نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با IQueryable در یک متد(Ling To Sql)

  1. #1

    مشکل با IQueryable در یک متد(Ling To Sql)

    من یک متد دارم نمیدونم چرا خطا داره میخوام با استفاده از GetProducts میخوام از متد Take() و count()استفاده کنم !نمیشه؟چرا؟



    private IQueryable<Products> GetProducts()
    {
    var vSubproduct = from product in Context.Products
    join pg in Context.ProductGroups on product.ProductGroupID equals pg.ProductGroupID
    select new
    {
    product.ProductID,
    product.ProductTitle,
    product.ProductPrice,
    product.ProductImageUrl,
    product.ProductImageThumbnailUrl,
    pg.ProductGroupTitle
    };
    return vSubproduct;
    }




  2. #2

    نقل قول: مشکل با IQueryable در یک متد(Ling To Sql)

    چون که مقدار Select آخرت اشتباه هستش در واقع اون مقدار در property شما وجود نداره
    یک کلاس از property های خودت بساز و در قسمت IQueryable و select new اون کلاس رو صدا بکن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ارسال اطلاعات بوسیله متد get
    نوشته شده توسط mortezawolf در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1389, 00:11 صبح
  2. سوال: مشکل در فراخوانی توابع وب متد از درون فایل ascx
    نوشته شده توسط mehrdad201 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 16:56 عصر
  3. مشکل در کار با وب متد
    نوشته شده توسط zareenaz در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1388, 15:35 عصر
  4. مشکل vb هنگام برخورد با متد update (خواهشا فوری)
    نوشته شده توسط balis_pascal در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1384, 09:28 صبح
  5. مشکل با فرم های asp (مشکل ارسال اطلاعات فارسی با متد Get)
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 13:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •