نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تشخیص 32 بیتی بودن یا 64 بیتی بودن ویندوز

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شهرستان آمل
    پست
    6

    تشخیص 32 بیتی بودن یا 64 بیتی بودن ویندوز

    چجوری میشه تو vb.net 2008 اینو فهمید؟
    خیلی لنگه کارم :(

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: تشخیص 32 بیتی بودن یا 64 بیتی بودن ویندوز

    سلام دوست عزیز از این کد برای این کار استفاده میشه
    Dim AdrsWidth As String
    Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_Processor")
    Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
    If AdrsWidth = String.Empty Then
    AdrsWidth = obj.Properties("AddressWidth").Value.ToString
    End If
    Next
    Select Case AdrsWidth
    Case "32"
    MsgBox("32-Bit")
    Case "64"
    MsgBox("64-Bit")
    End Select

    امیدوارم مشکلت حل شده باشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: تشخیص 32 بیتی بودن یا 64 بیتی بودن ویندوز

    دوست عزیز نمیخواد کد بنویسی زمانی که برنامه درست کارش رو انجام میده ویندوز 32 و زمانی که چوب لا چرخت میشه ویندوز 64 هست اینم با یک بار اجرای برنامه معلوم میشه :دی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ebraham
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    126

    نقل قول: تشخیص 32 بیتی بودن یا 64 بیتی بودن ویندوز

    خب میشه همون ابتدای تعریف پروژه ، تو تنیظیمات پروژه ،نوع سی پی یو را تعیین کنی سه نوع داره : 1 - x64 و 2 - x86 و 3 - any cpu که میتونی نوع سومو انتخاب کنی تا به هر سیستمی بخوره.

  5. #5

    نقل قول: تشخیص 32 بیتی بودن یا 64 بیتی بودن ویندوز

    به این لینک نگاهی بی اندازید.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rezaprogrammer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    کرج
    سن
    39
    پست
    246

    نقل قول: تشخیص 32 بیتی بودن یا 64 بیتی بودن ویندوز

    Environment.Is64BitOperatingSystem

    این کد هم بدرد می خوره. اگه سیستم 64 بیتی باشه مقدار True بر می گردونه. من با همین کارم راه افتاد.

تاپیک های مشابه

  1. تشخيص آن لاين بودن يا آف لاين بودن سيستم
    نوشته شده توسط soroush_k12 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 دی 1390, 09:07 صبح
  2. انتقال بانک 2008 64 بیتی به 2000 32بیتی و انتقال بانک 2008 64 بیتی به 2008 32 بیتی
    نوشته شده توسط sall_2005_1363 در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 اسفند 1389, 21:33 عصر
  3. چطور میشه محتویات یه رجیستر 16 بیتی رو تو 8 بیتی ریخت؟
    نوشته شده توسط agah.tylerdurden در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1388, 13:44 عصر
  4. چطور dll 32 بیتی را به 64 بیتی تبدیل نمایم؟
    نوشته شده توسط maleki در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آبان 1387, 11:38 صبح
  5. سوال: تفاوت اسمبلی 32 بیتی با اسمبلی 16 بیتی
    نوشته شده توسط saba_v در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 12:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •