل هستم كه نمودار هم داشته باشه و من بتونم به دلخواه خودم اونو سفارشي سازي كنم
    حتي اگه جايي هستش كه وب سرويس فروشي داره حاضرم واسش هزينه كنم
    مرسي دوستان

  7. #7

    نقل قول: نمايش آنلاين قيمت ارز و سكه و نفت بر روي سايت صرافي

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
        <asp:XmlDataSource ID="XmlDataSource1" runat="server" 
    DataFile="http://www.cbi.ir/ExRatesRss.aspx"
    XPath="rss/channel/item"></asp:XmlDataSource>
    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AutoGenerateColumns="False"
    DataSourceID="XmlDataSource1" CellPadding="4" ForeColor="#333333"
    GridLines="None" Width="100%">
    <RowStyle BackColor="#F7F6F3" ForeColor="#333333" />
    <Columns>
    <asp:TemplateField HeaderText="آخرین نرخ ارزهای مرجع ">
    <ItemTemplate>
    <div>
    <asp:Label ID="Label1" runat="server" Text='<%# XPath("title") %>'
    style="font-weight: 700; font-size: medium"></asp:Label>
    <br />
    </div>
    <div>
    <asp:Label ID="Label2" runat="server" Text='<%# XPath("description") %>'
    style="font-size: small"></asp:Label>
    <br />
    </div>
    <div>
    <asp:Label ID="Label3" runat="server" Text='<%# XPath("author") %>'
    style="font-weight: 700"></asp:Label>
    </div>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    <FooterStyle BackColor="#5D7B9D" Font-Bold="True" ForeColor="White" />
    <PagerStyle BackColor="#284775" ForeColor="White" HorizontalAlign="Center" />
    <SelectedRowStyle BackColor="#E2DED6" Font-Bold="True" ForeColor="#333333" />
    <HeaderStyle BackColor="#5D7B9D" Font-Bold="True" ForeColor="White" />
    <EditRowStyle BackColor="#999999" />
    <AlternatingRowStyle BackColor="White" ForeColor="#284775" />
    </asp:GridView>

    با تشکر از دوست خوبم.
    من از این کد استفاده کردم.خطا میده.میشه رانماییم کنید.
    Control 'GridView1' of type 'GridView' must be placed inside a form tag with runat=server.
    با تشکر.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: نمايش آنلاين قيمت ارز و سكه و نفت بر روي سايت صرافي

    احتمالا روی net 3.5 باید
            <FooterStyle BackColor="#5D7B9D" Font-Bold="True" ForeColor="White" />
    <PagerStyle BackColor="#284775" ForeColor="White" HorizontalAlign="Center" />
    <SelectedRowStyle BackColor="#E2DED6" Font-Bold="True" ForeColor="#333333" />
    <HeaderStyle BackColor="#5D7B9D" Font-Bold="True" ForeColor="White" />
    <EditRowStyle BackColor="#999999" />
    <AlternatingRowStyle BackColor="White" ForeColor="#284775" />

    این قسمت delete کرد

  9. #9

    نقل قول: نمايش آنلاين قيمت ارز و سكه و نفت بر روي سايت صرافي

    دوستان من زیاد دنبال موضوع گشتم
    ولی هیچ وب سرویسی ندیدم که نمودار داشته باشه
    اگه کسی داره بذاره من خیلی فوری بهش نیاز دارم
    تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمايش عكس از روي سايت
    نوشته شده توسط ravand در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 14 خرداد 1391, 12:35 عصر
  2. چگونه میتونم مثلا صفحه دوم یک Report رو در TQRPreview نمايش بدم
    نوشته شده توسط Ali_Hashemi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 09:59 صبح
  3. نمايش چندين عكس در اجرای splash form
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 15:51 عصر
  4. چرا منوها چپ به راست نمايش داده ميشه؟
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1384, 02:07 صبح
  5. سایت وزارت نفت همچنان آسیب پذیر است!
    نوشته شده توسط houtanal در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1383, 21:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •