نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: کمک :مشکل در چک باکس html

  1. #1

    کمک :مشکل در چک باکس html

    سلام دوستان من به یه مشکل برخوردم خواهشا هر کی میتونه منو راهنمایی کنه...
    ببینید من یه سری چک باکس دارم میخوام که هر چن تای رو که انتخاب میکنم بر روی یک دکمه مثلا submit کلیک میکنم حالا باید یه صفحه باز بشه که فقط شامل اطلاعات همون چک باکسایی که انتخاب کردم باشه...
    مثلا اگه 5 تا چک باکس داشته باشم و 3 تاشو انتخاب کردم دکمه رو میزنم حالا یه صفحه باز میشه که فقط اطلاعات همون سه تا چک باکس انتخاب شده باشه...با جاوا اسکریپت چطور میتونم تابعشو بنویسم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    اگه میخوای با انتخاب سه تا چک باکس سه تا نشون داده بشه در سمت سرور وقتی کدهای دریافت اطلاعاتش رو گذاشتی این کار خودش انجام میشه و اون مقادیر چک باکش رو میشه نمایش داد.

  3. #3

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    خب الان دقیقا مشکلم اینه که اطلاعات رو کجا وارد کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    خب میتونی برای هر فیلد به این شکل عمل کنی.
    کد HTML:
    <form action="8.php" method="POST">
    انتخاب<input type="checkbox" name="ente" value="Php training" /><br>
    <input type="submit" value="ارسال"/>
    </form>
    8.php
    <?php
    echo $_POST['ente'];
    ?>

    این روش زمانی در فرم ها استفاده میشه که طرف فرم رو پر کرده وقتی دکمه ی ارسال رو زد. برای اینکه بررسی بشه که اشتباهی نشده . فرم رو که پر کرده چاپ میکنه براش، تا اینکه طرف خودش دکمه ی تایید رو بزنه و بگه مطالب پر شده صحیح است.
    مقدار داده شده به value با کمک name به سمت سرور ارسال میشه.

  5. #5

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    ببینید من فقط باید با html و جاوااسکریپت بنویسم
    این کد رو ببینید
    <HTML>
    <head>
    <TITLE>رزومه</TITLE>
    </head>
    <body>
    <FORM method="POST" ACTION="information.html">
    <center>
    Select from here: <br><br>
    <table>
    <tr>
    <td>
    <input TYPE=checkbox name=information VALUE=تماس >
    </td>
    <td>
    اطلاعات تماس
    </td>
    </tr>

    <tr>
    <td>
    <input TYPE=checkbox name=information VALUE=شخصی>
    </td>
    <td>
    اطلاعات شخصی
    </td>
    </tr>

    <tr>
    <td>
    <input TYPE=checkbox name=information VALUE=تحصیلی >
    </td>

    <td>
    اطلاعات تحصیلی
    </td>
    </tr>

    <tr>
    <td>
    <input TYPE=checkbox name=information VALUE=علاقمندیها>
    </td>

    <td>
    علاقه مندی ها
    </td>
    </tr>
    </table>
    <br> <INPUT TYPE=submit name=submit Value="Submit">
    </center>
    </FORM>
    </BODY>
    </HTML>


    خب ببینید الان وقتی یه صفحه دیگه باز میشه باید همه اطلاعات مربوط به اون چک باکس مثل اطلاعات شخصی و...بیاد چطور اونا رو باید بنویسم؟آخه تو value که نمیشه!!!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    جاوا اسکریپت یه زبان سمت کلاینت هست نه سمت سرور.

  7. #7

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    یعنی الان این اشتباس؟
    یعنی باید با php بنویسم؟
    اخه استادمون گفته اینو فقط با html و javascript باید بنویسین!!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    شاید منظورش این بوده که مقداری رو توی یه پنجره نمایش بده:
    کد HTML:
    <html>
    <head>
    <script type="text/javascript">
    function getElements() {
        var itemValue = document.getElementsByName("x")[0].value;
        alert(itemValue);
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <input name="x" type="text"/>
    <input type="button" onclick="getElements()" value="Show" />
    </body>
    </html>

  9. #9

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    نه متاسفانه
    گفته توی یه صفحه جدا که حاوی "متن اطلاعات لازمه "باشه!

  10. #10

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    function send_click() {
    var out_put = '';
    var chk_list = document.getElementsByName('chk_list');
    for (var i = 0; i < chk_list.length; i++) {
    if (chk_list[i].checked)
    out_put += "<div>" + chk_list[i].value + "</div>";
    }
    var win = window.open();
    win.document.write(out_put);
    }


    با jquery :
            function send_click() {
    var out_put = '';
    $('input[name=chk_list]:checked').each(function(){
    out_put += "<div>" + $(this).val() + "</div>";
    });
    var win = window.open();
    win.document.write(out_put);
    }

    کد HTML:
    <input type="checkbox" name="chk_list" value="1">
        <input type="checkbox" name="chk_list" value="2">
        <input type="checkbox" name="chk_list" value="3">
        <input type="checkbox" name="chk_list" value="4">
        <input type="submit" name="send" value="send" id="" onclick="send_click();">

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    الان این کد شما یه صفحه بدون نام باز کرد شما میتونی با این کد مقادیر رو به صفحه ی مثلا 8.php بفرستی؟
    این کار شدنی نیست. و کد شما کلا در سمت کلاینت کار میکنه.

  12. #12

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    الان این کد شما یه صفحه بدون نام باز کرد شما میتونی با این کد مقادیر رو به صفحه ی مثلا 8.php بفرستی؟
    این کار شدنی نیست. و کد شما کلا در سمت کلاینت کار میکنه.
    چرا گیر سپیچ دادی به php ?
    ببینید من فقط باید با html و جاوااسکریپت بنویسم
    اخه استادمون گفته اینو فقط با html و javascript باید بنویسین!!!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    آخه ایشون سوالشون رو طوری مطرح کردن که من فکر کردم باید مقدار به صفحه ی خاصی ارسال بشه.

  14. #14

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    اینم با ajax :
            $('input[name=send]').click(function () {
    var out_put = '[';
    $('input[name=chk_list]:checked').each(function () {
    out_put += $(this).val() + ",";
    });
    out_put = out_put.substr(0, out_put.length - 1);
    out_put += ']';
    $.ajax({
    url:'getChk.php',
    type:'POST',
    data:{'do':'check_list','chk_list':out_put},
    success:function(data){
    var win = window.open();
    win.document.write(data);
    }
    });
    });


    if (isset($_POST['check_list'])) {
    $list = $_POST['chk_list'];
    foreach($list as $chk){
    echo "<div>$chk</div>";
    }
    }

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    ایشون گفتن نمیخوان با php باشه.

  16. #16

    نقل قول: کمک :مشکل در چک باکس html

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    ایشون گفتن نمیخوان با php باشه.
    اینو برا شما نوشتم که گیر دادی به php .
            function send_click() {
    var out_put = '';
    var chk_list = document.getElementsByName('chk_list');
    for (var i = 0; i < chk_list.length; i++) {
    if (chk_list[i].checked)
    out_put += "<div>" + chk_list[i].value + "</div>";
    }
    var win = window.open('2.html');
    win.document.getElementById('chk_list').innerHTML = out_put;
    }


    کد HTML:
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
            "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
    <html>
    <head>
        <title> this is page 2.html</title>
    </head>
    <body>
    <div>
        The list is :
        <div id="chk_list"></div>
    </div>
    </body>
    </html>

تاپیک های مشابه

  1. لطفا کمک : مشکل تکراری . ولی حل نشد . فارسی و دلفی و sql
    نوشته شده توسط salar_sh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1384, 09:39 صبح
  2. کمک - مشکل در باز کردن پروژه asp.net
    نوشته شده توسط دهدشتی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1383, 02:11 صبح
  3. مشکل در ساخت ویرایگر html در vb.net
    نوشته شده توسط kamkam در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1383, 09:09 صبح
  4. مشکل با پیکچر باکس
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 18 اردیبهشت 1383, 11:55 صبح
  5. مشکل با لیست باکس
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1382, 14:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •