نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: App.Path در دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Rambod
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    404

    App.Path در دلفی

    سلام
    در VB برای بدست آوردن Path برنامه از App.Path استفاده میکنیم. ولی من تو دلفی هر چی گشتم چیری شبیه به این پیدا نکردم. میشه در این مورد کمکم کنید؟
    ممنون از راهنماییتون

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    MyPath := ExtractFilePath(Application.ExeName);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    به محض اینکه برنامه رو run کنی در یکی از create های فرم میتونی getcurdir کنی!! خیلی راحت مسیری که برنامه هست پیدا میشه! :D

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    484
    نقل قول نوشته شده توسط SReza1
    به محض اینکه برنامه رو run کنی در یکی از create های فرم میتونی getcurdir کنی!! خیلی راحت مسیری که برنامه هست پیدا میشه! :D
    نه همیشه. کاربر می‌تونه تو Shortcut برنامه دایرکتوری کاری برنامه رو چیز دیگه‌ای بگذاره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Rambod
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    404
    از همه ممنونم. مشکلم حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. app.path
    نوشته شده توسط mohsenaminzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 23:47 عصر
  2. path
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 12:26 عصر
  3. Set path
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1385, 17:00 عصر
  4. مترادف دستور app.path در دات نت چیه؟
    نوشته شده توسط white fox در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1384, 11:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •