نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آیا راهی برای تعیین رنگ پس زمینه ناحیه انتخاب شونده توسط کاربر در RichEdit هست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    آیا راهی برای تعیین رنگ پس زمینه ناحیه انتخاب شونده توسط کاربر در RichEdit هست؟

    سلام
    من یه فایل رو توی RichEdit لود می کنم
    می خوام کلربر بتونه قسمتی از متن رو کپی بگیره
    حالا وقتی کاربر می خواد قسمتی از متن رو انتخاب کنه رنگ پس زمینه متن انتخاب شده سیاهه که چنگی به دل نمی زنه. چطور می تونم رنگ پس زمینه رو زرد کنم؟

  2. #2

    نقل قول: آیا راهی برای تعیین رنگ پس زمینه ناحیه انتخاب شونده توسط کاربر در RichEdit هست؟

    میتونی از کدی مثل این استفاده کنی:
    uses
    RichEdit;

    procedure RE_SetSelBgColor(RichEdit: TRichEdit; AColor: TColor);
    var
    Format: CHARFORMAT2;
    begin
    FillChar(Format, SizeOf(Format), 0);
    with Format do
    begin
    cbSize := SizeOf(Format);
    dwMask := CFM_BACKCOLOR;
    crBackColor := AColor;
    RichEdit.Perform(EM_SETCHARFORMAT, SCF_SELECTION, Longint(@Format));
    end;
    end;

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    // For Example (^_^)
    RE_SetSelBgColor(RichEdit1, clYellow);
    end;


    منبع:
    http://www.swissdelphicenter.ch/en/showcode.php?id=1438

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: آیا راهی برای تعیین رنگ پس زمینه ناحیه انتخاب شونده توسط کاربر در RichEdit هست؟

    سلام
    از لطفتون ممنونم اما این کد در حال انتخاب کاری نمی کنه. من می خوام وقتی کابر داره متن رو درگ می کنه یا Shift و کلید جهت گرفته ناحیه انتخابی بارنگ زرد یا یه رنگ غیر از سیاه مشخص بشه.
    در کد بالا بعد از انتخاب متن اگر دکمه رو فشار بدیم ناحیه انتخابی به رنگ زرد در میاد اما بخوایم یه جای دیگه رو انتخاب کنیم باز هم رنگ ناحیه Select شده سیاهه!!
    یه سوال بی ربط دارم فرق Perform با SendMessage چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آیا راهی برای تغییر شکل دکمه های vb وجود دارد
    نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1387, 13:04 عصر
  2. آیا راهی برای حفظ کامپوننت بعد از uninstall نمودن دلفی هست؟
    نوشته شده توسط kheyri در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 13:41 عصر
  3. آیا راهی برای Undo وجود دارد؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1384, 07:57 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1384, 21:36 عصر
  5. آیا راهی برای تبدیل گزارشهای Access به گزارش crystal report هست؟
    نوشته شده توسط jafari_ms در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 22:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •