نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: غیرفعلا کردن task manager در ویژوال بیسیک _ لطفا کمک کنید

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    3

    Lightbulb غیرفعلا کردن task manager در ویژوال بیسیک _ لطفا کمک کنید

    دوستان میشه کمکم کنید ک بتونم task manager رو تو ویژوال بیسیک غر فعال کنم ؟؟؟

    توی سایت سرچ کردم ولی چیزی رو پیدا نکردم

    اگه لطف کنید و کمکم کنید واقعا ممنون میشم یا حداقل لینک تاپیک رو قرار بدین

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: غیرفعلا کردن task manager در ویژوال بیسیک _ لطفا کمک کنید

    سلام علیکم
    برای غیر فعال کردن تسک منیجر باید در مسیر رجستری : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System\DisableTaskMgr و در قسمت value عدد 0 را به یک تغییر بدید و برای فعال کردن هم باید عدد 0 را وارد کنید

    حالا در وی بی برای غیر فعال کردن از :
    Set b = CreateObject("wscript.shell")
    s = "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System\DisableTaskMgr"
    b.regwrite s, 1, "REG_DWORD"


    و برای فعال کردن از :
    Set b = CreateObject("wscript.shell")
    s = "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System\DisableTaskMgr"
    b.regwrite s, 0, "REG_DWORD"


    میتوانید استفاده کنید

    موفق باشید

    یا علی (ع)
    آخرین ویرایش به وسیله سید حمید حق پرست : پنج شنبه 01 تیر 1391 در 03:47 صبح

تاپیک های مشابه

  1. Disable کردن Task Manager
    نوشته شده توسط مهیار کرمی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 08:45 صبح
  2. سوال: نحوه فیلتر کردن با کومبو در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط torabi827@yahoo.com در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1387, 13:55 عصر
  3. نحوه وارد کردن اکسل (Excel) در ویژوال بیسیک (VB6)
    نوشته شده توسط persiandownload در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 14 فروردین 1387, 10:19 صبح
  4. روش غیر فعال کردن Task Manager - Start Menu - Taskbar
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 02:56 صبح
  5. اضافه کردن خطایاب به فرمهای ویژوال بیسیک ErrorHandling In VisualBasic Projects
    نوشته شده توسط houshang.karami در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 13 شهریور 1384, 12:50 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •